Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Intre doua prajituri dau si eu binete.
AM reusit sa schimb parfumul, au fost fetele dragute. Insa cum eu nu le am deloc cu mirosurile astea fine si cum nu aveam chef de amusinat tot magazinul, mi-am adus aminte de-un parfum care imi placea in facultate si l-am luat pe ala, cu toate ca nu-s f incantata de el acum, dar daca il primeam direct cadou nu ma mai moftuream E vorba de Laura - Laura Biagiotti (cred ca asa se scrie).

Madau, multumim pt buletinul de stiri despre BE.
Astept sa vina si Noki cu noutati.

Am vazut pe site ca se organizeaza si la Iasi, super!

Simona, e superba Patricia.
SI Dragos e frumos rau de tot, ce sa mai zic de Razvan.

Ela, bine ca ati dat de cap problemelor, insanatosire grabnica!
Joy, sanatate multa la amandoi. Azi chiar ma gandeam la tine si am ajuns la concluzia ca daca eram in locul tau eram demult la balamuc.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Frumoasa foc Patricia, sa va traiasca!!!

Multa sanatate Dariei si celorlalti bebei bolnaviori!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Eu nu pot ajunge la Be si ma oftic. Nu ma mai pot intalni cu voi decat in Wekend asa ca...daca merge cineva in Wekend...poate ajung si eu.

Noi suntem ok, am avut o urticarie si nu stiu inca de la ce ca a mancat totul proaspat asa ca....probabil de la ou desi era de tzara si proaspat.

Despre tricicleta...si eu vreau sa ii iau dar...am pus ochii pe una de la Babycare... despre care am auzit ca e destul de trainica si am vazut-o la un mag cu 1.365.000. dar....si cele de pe sit-ul lui Madau imi plac...mai ales Froggy!

Gata ca ma striga fi'miu!!!
toate mamicile bolnavioare si in special pe cuscra'mea!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

aici carutul luat de noi,aproximativ acelasi model cu mici deosebiri,am inteles ca ce am luat noi este model nou,vad ca nu au pe site,a-l nostru este rosuhttp://www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=0&c3=0&id=1&pid=131&cp=2&hash=030f8f2cd2a2e5f35b103aa778d5da77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Ce faceti mamici virusate??? Sper ca sunteti mai bine!
Sanatate muuulta tuturor bebeilor si mamicilor!!!

Ela, am dulce pe Uka bolnavioara! Lasa ca trec repede cele doua zile fara lactate! Frumos carutz, sa-l stapaniti sanatosi !
Dordia, si voua sanatate, sa treaca urticaria lui Stefanel!!
Madau, sa stapaniti sanatosi achizitiile de la BE! Frumos tare si carutzul vostru!
Lavi, voi cu ce v-ati innoit?
Feli, cum te simti?

Aaaa, ajung si eu maine la BE , daca nu s-o strica vremea rau ! Ajung pe la 14- 15 trecute fix!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel ai sa vezi ca o sa iasa soarele si pe strada ta!
Daca trebuie sa te internezi - trebuie, o sa se descurce cei de acasa cu Bogdanel cumva! sanatatea ta e foarte importanta pentru toti 4!

Camelia cu o pereche de pantofi. Atat. Scaun de masina nu cred ca iau de acolo, cred ca-l iau din Carrefour pe ala care mi-a facut cu ochiul.

Noki cei de la Lyada au zis ca nu mai aduc Maxi Cosi de haaaat.
Posibil cand ai luat tu sa fi fost lichidare de stoc. Acum este la Mini Blu cu vreo 860 RON dar nu il aveau la targ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Noah...ashe, vorba ardeleanului...m-am strans si io pe la casa meadupa 4 ore de BE, pranz cu Roxi la MacDonalds si seminar de management.

Raport de BE - mare lucru nu pot sa mai zic, ca madau a fost suuper la obiect.

Ce am luat eu: 3 palariutze dragutze, 2 de la Sepci si una de la alta firma dar ii e cam mica asta ultima. Scrie 48 pe ele si toate sunt fixe. Cred ca le schimb pe nr 50 pe toate!
I-am mai luat de la Andy Kids niste pantofiori-sandalutze superbe nr. 20 dar in care inotam. Si cum pe astea am dat 9oo.ooo, clar trebuie sa merg sa le schimb pe nr 19!!! Apropo, Roxi, Alexiei ii vin? Ea a luat nr 21, dar clar nu corespund numerele deloc. Sunt muuult mai mari ca de obicei.
Si am mai luat un masurator-girafa de pus pe perete si mi s-a mai pus pata pe banda de-aia d ela Disney de lipit pe petere cu rol decorativ dar nu am luat-o ca m-am chitrosit.
Dar concluzia juriului format din mine si Adila: cum trebuie sa schimb pantofiorii si o sapca merg maine din nou, dar vreau cam tot ca si azi, dimineatza la prima ora=10, maaaxim 11 - in dulcele stil clasic caracteristic mie la BE de primavara!!!Pentru cine nu stie, anul trecut m-am coit-o-sucit de 3 ori la BE!
Dar maine musai merg cu bufnitza, ca nu am cu cine s-o las. Ehehe...sa vezi teroare!

Maxi Cosi- se pare ca nu mai aduc la Lyada. Dar Lavi, nu stiu ce de zic ei ca de haaat, ca la editia trecuta de la sf lui septembrie eu i-am luat Xandrei si dec mai aveau. Si ea tot la 3.5 mil l-a luat, ca si mine, de norocoasa ce e!

Cam asta a fost cu Baby Expo. Principiul clasic deja: daca iti trebuie ceva, merita mers. daca nu, merita daca esti dspus sa arunci bani pe fereastra.

Io m-am intalnit si cu Ilenutza 2 in 1, care in loc sa stea in varful patului statea in mijlocul expozitiei. pe scaun e drept, ca era la o terasa.

De citit am citit pe diaonala...am retinut de bebelaci cu stomatita si afte, sanatate infinita le doresc!

Io dupa un alt puseu de rau la BE catre final, am mai luat un Nurofen si e cu totul altceva acuma. Deci ma pregatesc sa evadez din gasca bolnava!

Tricicleta- hm...sunt experta in domeniu. NU aveti ideecat am cautat eu dintre cele mai variate modele etc. eram la un moment dat pregatita sa iau una super scumpa de vreo 4 mil de la Sibiu, dar noroc ca mi-a adus cumnata-mea. Ce vreau insa sa subliniez: tricicletele care au suport de picioare si prin bara d ela spate se manevreaza ghidonul sunt chinezisme care atat cat dai pe ele atata tin. Asta din experienta tuturor persoanelor din parc care au de genul asta. Din locuri extrem de variate si preturi idem. Caracterul comun e ca acea tija d emanevra nu are cum sa reziste mult si cedeaza f repede. Varianta cm ok de tricicleta e cea care se impinge de la spate, are centura, dar nu are loc de pus picioarele - asta nu ca nu as fi vrut eu sa aiba, ci pentru ca asa se fac astea, din pacate....DAR!!! Ele se manevreaza extrem de usor de la spate, printr-o usoara ridicare cu totul, iar teava aia e super teapana si rezista bine in timp. Asta o zic dupa ce maica-mea hardaneste tricicleta lui Titi de fiecare data cand i-o duc.
Gaca..mi-am incheiat tratatul despre tricicleta.

Cam asta este...cine vine maine pana in pranz la Baby Expo e rugat sa se desconspire.Deci io una cred-sper s-o conving pe vecina Mihaela sa vina mai devreme decat si-a propus ea.

Am fugit! Pup U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Scaun de masina si tricicleta, exact asta cautam si noi de zor prin targul asta minuscul! Si papucei ne intereseaza, dar la capitolul asta deocamdata ne-am descurcat mai bine.

Imi pare tare rau ca nu se gaseste nimic bun la BE, tare mai speram sa descoperiti niste modele faine pe-acolo, pe care apoi sa le pot comanda si eu de pe net, sau ceva de genul asta, caci oferta din magazinele noastre e saraca rau.

Noki, si cu tricicleta fara platforma cum se descurca Sarah? Unde isi tine piciorusele?
Iti mai amintesti cumva numele firmei cu tricicletele din Sb? La un mom. dat dadusem si eu peste un importator de ceva triciclete nemtzesti, scumpe intr-adevar, dar nu-mi mai amintesc deloc ce si cum (parca incepea cu V...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria - fima se numeste RT CENTER Sibiu - Rolly Toys SIKU. Cauta pe google - pe mine nu ma lasa sa deschid din cauza de blocare de pop-up si o sa gasesti informatii despre ea. Firma aduce produse suuuper nemtesti, produse de Rolly Toys o firma extrem de cunoscuta din Germania. Eu am vazut la Mni Blu o tricicleta demult, prin sept-oct de la eo. Era 6.5 mil si la ei era 4. Nu sunt ieftine, dar sunt bine facute. Tu de acolo poate o iei chiar mai ieftin.

Sarah tine picioarele catre pedale. Tricicleta noastra are 3-4 trepte de reglare in lungime. Pe cea mai mica dintre ele, aproape atinge sa pedaleze. Si e obisnuita sa se le tine pe tija aia de langa pedale. NU o deranjeaza deloc. Oricum, in cateva saptamani o sa ajunga si mai bine. Poate chiar va avea initiative...atunci sa te tii!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki dar aia de la Babycare...nu e buna??? de ex. www.babycarero.netfirms.com/IMG_1203.JPG" target="_blank">asta ce are??? Am vb cu o mamica de baietel de 2 ani si mi-a zis ca a re asa ceva si e superok si nu a avut pb cu ea si a folosit-o si inca o mai foloseste fi'su!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput