Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

na ca mi am pus ochelarii si s a suparat taaare...ce o fi fost in capu' meu. continuarea de la ce facem/ce nu facem, adica ce ne place/ce nu ne place:
ne place:
-sa l pup pe pata cu foc, pe toata fata, asa sa ma bag in sufletul lui...
-sa l pup pe burta/buric cu zgomot au fara
-sa i faca tati pis pis pis-doar e pisoi, nu?
-sa faca gargara
nu ne place:
-da' cine mai stie...la cate sunt... cert e ca daca se supara plange cu un fel de ram ram ram....tot ca atunci cand pleaca cu masina...sii nu poti sa nu razi...
incercam sa iesim si noi, va am

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Hop si eu....aseara bantuiam singura pe aici si azi nu am avut timp sa intru!
Dandusa....doar intrebam...mai ales ca daca a ramas subiect inchis...sau un subiect la care am dat "delete"..m-am gandit ca nu mai e asa de sensibil...altul nu mai pomenesc...promit!...
Mirona...ai dreptate...poate e mai bine asa...fiecare isi face unul personal si cum crede de cuviinta...
Cu asta m-am lamurit.....buuuunnnnnnn...mai departe..
Chef mare....LA MULTI ANI.......Denis de Asiza si Luchita de Yagmur
Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi...si mamicile pe langa voi!
Aducem si cadouri pentru baietei.......
Roxanica...esti fenomenala....si atata de mult imi place mesajul tau catre mine....daca o fi seceta mare sa vezi ce-or iriga ai nostrii flacai.......dar stai ca noi ne pornim si nici macar nu am fost invitate....!Si apropo de mancare...eu am mancat...daca nu ne-a invitat Ygmur..poate i s-a terminat Almette....
Da ce liniste e pe aici...ma asteptam sa gasesc iar o groaza de pagini...dar asa sunt eu norocoasa....macar azi sa fiu in pas cu voi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

haideti sa va zic ce oameni ciudati: ma suna azi unul de la o agentie daca pot sa vin la o vizionare, dar in 45 de minute. da, ok, trantesc toalele pe mine, pun copilul in carut si ma prezint. apartamentul respectiv e cu vreo 15.ooo de euro mai mult decat alte oferte in blocurile alea, dar hai sa vad ce are de cere atat. este un apartament cu usile interioare scoase, fara gresie, parchet, faianta-oricum pe astea doua le pun eu, iar proprietarul se mandrea ca ca face fiecare ce vrea dupa ce cumpara. doar ca, si aici intervine partea ciudata, a comandat usi de interior. bun, fie, ce fel de usi? de lemn. bine, lemn, dar de care? nu stiu. cu geam sau fara geam? nu stiu, unele parca au. geam mare pe toata usa sau doar ochiuri de geam? nu stiu. ce fel de geam? pai de care geam? geam sablat, geam colorat,
de care? nu stie, dar imi aduce factura daca vreau.
in plus, nu avea nici macar teava de gaze la locul ei, era taiata de undeva de sus, din tavan. si o sa si zugraveasca. pai sunteti hotarat sa zugraviti? ca pe mine nu ma incanta, mi se pare firesc sa imi pictez cu ce culori imi tuna mie. si una e sa il cumpar amenajat, si atunci e un pret, si alta e sa il iau la shapa, si atunci e alt pret, care oricum nu se pupa cu ce cere omul.

uite asa cu ziua de azi, zi plina si interesanta!
cerea omul 186.000 ? cerea!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am uitat sa va zuc, nici balcon nu avea!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianocica, eram in plimbari, de-aia n-am raspuns la timp.. n-am apucat sa observ reactii la cu ochelari sau fara, nu de alta, da' saracu' fara ochelari nu m-a prins decat cand l-au scos din burta pe masa de operatie (.. si cand puteau sa-mi arate orice copil, ca tot aia era, nu vedeam nika...). eu nu stau fara ochelari decat sub dus, ca uneori chiar si cand dorm imi dau seama ca i-am uitat lipiti pe ochi.. nu am dioptrii foarte mari, dar sunt pe minus (-3, ceva de genu' asta), dar chiar nu ma descurc fara, intru in usi si peretei la propriu... am incercat si lentile de contact, vax, n-am suportat de nicio culoare... asta e.. oricum eu sunt obisnuita cu ei, imi plac, si se pare ca si lui, ca a avut deja vreo doua tentative sa dea cu laba :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si-s grabita, si-s grabita...
Da' pentru asta tot iau o pauza sa le urez La multe luni si multi ani lui Luca si Denis, sa creasca mari, sa va bucure zilele si sa va mangaie batranetile, sa va aduca o cana cu apa cand n-o sa mai puteti s-o luati singure... ma rog, anticipez , dar stiti voi ce vreau sa spun...
Pupici mamicilor si sarbatoritilor!

