Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by bamboletta
mi-a placut tare mult,cred ca noi nu o sa mai facem nimicpacat
Uite ce am scris pe pagina 5-a ,dar nu se vede bine...,daca sinteti de acord...,eu vreau sa incerc...,deci dati-va cu parerea...
"apropo de proiecte la comun...,eu zic ca o-r sa iasa...,eu ,una as fi de acord sa incerc sa fac ceva...,asa cum ma pricep...,ceva de genul prima pagina de la "bucurii",asa cum isi doreste si ALEXANDRA...,si sincer nu cred ca mai are cineva puterea sa o ia de la capat cu toate discutiile...,asa cum s-a intimplat...,sper!!!...personal ,nu ma sperii de nimic...,daca vreti sa aruncati cu rosii...,n-aveti decit...,eu va spun doar ca am scut
.....si sa va fereasca sfintul sa ma nimeriti cu vreo rosie...,ca v-ati arssssss
,hmmmm?...,ce ziceti?...,va bagati?Haideti sa incercam sa fim cum eram odata...,sa dam dovada de maturitate...
"
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Sunt de acord
pt fulguletii nostri merita tot efortul
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
panaa spune:
hai ca scriu intr-o zi cat n-am scris de cand am trecut la clubul scutecelor.....
vroiam sa va intreb o chestie: CUM AU BEBEII VOSTRI INTERIORUL NARILOR COMPARATIV CU AL VOSTRU? stiu ca suna aiurea, dar ana nu are narile ca niste "canale" asa cum vad la mine...la ea iti da senzatia ca are narile apasate...si bagate in interior.....nu stiu daca ati inteles ce vreau sa spun.....azi am observat lucrul acesta..... nasucul ei (pe dinafara) este frumos, aproape perfect....dar pe interior..parca ar fi inflamate....

Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
dandusa spune:
MADALUTA,
super dvd,multumim...
...pozele,uite-le aici,sper sa le poti salva...,daca nu...,spune-mi...
LUCIARO,
mi-am adus aminte sa-ti spun...,IULY,este bine,am vb ieri cu ea,au avut botezul lui ISA si a fost cam ocupata...,intra curind sa ne arate poze,va pooopam tare pe toate...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
veronici spune:
Mai fetelor dar ce spor aveti la scris!!!!!
Danutz,ai vazut lista de pe prima pagina? Cine e in cap de lista? Nu e prea devreme pt.premergator,oricum il tin progresiv,cate putin in fiecare zi.Si ii placeeeeeeeeeee,a descoperit ca e independent dar cand se plictiseste pune o buza si imi urmareste privirea sa ma implore sa-l iau in brate,intinde chiar si manutzele.
Roxana c. ma bag si eu ca am de dat jos muuuulte kg,imi spui si mie regimul?Da intradevar randament?TX!
Roxanica mi-ai dat o idee cu caietul ala de liniute. Voi le spuneti poezii copilasilor? Eu cand incep sa-i spun vreo poezie,o recunoaste din primul vres si rade cu gura pana la urechi. Ii place mult aia cu soricelul si cantecelul cu "Bate vantul frunzele" pt.ca il implic si pe el,ii iau manutele si le flutur la bate vantul,le invart la "se-nvartesc moristile",etc.Moare de ras !Nu vazusem partea cu capitanul dar de ce nu....Nu suntem noi grasuti dar de vanjosi....
Cred ca cine intreba de cuticule se referea la acele pielite care se ridica (mai ales la copii) pe lateralul unghiutei,dar nu chiar pe marginea ei. Si eu m-am intrebat de multe ori ce sa fac cu ele si de cateva ori le-am taiat.
Luciaro,vaccinul de 4 luni trebuie sa-l faci la 4 luni dar sa ai grija ca timp de o luna de la vaccin sa nu-i faci nici o injectie (inclusiv alt vaccin,nici macar luare de probe de sange).Deci daca vaccinul de 2 luni daca l-ai facut la 3 luni si jumatate,vaccinul de 4 luni il faci la 4 luni si jumatate,deci la o luna dupa primul.
Ruxandra sb pot sa-ti spun de ce am hotarat sa-i luam premergator lui Rares.Pt.ca pe el daca-l tii in brate culcat nu vrea,cu fata la mami nu vrea,cu fata la lume asa si asa iar daca eu stau jos el nu sta in fundulet ci numai in picioare ,batos si nu i se inmoaie deloc planetarele.Daca ma chinui si-l fortez sa stea in funduletz ma aude tot cartierul.Si il tin de sub brat si face pasi mari,asa de cosmonaut(ca aia pe Luna),ii place mult si pot sa va spun ca nu sta o clipa.
Ank99 eu merg cu Rares la oftalmolog in Bucuresti,lucreaza la Spit.Grigore Alexandrescu si l-am cunoscut cand eram internata la Giulesti ca venea acolo VOLUNTAR si le facea la bebicii prematuri controale regulate la ochisori sa depisteze eventuale complicatii. Mergem la el si saptamana viitoare pt.controlul periodic.Daca vrei iti dau pe PM adresa cab.particular si nr.de telefon.Dr.Burloiu.
Cris80 la banii astia nu gasesti o casa?
Saftoiu_gina noi am fost la chirurg si ne-a spus sa nu chinuim copilul pt ca in timp se intaresc dreptii abdominali(muschi) si isi revine de la sine.La noi si-a mai revenit.Exista un leucoplast special pe care-l poate cumpara de la farmacie,poate sa-i faca baie cu el.
Panaa noi am facut acel vaccin.Ce te intereseaza?Cum a reactionat? IP nu stiu ce e dar V e cinci .Sigur e Infarix Penta !!Despre nasuc raportez:la fel,daca mai si strange din el ai impresia ca nu mai are pe unde intra aerul,nu? Sunt normali draga,au timp sa li se largeasca!
Mama ce-am mai scris !!!!
Pt.azi raportam :mancat 2 castroane cu piure si la culcare a lins un bibi de 210 ml de lapte,ma miram ca nu a mai mancat asa de mult si ma intrebam unde baga !
poze rares
mamica de Rares Stefan
miki04 spune:
Super dvd , multumim Madaluta...
Va pup pe toate azi ma duc si eu insfarsit devreme la culcare...Cristi doarme si pentru ca am tot avut dureri de masea zilele astea nu mai fac nimic azi si ma duc sa recuperez somnul pierdut...sper sa dorm legat pana maine dim la 6, cand se trezeste Cristi ....
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
miki04 spune:
N-am putut sa plec pana nu va spun si voua ca am si eu o steluta...wow 

Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
porumbita80 spune:
Buna seara
Azi a fost super frumos afara ne-am plimbat azi lui Mario al meu ea placut de Antonia de bambo, dupa ce am plecat din parc a inceput sa plinga ca l-am luat de acolo. Antonia e o dulceata de fetita daca o vedeti va indragostiti pe loc de ea il inteleg pe Mario al meu de ce a plans dar asta este.
referitor la
tema zilei eu doar mami si tati vreau sa ne zica abiea astept acest moment.

la sarbatoritii de azi.
Noi suntem bine atat cat cu legumele nu prea ne impacam dar rezolvam noi cumva problema asta.

la toate mamicile de fulguleti si hai ma fetelor sa aducem o atmosfera normala aici ca nu e bine ce sa format aici
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
doradora spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by bamboletta
mi-a placut tare mult,cred ca noi nu o sa mai facem nimicpacat
Uite ce am scris pe pagina 5-a ,dar nu se vede bine...,daca sinteti de acord...,eu vreau sa incerc...,deci dati-va cu parerea...
"apropo de proiecte la comun...,eu zic ca o-r sa iasa...,eu ,una as fi de acord sa incerc sa fac ceva...,asa cum ma pricep...,ceva de genul prima pagina de la "bucurii",asa cum isi doreste si ALEXANDRA...,si sincer nu cred ca mai are cineva puterea sa o ia de la capat cu toate discutiile...,asa cum s-a intimplat...,sper!!!...personal ,nu ma sperii de nimic...,daca vreti sa aruncati cu rosii...,n-aveti decit...,eu va spun doar ca am scut
.....si sa va fereasca sfintul sa ma nimeriti cu vreo rosie...,ca v-ati arssssss
,hmmmm?...,ce ziceti?...,va bagati?Haideti sa incercam sa fim cum eram odata...,sa dam dovada de maturitate...
"
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
in continuare sunt la fel de nedumerita de ce nu e bun ce s-a facut deja (cine stie raspunsul, pe pm, va rog, nu in public, sa mai iasa cine stie ce), dar la bucurii e f frumos si chiar nu vad de ce sa nu avem si noi.
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
saftoiu_gina spune:
Roxana si Veronici multumesc foarte mult .
O sa-i spun .La fetita ei nu e asa iesit mult in afara .Saraca,a suferit atat de mult de cand a nascut ca se sperie acum din orice .
------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
dianocica spune:
a deju ha ha! si eu tot in blugii lui alex...
donia da' de ce? acel sleep positioner?io zic ca mai degraba l as lasa cum vrea el, asa mi se pare normal...nu pot sa zic ca m am documentat pe tema asta asa ca daca e ceva ce ar trebui sa stiu...baga!
miki felicitari!
eu asa m am bucurat pt fiecare din ele...![]()
bun, sunt cu cititul la zi, d culcat si alex la munci...as putea sa ma culc dar uite ca...bananai...de dimineata m am muls muuult de tot ca erau prea plini si asa bine a mancat d azi..sa nu mi vina sa cred...cred ca repet figura si maine...daca manaca la 8-9.30 ultima masa si la 5-8 prima...sunt zile cand mananca la 12 ore!!!acum mi am dat si eu seama..si are orele lui de foiala maxima dar daca nu se trezeste el ci ii zic eu ceva sau il iau....mananca dar f putin...si se culca la loc...
mai constantence, deci voi iesiti si cu tatii...mama ce chefuri o sa trageti cand or fi puradeii de o schioapa...si asta o sa pice taman' vara...ptiu ce coincidenta...cand o sa fim si noi pe acolo...![]()
dar destul despre mine...sa vorbim despre ..noi...ia uitati minunatie de fecior. avem poze cu tati, cu baiatpregatit de plimbare, dormind si... odihnindu-se
dia asteptam noi prezentari de moda...
hai ca fug si eu la somn, ca asa ne am jucat azi...toata ziua...nu v am zis, mi am luat vopsea, sa vedeti ce cool ma fac...
si mi a promis alex ca dupa predare sta o zi-doua acasa in timpul zilei, adica face plimbarea, sa ajung si eu la ras tuns si frezat..
numai ca predarea se tot aman...de vineri luni, de luni-marti...da' si cand preda...sa te tii...
_
diana si david din 03.12.06

pacat
"