Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
dianocica spune:
quote:
Originally posted by saftoiu_gina
Stiu ca se discutase aici mai la inceput despre banuti pusi la buric ,atunci cand e buricutul iesit afara ,a pus cineva asa ceva ?Am o vecina care are o fetita ,v-am mai spus eu despre ea are o problema cu intestinul subtire si acum a aparut si aceasta si stiam ca aici s-a discutat despre asa ceva si as vrea sa o ajut cu un sfat .
-------------------------------------------------
GINAprintesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
in nici un caz! e contraindicat....sa l lase asa, se rezolva singur in timp...la noi asa a fost, oricum, iti spun sigur ca nu tre sa faca nimic si sub nici o forma ban...
_
diana si david din 03.12.06
saftoiu_gina spune:
Si am uitat sa va mai zic ceva... si eu mai am de dat 10 kg.Nu am decat o pereche de pantaloni de trening cu care pot sa ies pe strada ca prin casa se mai gaseste cate ceva.
Asa ca nu sunteti singure cu kilogramele ramase.
Bamboletta eu stiu ca se pune un banut pe buric dar nu stiu cum. Daca nu are nici o legatura banutul, atunci ce altceva se poate face?
---------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
saftoiu_gina spune:
Multumesc fetelor, o sa-i spun .
Stiti ca si pediatra ei i-a zis sa-i puna un capacel nu stiu de la care medicament ?Ampicilina cred.
-------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
dandusa spune:

La multe,multe ,lunisoare,DENIS SI LUCA!!!,sa cresteti mari si sanatosi

Am vazut pozele cu ERICA si NICOLE,
superbe fetitele sa va traiasca ,sa creasca mari...
MIKI,
si eu am avut probleme cu o masea ,acum doua luni,care mi-a si scos-o,a fost groaznic...,prima extractie din viata mea si maseaua de minte pe deasupra...,s-a chinuit dr de-am zis ca nu mai reuseste...,mi-e frica de dentist...,de mor...,dar ma duc...,ca am mereu cite ceva de facut...asa ca du-te ,nu mai sta...stii doar ...cu cit stai mai mult...,cu atit te doare si mai tare si dai si mai multi bani...,ia-o din pripa,ca altfel...
,ajungi la extractie si este pacat...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
roxana c. spune:
Gata, am aparut.
Oanacat,am patit si eu ceva asemanator: saptamana trecuta m-am dus cu autobuzul s-o iau pe Oana de la scoala, si acolo a sarit o doamna si mi-a dat locul
A-deju, m-am spart de ras cu "pisicile zurlii". Eu sunt mare iubitoare de animale in general, pisici in special.
Roxana_c-stiu regimul vroiam si eu sa ma apuc de el dar am mai slabit mai am de dat jos vreo 2.5 kg care sunt pe burta si solduri
Bambo, esti o fericita, si oricum, te-am vazut in poze, arati beton
Eu eram
si inainte sa fiu
, dar acu sunt si mai si. Cand voi ajunge la kg pe care le aveam pana sa apara Calin(macar la alea, )fac chef si va chem si pe voi

sta in scoica.
e leganat
muzica e f tare
eu dansez
incerc cu suzeta la 2minute
usa la balcon deschisa
acestea fiind zise, urati ne somn usor ca l-am dovedit iar...
Diana, ai fost tare
Gina, in legatura cu fetita vecinei, spune-i sa se duca la chirurgie si acolo ii va prinde doctorul buricul cum trebuie, i-l va prinde cu leucoplast. Eu asa am facut cu Calin, statea 2 saptamani cu el asa, prins, i-l dadeam eu jos-cum ma invatase acolo-, il lasam 2-3 zile, timp in care il ungeam cu Bepanthene pe burtica, si o luam iar de la capat....Tot asa vreo 2 luni, iar acum e totul ok. Toata treaba cu prinsul imi povestise si pediatra, dar am vorbit cu alt doctor care mi-a spus ca numai un chirurg stie cel mai bine cum sa-l puna si asa a fost. Treaba aiurea este ca 2 saptamani cat are leucoplastul ala acolo nu-i poate face baie, ca se uda, eu il stergeam cu servetele umede, doar
i-l spalam la chiuveta, cu grija la leucoplast. Cu banul nu va face nimic, eu ii luasem centura ombilicala, si tot frectie la piciorul de lemn era.
Mamicile cu sarbatoritii de azi, ce faceti, ati pus-o de chef doar voi doua? Egoistelor!![]()
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
roxana c. spune:
Gina, revin. Cel mai bine este sa o vada un chirurg si ii va spune daca trebuie lasat asa sau nu. Calin avea ditamai buricul, era iesit destul de mult in afara, pediatra mi-a spus chiar ca nu crede sa se rezolve fara operatie
, probabil ca depinde si cat de mult este iesit.
Roxana,
de
POZE
roxana c. spune:
Tot eu.
Am uitat sa va spun ca i-am luat canita d-aia cu cioc si cu lingurita, am si incercat-o. La inceput s-a chinuit putin ca tot cauta suzeta, probabil unde-i mai groasa, ciocul ala-i subtire, dar a mancat pana la urma o parte din supita, iar cealalta i-am dat-o tot in biberon, ca il luase somnul.
Roxana,
de
POZE
marinelaf spune:
La multi ani Denis si Luca.
Legat de fontanela si eu stiu ca se poate inchide pina la 2 ani.
La Andreea s-a inchis cam pe la 1 an si 6 luni.
Noua andreea ne spune mami si tati, mai rar ii spune la tati pe nume,mie niciodata.
O sa las la alegerea lor felul in care ne striga, numai sa nu ne puna porecle.![]()
miki04 spune:
Raportam: plimbare in parcul IOR cu anateo, raluca_u si danutz...a fost foarte frumos, Raluca a facut poze o sa le puna ea cand are timp si dupa plimbare am venit acasa am hranit copilul si pe urma am mers la dentis unde am avut parte de o extractie tare dureroasaaaaaaaaa si norocul meu ca s-a inventat calculatorul ca asa scriu, ca de vorbit nu pot inca , parca ma doare mai rau ca inainte s-o scoata...
Si uite asa pentru ca ma doare maseaua (defapt locul unde a fost) sotul s-a apucat cumintel sa faca o ciorbica ca n-a mai mancat saracu de o saptamana
.
Sa uram si noi La multi ani! pentru Luca de Yagmur si Denis de Asiza si defapt la toti sarbatoritii zilei de azi.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
dandusa spune:
...de curiozitate...,va intreb,de ce nu este bine ca sotii sa se strige "mami" si "tati"?,ca eu n-am prea inteles...
...se mai intimpla sa ne strigam si asa,dar noi de obicei de alintam...,cum ne alintam din totdeauna..."iubita"-n sus si eu la fel..."iubita"-n jos![]()
Vrem poze cu fetele din parc...RALUCA,hai cu poze,ce mai face Adinuta?
,pina atunci,va aratam si noi citeva poze de azi...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea