Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 23
lidushka spune:
Buna, fetelor!
Am fost la ginecolog ieri. Mi-a zis ca este totul in regula cu uterul, ovarele. Mi-a luat si lama. Mi-a zis la fel ca si celalalt medic sa astept 3 luni, dar parca nu imi vine sa astept atat. Despre toxoplasmoza, mi-a zis ca si daca am facut-o nu inseamna neaparat ca nu as mai pute-o face. se poate reactiva. deci, pana la urma nu ma mai stresez cu asta, important este ca acum nu o am si o sa am grija cat pot sa nu o fac.
Ce mi s-a parut cel mai important a fost ca mi-a zis SA NU DISPER DACA NU RAMAN IMEDIAT, sa nu ma gandesc ca as putea avea din nou probleme, mi-a zis ca stresul este daunator pt o sarcina, pt conceptie.oricum, m-am intors bucuroasa de la control.
FLAVIA, imi pare rau pt mititelul tau ca e racit. Aigrija de el si de tine!
CRISTINA 26, insanatosire grabnica!
LAURA, ce bine ca faci tot ce poti sa te relaxezi, sper sa fim colege la odisee. cred ca dupa CM din aprilie, incep si eu.
SWEET ATHENA, SIM, despre ce tratament cu antibiotice vorbiti?
MIRELA, ce vesti ai?
MICHELLE
PUP TOATE FETELE!!
sweet_athena spune:
Buna fetelor !
Michelle imi pare rau ca vin rushii dar poate luna viitoare vine ,eu abia astept sa vina primul CM ca sa pot incerca din nou,asta e singurul lucru care ma tine cu picioarele pe pamant.
Liduska dupa chiuretaj mi-a dat dr un tratament de 10 zile cu antibiotic(augumentin)probabil sa nu apara vreo infectie si mi-a dat si ovule Clotrimazol ca sa nu fac Candida de la antibiotic ca am inteles ca daca iei antibiotic pe o perioada mai lunga poate favoriza aparitia candidei.
Va astept cu vesti bune fetelor .
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by lidushka
SWEET ATHENA, SIM, despre ce tratament cu antibiotice vorbiti?
Lidia
Despre antibioticele care le-am luat dupa avortul spontan - cand am iesit din spital, dr mi-a dat sa iau 10 zile augumentin.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
sweet_athena spune:
Irene,Pepsi,Joahnna,Kateryna,va multumesc pentru incurajarii,sunt fericita ca am va am alaturi de mine,pe toate,sarcina usoara celor care sunt si sanatosi si frumosi,iar cele care nu sut sa aibe parte de cat mai repede.
toate fetele si sa aveti o zi buna!
kalosalina spune:
Iriiinaaa!!! te asteptam cu vesti bune de la doctor!!!
Liduska, asa mi-a zis si mie dr. ca toxo si cmv-ul se pot reactiva.
toate fetele!
Bebica te asteptam!
lidushka spune:
SIM, SWEET, mersi de raspuns. multi si sa stiti ca eu ma apuc iar sa iau acid folic, poate si niste Magne b6.
KALOSALINA, deci pana la urma sa fim multumite ca nu o avem boala asta in prezent, si sa ne punem pe treaba, nu?
ELLA, dragutz mea, sper sa fie bine luna viitoare cu outzele tale.Iti tin pumnii!
TEO2RINA, ce bine, cate fete o sa fim care luna viitoare se pun pe "treaba". Eu deja m-am hotarat, dar sa vad ce zice si "al meu" ca el vrea sa respectam cuvantul doctorului si sa asteptam pana in mai ca sa ne apucam de treaba.
fete!
elaa spune:
va pup si va multumesc din suflet ca incercati sa-mi ridicati moralul...sper sa se si ridice pana la urma, si stiu eu cum ...facand un test de sarcina si iesind pozitiv:)....cred ca-i perioada in care ma duc cu capul , ca nu era suficient sa am prob. cu ovulatia, acum mai am si una cu greutatea, m-am apucat de facut seara cate 20 min aerobic, ma abtin sa mai mananc seara, si ziua mai putina pane, masaj....si aseara cand m-am urcat pe cantar in loc sa scada..la mine vad ca se depun kg........am zis ca fac criza de nervi ,dar de.....o sa-mi treaca si asta cand vad 2 liniute:)
va pup si sa ne auzim cu vesti bune
http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png
Ela
sim_stoian spune:
Fetelor nu mai stiti nimic de Irina? Trebuia sa se vada cu T dimineata la 8. Oare a oprit-o la spital? Imi pare rau ca nu i-am cerut nr de telefon.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
cristina_ana spune:
Ella, intotdeauna seara cantarul arata cu cel putin un kg mai mult. Cel mai bine e sa te cantaresti dimineata, pe stomacul gol. Si intotdeauna cu acelasi cantar.
Laura, mi te-am si imaginat la meci, tzopaind pe acolo, si am inceput sa rid de una singura. Foarte bine faci ca te distrezi, si imi pare bine ca esti cu moralul ridicat.
Michelle, luna asta iti tin pumnii f.f.f strinsi sa vina bebe si la tine. Asa ma bucur pentru decizia pe care ai luat-o, parca mi s-ar fi intimplat mie personal ceva minunat.
Mirelush, ai fost la doctor? Te rog, da-ne vesti cit mai repede, ca toate ne gandim la tine!
La fel si cu Irina, sper ca Tutunaru ti-a dat vesti bune. Sunt sigura ca nu e nimic grav!
Flavia, ma intrebai zilele trecute cum e cu scoala de soferi. Ce sa zic, mai am trei ore si termin, dar sunt departe de a putea spune ca stiu sa conduc. Dar oricum, ceva tot am mai prins. Dupa primele ore vroiam sa renunt, dar nu m-a lasat sotul. Acum m-am mai obisnuit cu nebunia din Bucuresti si e mai bine. Exmaneul il dau peste vreo luna.
Sweet_Athena , imi pare tare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva. Dar ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta si esti hotarita sa ai un bebe cit mai repede. Nici nu puteai nimeri mai bine decit in mijlocul nostru, sunt numai fete minunate pe aici!
Liduska, ma bucur ca e totul bine cu uterul tau, nici nu putea fi altfel!
Cristina, 20+ si bebe scump
POZE