Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

La multi ani! Mcrissa multa sanatate,bucuri si un butoi de fericire!!!

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, mcrissa!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!!! Te pupam si sa ai o sarbatoare frumoasa!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_athena spune:

La multi ani Mcrissa sa ai parte de fericire si bucurii.
Alinush imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,uneori viata e nedreapta dar nu inceta sa speri..
Fetelor vreo veste buna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

la multi ani mcrissa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa La multi ani! Sa fii sanatoasa,sa fii iubita si sa o viata plina de realizari si sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand mult doritul bebe!

Multi pentru toate fetele!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mcrissa sa fi sanatoasa, fericita si sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand cadoul mult dorit de noi toate !!!
Irina ce ai facut la doctor?
Alinush imi pare f rau pt. ce ti s-a intamplat...Analize, sunt multe de facut...si eu sunt in faza analizelor...tb doar sa te pregatesti psihic si financiar.

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu am facut ieri chiuretaj din nou la elias dar nu la tutunaru ci la pirvu. am ajuns la pirvu din greseala crezand ca el e tutu dar oricum important e ca am facut chiuretajul si acu astept sa vad cum ma simt.
oricum am fost foarte multumita de pirvu asa ca voi continua la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinabobo-imi pare rau ca ai facut din nou chiretaj.Sper ca te simti mai bine fizic ma refer caci stiu ca psihic e greu.Acum vei astepta primul CM si apoi lucrurile au sa revina la normal!te imbratisez cu muult drag!
Blueeyes-ma bucur ca totul e in regula!ti-am spus eu ca nu ai motive sa te sperii!Nu cred ca vei lua tot timpul tratament ,numai acum 10 zile si apoi cred ca ti se va regla.uratii astai tare incapatanati sunt,au avut nevoie de un impuls ca sa vina atata tot!Lasa ca,kilogramele le vei da usor jos dupa sarcina,dupa ce vei naste un copilas sanatos!te pup dulce!

MCRISSA-LA MUUULTI ANI CU SANATATE SA ITI DEA dOMNUL TOT CE DORESTI:ZILE SENINE SI FERICIRE LA MUUULTI ANI SA TRAIESTI!!
Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea.Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum.O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate.Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple,deci simplu dar din suflet "LA MULTI ANI!"
-TOATE FETELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

ALINUSH, doamne cate fete ajung aici, multa sanatate si curaj sa o iei de la capat. eu am facut doar analiza la toxoplasma. vezi ce zice si medicul tau, sau daca vrei tu sa faci mai multe pt linistea ta, incearca.
MCRISSA LA MULTI ANI FERICITI! SA ITI DEA DOMNU' UN CAT MAI CURAND!
IRINABOBE, multa sanatate!

VA PUP FETELOR PE TOATE
Va urez de pe acum WEEKEND PLACUT!! SI NUMAI VESTI BUNE!!

MIRELUS, vezi ca e totul in regula? te astept sa incepem GOANA dupa BEBEI.
CRISTINA ANA, il (o) faci soferita?
TEO2RINA,eu una chiar nu stiu sa iti raspund la intrebare.poate restul fetelor.
CHANTAL, UNDE ESTI? AZI MA GANDEAM LA TINE.. SPER DIN TOT SUFLETUL CA ESTI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina imi pare rau ca trebuit sa suporti din nou un chiuretaj,dar de data asta va fi bine!L-ai intrebat de poblema aceea,cum ca te-a speriat dr ca nu mai poti face copii?

Michelle mersi de incurajari!Asteptam vesti bune de la tine!

Lidia abia astept sa se regleze CM si sa putem sa prestam pt bebe! O sa vina si vremea aia!

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput