Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

pepsi, in Romania, la stat sau patron, nu conteaza, concediul prenatal incepe la fel ca in orice alt domeniu. este analizat mediul in care lucrezi de catre inspectorii de la protectia muncii, iar lucrul cu copiii nu e considerat risc (doar in mediu toxic). asa ca... vestea buna este ca am fost azi la doctor care mi-a spus ca e foarte bine uterul si restul si ca, daca imi ies rezultatele bune la ureaplasma, luna viitoare pot sa fac bebe!!!i-am spus ca in week-end plecam la casa de la munte si l-a sfatuit pe sot sa ma plimbe cat mai mult sa ma deconecteze. cred ca e un sfat foarte bun si pentru voi, fetelor. eu intentionez ca la sfarsitul anului scolar sa-mi dau demisia. oricum anul viitor incerc sa-mi deschid eu gradinita. sper ca primul copil inscris sa fie al meu. numai ca va fi prea mic. dragele mele, urmati sfatul doctoritei mele: descretiti-va fruntile, deconectati-va pentru ca stresul va face numai rau. iar supararile fara voi nu le puteam da deoparte. asa ca, nu ocoliti forumul.
pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus multumesc pt incurajare. Abia astept sa ne spui ce se intampla de nu-ti vine ciclul. Sper sa nu fie nimic grav.

IrinaCam foarte bine faci ca te gandesti sa ai un copilas, asta inseamna ca te concentrezi pe viitor! Pe mine numai dorinta de a avea un copil si speranta ca-l voi avea in brate, m-au tinut sanatoasa la cap! Sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos, care sa te faca fericita !

Teo2rina ma bucur ca ai unda verde ! Poate da Dumnezeu sa fim colege la mamici, de luna viitoare!

Joahnna sanatate multa! Baga multe citrice si ceiuc, ok?

Mcrissa sunt de acord sa deschidem odiseea anului viitor! Sper sa reusim si noi, cat de repede.

Cristina26 se pare ca la mine e si problema de tinut sarcina. Asta e a 5 luna dupa ultima sarcina oprita in evolutie (a 3-a oprita in evolutie) si a 3-a luna de incercari nereusite E drept ca, pana acum, ramaneam destul de repede (cam a 2-a incercare), dar am o singura trompa (in urma unei extrauterine) si anii trec...organismul nu mai e la fel...cine stie cand voi ramane!

Flavia esti o draguta! Sper sa te poti odihni, totusi, inainte de nastere, ca ai nevoie de forte cu doi copii.

Sweet Athena imi pare foarte rau ca ai trecut si tu prin tragedia asta ! Sigur poti incerca sa ramai graviduta dupa 1 sau 2 CM-uri. Mie imi pare rau ca nu am incercat, sigur ramaneam mai repede !

Ela multumesc. De unde stii ca nu ai ovulat ? Poate ovulezi mai tarziu si bebe se prinde acum in burtica

Michelle nu renunt, cum sa renunt! Sper zi de zi si luna de luna ! Poate vom fi colege[ ;)]

Lidia

Fetelor azi am fost la meciul nationalei si a fost super fain! Am tzopait si am facut valuri, am incurajat si aplaudat A fost bine pt moralul meu

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

teo, imi pare rau ca este asa in Ro, in legatura cu relaxatul ai mare dreptate! noi, inainte sa aflam vestea cea rea, aveam planificata o vacanta la ocean, nu am mai ajuns.....dar sotul totusi a insistat sa iesim undeva, si ne-am dus cu cortul in citeva locuri minunate, asta m-a ajutat ff mult sa ma deconectez, sa ma relaxez, sa-mi incarc bateriile, si in plus cind mai ai un copil tre sa te gindesti si la el, si el a fost tare fericit de excursii! asa ca relaxare usoara la munte si sa vii cu forte noi !

Flavia 29+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Laura draga, totul va fi bine, ai sa vezi. Vroiam sa iti dau un pupic chiar daca este de la distanta si sa iti spun ca sunt alaturi de tine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

23+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Laura, luna asta m-am pregatit cu multe teste de ovulatie si dupa cum mai spuneam si acum 2 zile se prezinta f prost situatia:
Z12-o singura liniuta
Z14-a doua linie se zarea numai la lumina puternica
Z16;Z17;Z18;Z19-se vedea a doua line,dar f vag
concluzia mea e ca nu am ovulat, tinand cont ca am un CM regulat la 29 zile
Iar la faza cu ovulat mai tarziu, mi-am sunat si eu medicul ieri si l-am intrebat daca pot ovula azi sau maine si a spus ca degeaba se intampla, ptr. ca dupa Z20 endometru nu stiu ce se intampla cu el si se pregateste de urati, asa ca nu se mai prinde nimic.
oricum medicul mi-a recomandat sa ma duc la echo. si sa-mi urmaresc ovulatia.....asa ca am de lucru de luna viitoare.
va pup

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_athena spune:

Multumesc Laura Ioana asa e viata,dar alaturi de VOI toate fetele de pe forum am invatat sa sper si abia astept sa fiu din nou.
Fetelor sa va dea Dumnezeu cat mai curand un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cristina26 cat mi-as dori sa va dau si eu vestea cea mare.multi pupici pe burtica si asteptam poze noi de la ecograf.
irinabobe eu nu as mai merge niciodata la medicul care ti-a putut spune asa ceva.mergi la dr T. si ai sa vezi ca ce ti-a spus primul dr e o aberatie.parca in dimineata asta ai programare?sa ne spui ce zis T.
sim_stoian eu sunt convinsa ca totul va fi bine si ca prima data a fost doar o intamplare nefericita.vad ca deja stiti ca veti avea un baietel.-ici pe burtica.
michelle81 nicio veste?ne ti in suspans?
laura ioana sper sa deschizi tu odiseea si sa vin si eu dupa tine la vreo 2 sapatmani

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata tuturor!
Sa aveti o zi frumoasa.
Irinabobe, asteptam vesti de la tine.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-imi pare rau ca intrii in concediu atat de tarziu!Sper sa va insanatositi cat mai repede tu si Dominik.Puiutul David ce face?Loveste de zor sau?
Joahnna-multumesc.Sper sa incercam mai mult luna viitoare si sa raman gravida cat mai repede si sa fie totul bine!Off si pe tine te-a prins gipa asta...sper sa te faci bine!cum a fost la medic?te cred ca ai stat cu frica noaptea dar e totul bine ai sa vezi la doctor!
Sweet athena-imi pare rau ca ai ajuns si tu pe aceasta lista!Dar am bucur ca te gandesti la o noua sarcina
Mcrissa-abia astept sa incerci din nou si sa ne spui ca esti gravida!meriti din plin si tu si toate fetele de aici!in legatura cu mine,nu cred ca va dau vestea cea mare luna viitoare adica sunt sigura ca nu sunt gravida!Hia nu te mai gandi la ceea ce ti s-a inatamplat,ai sa vezi ca data viitoare va fii totul bine!
Cristina26-imi pare foarte rau ca inca esti racita,sper sa te faci bine cat mai repede!micuta din burtica ce face?
Mirela-iti tin pumnii pentru astazi!cand vii sa ne spui cum a fost la doctor!
Laura ioana-Ma bucur ca ti.a facut bine iesirea la meci!foarte bine ca nu renunti,asa sa faci si stiu ca o sa ne dai vestea in curand!Ma astepti pe mine?
Irinabobo-astept vesti de la tine!
Elaa-off imi pare rau ca tre sa mergi la doctor sa iti urmareasca ovulatia.dar eu cred ca ovulezi doar ca nu ai facut testele in zilele potrivite,doar ai spus ca ai avut acel mucus transparent,asta e semn de ovulatie.te pup dulce!
teo2rina-nici nu stiii cat am bucur sa aud cum vorbesti!sper ca sfatul care ni-l dai sa-l urmezi si tu!ce bine ca totul a fost bine la doctor!
va pup dulce pe toate fetele!eu din nou am simptome de CM deci nu ma asteptati cu testul pozitiv....din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Elaa, am intrat aici sa-ti ridic putin moralul!Anul trecut pe 17 aprilie am pierdut si eu o sarcina de 6-7saptamani si intotdeauna am avut un ciclu regulat de 30zile(+ -2zile).In decembrie insa a fost de 34zile si in ianuarie in Z21 a ciclului am fost la dr.pt.ca nu-mi mai ieseau testele pozitive, desi mucus aveam, dar TB mica(deci clar nu ovulasem),iar dr. mi-a zis acelasi lucru ca n-am cum sa mai ovulez dac pana in z21 nu s-a intamplat si mi-a si pus diagnosticul ciclu anovulator - la eco intr-adevar nu s-a vazut nici un folicul mare.M-am incapatanat insa si-am continuat sa fac teste si surpriza in Z29 am avut unul fff.aprins(a2a liniuta era si mai groasa si mai rosie decat prima si s-a vazut imediat dupa ce-a aparut prima) - deci in Z30 am ovulat, pt. ca din Z31 a inceput sa urce TB de la 36,4 la 36,8-37.La 14DPO mi-a venit ciclu.Luna asta, iar am patit-o; am fost la eco (alt dr.) si in
Z9 - foliculi intre 2-4mm
Z15- foliculi mai multi intre 6-8mm si endometru 6mm
Z22 - test de ovulatie negativ (se vedea slab liniuta)
Z24 -TB 36,4 test aprins din primul minut (m-a surpins) si seara la eco ora7 era spart foliculul, iar endometrul de 10mm
Z27 -azi, TB 36,8, deci am confirmarea faptului ca intr-adevar a vut loc ovulatia
Incearca si cu TB - poate sa-ti dea niste indicii
Pupici si bafta...sa se prinda!

Pup toate fetele de-aici ca va citesc zilnic (din umbra) si ma bucur mult cand mai vad cate-o graviduta din cele incercate atat de greu de Dumnezeu

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput