Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 5
Madutza10 spune:
Ne-am intors din parc ,tare veseli ,saracu' puiu meu n-a mai stat atit afara din toamna ,..i-a placut tare mult ,a alergat ,s-a jucat ,iar la intoarcere a mincat super bine ,acum face nani iar cind se trezeste mai dam o tura pe afara .
Avem POZE DIN PARC
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze 18 martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Bic spune:
Gandacel, fooaarte harnic si pus pe treaba Bogdanel! Sa-l trimiti si pe la noi!
Meems, si eu m-am uitat la poze si voiam sa-ti spun ce scumpa e Rianna. Cred ca ti-am mai spus, dar mie mi se pare ca ea si Sma au ceva in comun. Probabil capatzina mare zulufi, gura mica de cireasa si privirea taaare mirata.
Buluci, tare rau imi pare sa aud ca sinteti bolnaviori. Sanatate multa si curaj cu mutarea. In ce oras din Iraq? In nord e Irak-ul kurdistan, asa-i? Ei, daca te consoleaza cu ceva, tocmai am citit acum doua zile un articol in Vanity Fair (da, in Vanity Fair ) despre ce minunata si linistita e lumea pe-acolo...Autorul chiar incerca sa convinga lumea.... sa mearga in vacanta acolo!
Daca te intereseaza iti scanez articolul si ti-l trimit.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
lavi02 spune:
Ina ups, prin tuse magareasca, intelegi tuse convulsiva, nu?!
Lasa ca daca a facut vaccinul, face o forma mai usoara.
Si eu si sora-mea am avut si a fost f nasol, am tusit magareste vreo luna cred. Dar e mai nasol de parinte decat de copil.
Multa sanatate Rachelutei-dragutei!
Bic probabil aia de la Vanity fair nu stiu ce destinatii sa mai inventeze.
Oricum, e de bine!
Bic spune:
Buluci, (si Lavi
nu e nevoie sa-ti scanez aricolul.
Poti sa-l citesti online: http://www.vanityfair.com/politics/features/2007/04/hitchens200704
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Buluci spune:
Va multumesc din suflet pentru suport si incurajari!
Bic,noi vom merge in Erbil, exact unde exista si aeroportul, m-am linistit mult dupa ce am citit articolul.Bine, sotzul mi-a spus ca e o zona safe dar nu l-am crezut.
ramine sa ma conving singura si sper din tot sufletul sa ma adaptez rapid si sa nu fie forever.
Australia pica de-ocamdata din motive financiare.
Viata mea este de pasare calatoare si asta mi-a spus-o cineva care mi-a citit in palma, si mi-a spus la vremea aceea ca toata viata voi trece peste ape si mai spre batrinete ma voi stabili intr-un loc fix.N-am crezut nimik la vremea aia, ca nici macar nu eram casatorita si n-aveam nicio perspectiva .Si mi-a mai spus ca voi avea probleme mari de sanatate in jur de 50 de ani.
Deci ,mai am vreo 20 de ani de dezmatz
Simon e mai bine,inca tuseste incarcat dar din ce in ce mai rar.
Poate in tara lu' tasu n-o mai raci asa des!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
madau spune:
Raportul de seara inainte de baitza
Miruna e ok, azi a fost cu mama afara, in 2 reprize, a dat-o mama pe tobogan, s-au plimbat prin parc, a ajuns acasa si direct in pat a cazut lata..a adormit singurica ceea ce foarte rar se intampla, imediat cum s-a trezit..s-a si dus la mama cu pantalonii si caciulita in mana..sa plece "pa".
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ca de vreo 3 zile nu mai vrea sa manance la pranz, orice ii dai ia 2-3 guri apoi incepe si se foieste si se stramba..nu-i chip sa-i mai dau ceva. Am incercat s-o las sa faca foamea, degeaba, nu cere de mancare..cum i-o ajunge doar laptele de dimineata cu o felie de paine pana la ora 14 nu stiu.
Eu sunt mai bine, n-am mai facut febra insa ma doare gatul foarte tare, nu mai am gust nici miros si am o durere de oase de nu se poate..parca-s baba de 100 ani. Multumesc din suflet tuturor ptr urarile de insanatosire!
Hilde sanatate multa! Si eu am facut cateva crize de spasmofilie, aveam intotdeauna in geanta cate o fiola de gluconolactat de Ca si Mg..dupa ce am ramas insarcinata mi-au trecut
Fug la baitza,
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
meems spune:
quote:
Originally posted by Bic
Meems, si eu m-am uitat la poze si voiam sa-ti spun ce scumpa e Rianna. Cred ca ti-am mai spus, dar mie mi se pare ca ea si Sma au ceva in comun. Probabil capatzina mare zulufi, gura mica de cireasa si privirea taaare mirata.
Perfect de acord cu tine! Cred ca descrierea de mai sus se potriveste si pentru Sma si pentru Rianna.
felicia74 spune:
LA MULTI ANI, IOANA, sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti aduca Maria numai bucurii!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
Buna dimineata,
Matinale ca de obicei ,piti se trezeste zilnic la 7 fix ,parca ar avea ceas ,si seara dupa doua reprize de iesit afara doarme pe la 21:30 ,noaptea nu se trezeste deloc(macar atata).
Hilde ,nasol cu spasmofilia asta eu faceam crize in sesiune si mi s-a recom de catre dr. sa consum ciocolata sau zahar asa ca aveam in permanenta pliculete cu zahar in geanta ,si injectiile cu ca+mg doooor ,eu m-am ingrasat de la ele (nu mult),eu ameteam si aveam stari de lesin in mijloace de transport ,cea mai nasoala criza a fost ca mi s-au incleastat maxilarele si la o mana degetele si n-am stiut nimic de mine,mi-au fac inj intravenos.
nici eu nu am mai facut nici o criza de cand am nascut ,oare am scapat ...
Madau , insanatosire grabnica,nici piti nu mananca mai nimic ,zilnic ii fac cate doua trei feluri si numa gusta ,dim. si seara bea cate 180 lapte si 150 suc fructe si ceai, da mancare NU. gingiile nu-i sunt inflamate ,trimite zana maseluta si la noi.
Bianca-mo, am primit ieri avizul sa-mi ridic banii de la posta ,asa ca azi ii ridic ,poate-ti vin si tie.
Ionikka, azi au bb ,nostri 15 luni ,La multi ani! ce face scumpicu de Aron?
Sorana Miruna 20 dec 2005