Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 6
Noki_Lara spune:
Guten morgen si de la noi!
Ieri am fost cu Titi la spital la proba de unghiuta, i-a scormonit acolo si la prima vedere = rezultat partial nu a ieri nicio ciuperca, dar ramane de asteptat rezultatul complet de dupa 2 saptamani.
Daca ati fi vazut cum se fugarea in sala de asteptare cu un baietel de 4 ani si 4 luni...nu-mi venea sa cred! E prima data ca are jocuri de-astea...de copii mari. [emoticon debusolat: tristete si nostalgie]
In rest, toate bune, io-s mega-full saptamana asta la facultate ca de luni intru in vacantza de toceala, asa ca au aglomerat-o pe asta la greu in orar. Vecina Mihaela, nu pot ajunge in parc dupa-amiezele. In week-end insa ne vedem, ca nu cred ca prestez Targoviste daca Luana are buba.
Multumim de aprecierile la poze!!
Sanatate infinita prichindeilor inca bolnaviori si mamicilor idem! Slava cerului ca nr lor vad ca s-a redus si lume ae pe drumul catre insanatosire!
Ioana77- sa fii fericita, sa ai parte de tot ce e mai bun in lume, de muuulta iubire, noroc, sanatate si impliniri, alaturi de puiutza draga si barbatusul aferent!Si pe viitor, un bb plin de energie si sanatos-tun!
Bulucel- of...halal mutare tragi si tu, intradevar!Dar sa speram ca tot raul spre bine si ca totusi va veti obisnui repede si ca va fi liniste si mai ales...pace!
Madutza- tare smecher fii-tu prin parc!
Ma duc sa mai caut niste poze de vizionat, daca se mai indura Adila sa ma lasa la PC. Daca nu, revin io pe seara. Pup U all!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Neatza!!
Ioana ! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si mai bun pe lume! Sa fiti sanatosi cu totii alaturi de Maria cea dragalasha si sa va dea Domnu' inca un bebita mic, asa cum va doriti!
Madutza, suuper pozele din parc cu Orlando frumusel!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
roxisialexia spune:
rapid si eu pana nu ies pe usa cu directia servici
ioana, LA MULTI ANI! Sa ai parte de multa sanatate si fericire, impliniri si tot ce iti doresti tu.Si nu uita ca incepand cu azi incepi sa intineresti pe zi ce trece .si un buchet de 31 de
madausanatate multa mami, ai grija de tine si sper sa te simti mai bine azi.[puP]
noki, succes la cursuri!Si sper din tot sufletul ca analiza sa iasa negativa.
madutza, e bestiala poza cu orlando tipand si cu peruca aceea.
gandacel, alexia se urca scarile de la tobogan dupa care face ture ture pe acolo si se indreapta spre tobogan si isi da drumul on picioare, pentru a inlatura orice pericol mereu e cineva cu ea sus, e bucuria ei sa coboare de acolo.De altfel nu numai ca urla cand o iau de acolo se si tavaleste in nisip, o sa fac niste poze cu ea dupa ce se incheie o tura de parc ca sa vezi in cel hal poate sa arate.pupici la burticuta, ma uit la semnatura ta si nu imi vine sa cred ca mai ai asa de putin timp.
o zi buna mamici, fug la treaba!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Madutza10 spune:
La multi ani Ioana ,multa sanatate si fericire iti doresc!!!
Acu' sa ma pling si io nitel :dupa multe zile de diaree fi'miu e constipat ,nu a mai facut kk de 2 zile chiar daca nu-i mai dau mincare de regim ,off off ,daca nu-i una e alta !!
Multumim pentru aprecieri !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze 18 martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Buna,
Noi suntem bine. Steff a dormit bine azi noapte, deci functioneaza tratamentul si se face bine.
Am ata d espalat, dar bine ca spala masina.
Am poza cu tortuld e ieri. cine vrea sa-l vada el se afla in "de-ale gurii".
Mer sa ma intind sa steff doarme.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Mihaelutat spune:
Buna dimineata dragelor.
In primul rand La Multi Ani Ioana, sa fii fericita si sanatoasa!
In ceea ce priveste curajul meu, stau sa ma gandesc daca nu a fost cam prostesc, dar am reactionat instinctual, eu de felul meu fiind foarte voluntara. Sunt convinsa ca si daca as fi vazut pe altcineva in situatia mea nu as fi putut sa tac si sa ma fac ca nu vad. Iata ca mi-au folosit anii de sport de performanta. De acum inainte insa voi fi mult mai atenta in jurul meu.
Acum o intrebare: stiti cu cate zile inintea eruptiei este contagioasa varicela? Ca am gasit tot felul de informatii contradictorii si as vrea sa calculez cat a trecut de la ultima intalnire intre cei doi verisori: Titi cu Luana-varicela? Parca Cristinamh isi facea girji tot cu varicela cu Iris, nu? Daca imi aduc bine aminte ea a scapat....
Poate avem si noi noroc....
Va pup
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Hello
Ioana sa fii sanatoasa, iubita, bucuroasa si sa ai parte de tot binele din lume!!!!!!!
Soanso se pare ca Zana Maseluta si-a incehiat ptr moment misiunea la noi, v-o cedam cu mare placere
Ia spuneti-mi si mie va rog lapte batut sau sana au voie copii nostri?. Ca mai nou Miruna e motz dupa mine cand mananc si tipa ca vrea si ea putin, nu i-am dat, dar vreau sa stiu daca e ok sa guste
Roxi
Fug pana la banca, revin dupa aceea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dayssy spune:
Salut la fete!!!
In primul rand La multi ani Ioana!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri cu cei dragi.
In al doilea rand sanatate infinita bolnaviorilor!
Si in ultimul rand sa-l laud pe Dragos: mi-a facut un super cadou de ziua mea - a inceput sa vorbeasca!!!!!! Imita toate cuvintele care i le spun. Nu-i tace gura nici o clipa si e asa haios ca nu le zice corect de nu se poate. Sta si se uita la mine ce-i spun si apoi incepe. De ex spune ase=sase, atu=patru, do=doi, op=opt, apa, lapte, tati, buni, baba=bona, cutu, tisi=pisi, alec=alex varul lui etc. Dar astea sunt cuvinte spuse mereu. Cred ca in curand o sa ma doara capul, dar sunt asa fericita...... Avem copii mari!
Va pup!!!
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
Madutza10 spune:
Madau ,eu i-am dat Activia de baut ,adica tot un fel de lapte batut si nu a patit nimic .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
La multi ani Ioana!!!!
Madau, pediatra mea zice ca deja au voie sana, lapte batut, etc.
Sugestie pt nemancarea Miruncii: trimite-o la vecina!