Mai intru eu cand am cate o clipa.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

roxana poate zic prostii, nu lua de buna, dar din cate stiu, fontanele sa inchide intre 1 si 2 ani. din spusele doctoritei am dedus ca daca se inchide prea repede, sa nu ii mai dau calciu.cand va mai vedeti cu dr, ca sa va spuna el mai exact cum stau lucrurile?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna,mamici!
Ce bine de voi ca aveti timp sa stati la taclale!!!!
Eu m-am trezit de dimineata,si abia am reusit sa-mi beau cafeaua,abia acum, si aia cu hopuri si tzopuri,si cu telefoane interminabile,cu un munte da hartii, ca nici nu mai stiu pe unde le-am bagat.
Roxanica2006,baietii si-au dat seama ca au gresit adresa,si pe urma doar nu erau sa plece cu scduze si cu strangeri de mana.Ar fi fost prea frumos.Au adoptat planul 2, sa para totul un jaf, insa vai de capul lor.Ca mie imi spuneau sa le dau bani, bijuterii,eu le ziceam ca nu am in casa cash,si nu spuneam minciuni,iar de bijuterii,cu toate ca eu port mult aur, in general, pe mine, in permanenta,nici nu s-au atins.Nici cand m-au taiat la picior nu s-au atins de bratara de picior pe care o port mereu, si care era sub nasul lor.Ma rog, poate ca s-au pierdut si ei si au uitat cum ii cheama cand ne-au vazut albi.Am asa un stres cand ma gandesc ca ma intorc in Londra,da' imi iau cainii cu mine in masina de fiecare data, si-i tin pe dulai in casa in fiecare seara, si sanatate la neamuri!
Sa mai intre vreo unul peste mine,ca jar papa! Oricum, cand ne intoarcem ,ne gandim sa aplicam pentru permis de port-arm,pentru la ce nebuni sunt in imputita aia de Londra, ,.....e3u nu am liniste nici sa stiu ca am tigri langa mine.
Dolores, condoleante pentru pierderea suferita, si putere sa depasesti momentul.imi pare rau de ce ti se intampla.
Mai, fetelor,vad ca voi ati inceput diversificarea.O sa incerc si eu, cu toate ca ma strange un pic in spate cand ma gandesc la cum o sa arate decorul dupa aia.La Iasmina,cerealele erau pe pereti, sau in parul meu, sau pe tricoul meu, iar ea striga de parca as fi taiat-o cu zece cutite. Ma rog lui Dzeu ca Georgia sa fie fata finuta si sa nu scuipe pe pereti, ca numai timp de smotru in fiecare zi nu am .
Hai ca am pus pe lista de prioritati sa pun poze, sa le vedeti pe mandrele mele. Sper sa reusesc, habar nu mai am parola si cum sa fac, dar cand oi fi sa fac asta,poate m-o ajuta si pe mine vreo fata.sa vedeti ce freza de gaina motata are fii-mea,...si nu vrea parul ala sa stea in nici un fel.Am incercat sa-i fac moate, codite.....Nimic nu tine.Ii sta de parca si-ar fi bagat degetele in priza.Cred ca ii dau cu gel, ca mi-e rusine sa scot copilul asa afara, mai ales ca pe aici e deja foarte cald.
No, va pupesc acum pe toate si pe toti.

Cristina, Iasmina si Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

LA MULTI ANI bebeilor care implinesc azi niste lunisoare.

Noi servim suculetul de morcov si mar (acum le combinam)cu lingurita.

Referitor la tema zilei: binenteles tati si mami ca de aceea suntem parinti .

Si la Ana fontanela e mai mare si pediatra a spus ca se va inchide pe la 1 an jumate.

Stiu ca se discutase aici mai la inceput despre banuti pusi la buric ,atunci cand e buricutul iesit afara ,a pus cineva asa ceva ?Am o vecina care are o fetita ,v-am mai spus eu despre ea are o problema cu intestinul subtire si acum a aparut si aceasta si stiam ca aici s-a discutat despre asa ceva si as vrea sa o ajut cu un sfat .

-------------------------------------------------


GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la plimbare ne-am intalnit cu Porumbita si Mario radea la Antonia si ea la el

Chris80-saracul om

Saftoiu_gina-nu are nici o legatura banul cu buricul

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput