Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
lidushka spune:
SWEET, ma gandeam sa iau Magne B6 pt ca ma simt un pic obosita, nu neaparat pt. conceptie. poate e de vina primavara..si niste vit.C pt intarirea imunitatii. nu face rau.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
La multi ani fericiti, Mcrissa! Sa-ti dea Dumnezeu copilasul dorit!
Eu am tras aseara o mare tura de plans si sunt si acum umflata la fatza! Ma simt ingrozitor! Ziua de azi e ingrozitoare! Cea mai nefericita aniversare din viata mea!
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Fetelor,am uitat sa va spun ce am visat aseara!
Mergeam cu sotul meu cu masina si inaintea noastra erau numai copilasi imbracati in rosu(asta-i veste) si imi era teama sa nu-i calcam dar treceam pe langa ei fara sa le facem nici un rau!Ciudat!Apoi am trecut la alt vis,imbracam o fetita si ii puneam in picioruse sosetute roz!Doamne,ce vis!!!De ar da Dumnezeu sa devina realitate!
Laura ,draga mea,stiu ca astazi este o zi grea pentru tine!
Vreau sa nu plangi,sa fii tare si ai sa vezi ca in curand Dumnezeu iti va da un copilas minunat si asa cum fetita ta ti-a dat putere sa treci peste tot pana acum ,asa iti va trimite de acolo de sus un ingeras care sa-ti umple sufletul de bucurie!Dumnezeu sa odihneasca sufletul ingerasului tau!
Nu esti singura,noi suntem alaturi de tine si vrem sa-ti sergem lacrimile,vrem sa zambesti si sa nu-ti pierzi speranta!!!
Dumnezeu a luat si tot el ne va da inapoi,ai sa vezi!
Edit:am scris in acelasi timp,stiam ca astazi esti foarte trista,nu vreau sa plangi,fi puternica!
Mirela
![](floare.gif)
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
lidushka spune:
Am mai intrat inca o data pe forum sa vad ce mai faceti, ca pana luni nu am cum.
LAURA, cred ca orice cuvinte sunt de prisos, dar nu uita ca suntem aici, te ascultam, alaturi de tine.. poate te consoleaza un pic gandul nostru pt. tine.. sper sa ai un bebe cat mai curand si sa te faca sa uiti ce a fost, sa nu te mai gandesti la cea mai nefericita zi din viata ta, ci la cea mai fericita. multi!
mihaela amalia spune:
LA MULTI ANI
MCRISSA! fericiti si sanatosi si tot ceea ce iti doresti sa devina realitate
![](foto.gif)
![](vampa.gif)
![](zana.gif)
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
marynik spune:
Buna fetelor , acum cateva zile am suferit un avort spontan la 5 saptamani , din pacate este a doua sarcina pierduta , daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi , ce analize ati facut , ce pasi ati urmat ,etc , va multumesc mult
teomaria spune:
Laura, uite un pupic mic, dar dulce sa nu mai fii trista si sa-ti aline un picut durerea.Stiu ce-nseamna, dar nu se compara cu ce-ati patit multe din fetele de-aici.Luni ,in saptamana patimilor, implinesc si eu un an de cand am pierdut o sarcina
Ai grija de tine!!Daca ramai dupa ce faci polidinele, fac si eu
Ai inceput?
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Marynik, imi pare rau Nu stiu ce sa te sfatuiesc, la mine, din pacate nu se vad rezultate! Sa faci analize, chiar daca dr nu-ti recomanda decat dupa 3 sarcini pierdute! Sa faci toxoplasmoza, citomegalovirus, rubeolla, anticoagulant lupus, chlamidya...daca imi mai amintesc iti mai spun. Sper sa ai putere sa o iei de la inceput si sa reusesti sa ai copilasul in brate
Mirelus Lidia
, Teo
va multumesc mult, mult de tot ca ma incurajati! Sper sa treaca ziua asta cat mai repede, ca sa nu mai fac corelari intre ce a fost acum un an si ce e acum
Ma tot gandesc: acum un an inca nu stiam ca puiul meu e mort, eram in travaliu si aveam dureri tot mai mari...Offf vreau sa vina ziua de maine!
Teo am inceput azi polidinul. Fac 2/zi (amandoua o data), timp de 5 zile. Sper sa dea rezultate, dar, pana in final, e numai voia lui Dumnezeu
Chantal sa stii ca ma gandesc mult la tine si sper din inima sa fii bine
Poze Laura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
din nou intru ca musca\n laptesper ca ma iertati dar nu pot sa nu ii scriu si eu lui Laura ca sunt aci alaturi de ea..
Laura iubita vreau sa'ti dau un norocos de la mine..si ma rog din tot sufletul sa te vad cat mai repede ca pe mine..
Mcrissa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
laura multa forta si aduna-ti puterea sa o iei de la capat
ieri pana am intrat la chiuretaj am stat la iesirea din sala de operatii si ieseau cu bebelasii de acolo asa mici si dulci ca ma pufnea plansul, dar deabia astept sa vad daca o pot lua de la capat.