Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ileana, ma iau niste emotii cind ma gindesc cit de putin mai ai si nasti!!!! Te-ai hotarit la ce doctor o sa mergi? Sper ca ai internet in Romania, sa ne anunti si pe noi cind trebuie sa-ti facem galerie! De-abia astept!!!!!!!

Cristina, 21+ si bebe scump

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna fetelor, vin si eu cu vesti triste.
Am fost la eco la 6 sapt si totul era perfect. Mi s-a spus sa revin la 13 saptamani. Am fost la 13 sapt si vestea a fost ca un ciocan in cap:"sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani".
Repet ca eu aveam 13 dupa calculele mele si n avusesem nici un semn de ceva rau, nici o sangerare, nimic.
Fara nici o explicatie clara, tot ceea ce mi s-a spus a fost ca ca "asa a vrut natura" si "se intampla destul de des, cam un caz din 10".
Toate analizele le-am avut bune, RH pozitiv, am luat Utrogestan si Acid folic conform indicatiilor medicului...si totusi...

Asta s-a intamplat pe 13 martie si intre timp mi-am revenit psihic cat de cat si am decis sa ma documentez mai bine, asa ca vin cu intrebarea cheie: Voi ce investigatii suplimentare ati facut dupa o pierdere de sarcina?
Am inteles ca eu voi face dupa ce vine prima menstruatie "normala", analizele de Toxo, Lysteria, etc. In afara de astea, ce as mai putea face ca sa repar intai cauza pierderii precedente (daca o exista) si apoi sa concepem un alt bebe...ca zau ca prin ce am trecut nu mai vreau sa trec niciodata.

Mergi la inceput

Alinush, imi pare tare rau pentru ce ai patit! Dar e bine ca ti-ai revenit cit de cit si esti hotarita sa lupti in continuare! Eu te sfatuiesc sa faci si analizele pentru sindromul antifosfolipidic, asa, ca sa stai tu linistita. Sa stii ca multe sarcini se pierd in primele saptamani fara un motiv anume. Data viitoare ai toate sansele sa fie bine pana la capat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Am venit de la medic,se pare ca totul este "bine",daca se poate spune asa,este "doar o dereglare" pentru care trebuie sa iau Utrogestan timp de 10 zile si apoi merg din nou la control. Ma enerveaza ca eu nu am avut niciodata probleme hormonale si acum ma indop de pastile! Nu prea ma impac eu cu aceste pastile,parca de cand am luat in timpul sarcinii simt ca m-am cam ingrasat vazand cu ochii! Din pacate,n-am incotro,sper doar sa nu devin dependenta de ele.
Sper sa nu ma insel,dar parca au inceput sa ma doara burta si mijlocul de parca ar trebui sa-mi vina cm!Cred ca s-a speriat de pastile...offf,fac si eu haz de necaz!
Ma duc sa citesc din urma si revin!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

alinush imi pare rau ca ai ajuns aici . Sper sa gasesti puterea de a mai incerca si a merge mai departe. Eu nu te pot ajuta cu info pentru ca nu am facut nici o analiza dupa sarcina pierduta ca "asa a vrut natura".Apucasem sa fac in timpul sarcinii toxo si altele si au fost ok.

Michelle, Laura, Flavia va multumesc pentru pumnii stransi a fost bine..l-am vazut, cam greu a stat la masurat tare activ piticotu'. Saptamana viitoare o sa am si rezultate ca am ales sa fac dublu test. Sper sa fie bine si riscul de SD sa scap de alta grija.

Mirela Ma bucur ca totul e in regula...daca ai dureri inseamna ca se apropie.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Mirela, ma bucur ca totul e bine cu tine. Si eu cred ca e doar o dereglare hormonala, si daca tu zici ca ai semne de CM, atunci chiar e de bine.
Cu utrogestanul cred ca ai dreptate ca ingrasa. EU iau 4 pastile pe zi de citeva luni si imi simt mainile si picioarele umflate aproape toata ziua. Nu stiu daca e de la utrogestan, dar in sarcina trecuta am inceput sa ma umflu abia prin luna a opta, nu asa devreme. Acum maninc mai mult salate, gratare de pui si fructe pentru ca nu vreau sa ma ingras exgaerat de tare, dar tot ma scap si la ceva dulce zilnic. Acuma si daca ma ingras nu-i bai, daca bebicul e sanatos eu sunt foarte fericita si nu mai conteaza restul.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

alinush2005 eu am mai facut si ureaplasma, chlamydia si mycoplasma la ginecolog. trebuie sa privesti doar inainte, caci vei face un bebe sanatos. eu numai asa ma gandesc acum.eu am simtit nevoia sa cumpar o masinuta (era baiat) si i-am dat-o unui baiat la gradinita.trebuie sa fii puternica si cat poti de relaxata pentru a fi pregatita pentru o sarcina.
FETELOR, MI-AM DAT DEMISIA AZI DE LA MAGARII AIA!!! sunt asa mandra de asta. maine e ultima zi, fara preaviz ca si ei voiau sa scape de mine. stiti ce mi-au zis? prea multe concedii medicale (unul singur am avut cand am avut febra si eram gravida). dar am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

dragelor,uitasem, am o intrebare: cumnata mea are o rana pe col si un chist pe ovarul drept. ii afecteaza sarcina cumva?doctorita a spus ca rana i-o va urmari pe tot parcursul sarcinii, dar de chist i-a zis sa nu-si faca probleme.
pepsi, asa e in Romania, trist, ai dreptate. in plus la un patron lucrezi 14-15 ore/zi, chiar si gravida fiind (caz concret de ingrijitoare de unde am lucrat: toata ziua spala cu clor si alte substante, curatenie, aspirator, mop, pe mese, pe dulapuri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Am implinit 18 anisori.De azi sunt si eu majora.
am vrut sa spun 28.
Va invit la o feliuta de tort si un pahar de samapanie

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

LA MUTI ANI, MCRISSA, PLINI DE IUBIRE, FERICIRE, SANATATE SI TOT CE E MAI BUN PENTRU TINE!!!

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput