Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
mag2007 spune:
Irina,eu iti scrisesem un PM cu datele mele,dar calc imi zice ca nu ai PM activat!
Ai grija de tine!
slippers76 spune:
Fetelor, e o revolutie la mine in burta! Zici ca e o echipa intreaga de fotbal! Sa fie baiat oare?
Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
teodoran spune:
Scuze ca nu intru prea des, dar am atat de mult de lucru ca nu-mi vad capul. Am tot citit ce ati scris.
Doamne, Ale, sa stii ca am trecut si eu prin asa ceva, m-am trezit intr-o dimineata intr-o balta de sange, si m-am speriat ingrozitor, dar pana la ur,ma cica era un hematom.
Astazi am dus la servici certificatul pentru resurse umane, sper ca de maine sa ma lase mai usor cu treaba, pentru ca nu mai rezist.
In rest sunt bine, am inceput sa simt in burta ca o greutate, probabil este normal.
Mie mi-a spus dna. dr. ca in jurul sapt.20 sa ma astept ca o sa simt ca misca, asa ca stau linistita.
Va pup
15+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
irina.c. spune:
quote:multumesc si eu pentru urari,tot cu intarzaiere!acum am citit si eu in urma ce ati scris.Irina,sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repede peste ceea ce s-a intamplat si sa revii cat de curand la gravidute!eu ma simt bine,n-am nimic deosebit de povestit.Saptamanile astea tot am tras cu Ilinca,ca a fost racita,apoi a facut otita,dar acum si-a revenit.Incepe sa mi se cunoasca burtica,cred ca o sa ma programez la medicul de familie zilele astea.La ginecolog o sa merg dupa Pasti,sunt satula de doctori si de stat la cozi pe la cabinete.Bebe a inceput sa miste,mai timid,asa,dar il simt din cand in cand.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Marunzika
cu intarziere pt [maroon]Irina.cwww.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">[b]Wunderbaby
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Roxana_G spune:
Irina C, multa sanatate Ilincai. Te inteleg perfect ca si eu trag cu a mea, dar acum e mai bine.
Teodora, ai mare grija de tine si nu te mai obosi. Mai lasa-i cu serviciul, ca daca ar fi dupa ei...Uite la mine a fost mare discutie ca am cerut maine zi libera si cica aveau nevoie de mine. Pana la urma am renuntat la ziua libera (dar nu pentru ei, ci s-a schimbat pogramul) si am mutat-o joi si acum cica au nevoie joi de mine. Dar eu imi vad de ale mele si asta e.
Ana, nici mie nu mi s-au rupt membranele, decat tarziu, la dilatare 6-7 cm, dc nu cumva le-au rupt ei atunci. Cat despre potentialul de strigate al bebelusilor, cred ca e inepuizabil. Numai ca a mea promitea de la nastere. Dar nici Miruna nu s-a lasat cu una cu doua cu protestele. Vad ca si BB2 promite dupa revolutia de la tine din burta.
In rest, Alex e bine, nu mai are nici un simptom si nici febra. Ne-am dushulit acum amandoua, e asa dulce si haioasa si iubitoare. Sa vedem cum va fi baietelul. Eu am niste sani mariti, ca mama a zis ca arat de parca am silicoane. Si sa stiti ca azi am mancat nu gluma: salata mare cu cascaval, 1 banana si 2 mere, snitzel cu crochete, sos de la ciulama cu paine, cereale cu lapte, si 3 pahare de lapte simplu.
Va pupic si va doresc seara placuta.
Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
Liana30 spune:
tomasa ghicitoareooomi'as dori atat de mult sa te inselida si daca ai avea dreptate atunci sanatoase sa fie
irina multa sanatate printesei..
teodoran
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
Sabina spune:
Sa vezi ca Olteanca vrea pereche
Roxana, multam de aprecieri .
Eu sper sa se linisteasca prietena ta, o inteleg saracuta, si cred ca la sfarsit emotiile sunt si mai greu de stapanit...
Ma bucur mult ca Alex e mai bine!
Irina, un pup mare pt Ilinca
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Liana30 spune:
Sabina iti spun un secretio vreau 2baietisotzu vrea perechedar dupa atatia anii de zbucium si chin..ce mai conteaza?sanatosi sa fie..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
carpatina spune:
Ghicitoareo, si eu as vrea sa te inseli.
Fetelor, va mai multumesc o data pentru urari si ma retrag in imparatia de perne... ca e timpul sa ne mai si odihnim!
10+
Vestea noastra!
piccaflor spune:
Irina si Verabonda cu intirziere La multi ani fericiti!
Si La multi ani fericiti si sarbatoritelor zilei de azi Carma,Carpatina si Tishka
Ale saracuta prin ce emotii ai trecut...ai grija de tine si ai sa vezi ca totul va fi bine!
Roxana sper ca Alexandra se simte mai bine...un pupic pe nasuc din partea mea
Lianooo fata nu-sh de ce,da' cind ma gindesc la tine eu te vaz cu 2 baieti ...da' daca ne luam dupa bataile inimioarelor sint fetite! Sanatoase sa fie!
Mie parca mi-e din ce in ce mai rau...parca din ce creste bebe cresc si greturile....totul pe invers la mine
Pupici pt toata lumea
Picca 14 + cu