Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Of intrasem sa urez sanatate bolnavilor si bolnavioarelor ca vad ca s-au strans in gasca dar tare m-a intristat vestea Catutzei!

Oare la ce mai serveste si salvarea asta domle? Zilele trecute imi povestea o prietena din Ro ca a sunat noaptea la salvare ca fetita ei de 18 luni avea febra mare si nu ii scadea in nici un chip. Era si singura acasa sotul fiind in delegatie, si a sunat salvarea de 3 ori, de fiecare data i s-a spus ca ...e pe drum, in final a sarit fata intr-un taxi si asa a ajuns la urgenta. Culmea e ca salvarea aia nici pana in zi de azi nu a sosit si nici nimeni nu a mai sunat sa zica ceva....No coment!

Catutza, condoleante colegei tale!

Nici nu stiu ce mai vroiam sa zic.... Sunt revoltata, mai e un caz tot aici pe DC, in care un tanar are cancer la creier, are 2 operatii la activ si are nevoie sa i se faca raze...care nu merg ale naibii ca aparatura e prea invechita si functioneaza 1 data din 5...

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici de 8 Martie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Camy , multumesc

Alina , de aceea am scris aici de prietena mea, ca sa vedeti si voi cum e cu salvarea la noi. Eu zic ca e inadmisibil asa ceva, sa nu vina salvarea la un accident asa de grav!

Iar cu venitul salvarii pentru copil suntem si noi patiti , anul trecut la sf lui aprile, Bianca a facut febra mare, am chemat salvarea (nu vroiam sa mergem la spital tot de teama ca te duci cu una pleci cu alta), a venit dupa 4 -5 ore, timp in care ii si scazuse febra copilului , iar eu sunasem deja de 4 ori la ei. Ultima ora i-mi spune centralista "ce aveti doamna, stati linistita ca vin colegii mei", de parca ii asteptam la o cafea!

Va multumesc pentru gandurile bune,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

Io sunt mai bine cu gatul, nu ma mai doare asa de tare, gratie minunatelor pastile de Nurofen raceala si gripa!Acuma sper doar ca Sarah sa nu cumva sa ia d ela mine raceala sua ce-o fi. De aseara am inceput si tratamentul dermatologic amandoua si sa vedem ce rezultate obtinem.

Sanatate infinita restului de mamicutze bolnavioare si bebelaci aferentzi!!!!

Catutza- condoleantze pentru copilul colegei. Trista veste. Si ai dreptate cu revolta impotriva sistemulul sanitar romanesc. Si eu am auzit multe cazuri de genul acesta.

Simona- SUPERBa piticania ta! De fapt nu mai e piticanie, ca a devenit domnisoara in toata regula.

Addya- ehehehe..si conul Razvan ce s-a mai schimbat. Io am ramas cu imaginea lui din poza aia de la mare, d epe plaja. Dar aia e history deja. Cat depre tine...ce sa mai zic: felicitari pentru muntele d evointa pe care l-ai avut la slabit. Oare de ce nu am si io asa ceva?

Cam atata depsre noi. Fug la ceva treaba inainte de a-mi incepe ziua de rasfatz pentru mine - Baby Expo, Mall...ca deh, daca las bufnitza la mama trebuie s aprofit, nu?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare si de la noi...pe fuga!!!

Sanatate muulta mamicilor bolnave cat si copiilor!!!

Catutza ms ca ai intrebat de noi...si ...Dumnezeu sa-l ierte pe baiatul prietenei tale. Asa e la noi...mori cu zile. Condoleante!

Gata fug la servici!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi.
N-am citit mare lucru din urma...din lipsa de timp. Sanatate in primul rand bebeilor bolnaviori si mamicilor racite. Noi suntem ok, doar eu am niste probleme cu stomacul...din nou. Iau niste Redigest de ieri si sper sa imi treaca cat mai repede.
Catutza, condoleante pt baiatul colegei tare. Cred ca este cumplit prin ce trece. Din pacate nu prea se intrezareste vreo imbunatatire in sistemul sanitar.Iti sta parul maciuca la cate auzi, uite si fetita de 4 ani de la Sfantu Gheorghe parca, cea care e in coma pt ca a cazut de la etajul spitalului unde era internata pt. pneumonie.

Ce sa va spun despre Kriszti, este un rasfatat si jumatate, a inceput si el cu crizele de personalitate, nu ii place daca ii interzici ceva si se si manifesta destul de urat. Sper si eu ca este doar o faza si incerc sa nu ma enervez cand face asa si ii distrag atentia cat pot.
Altfel, ii place f mult sa stea afara in curte sau in gradina nu poti sa il bagi in casa decat cu forta.Ma bucura chestia asta, ma bucura ca are unde sa stea afara, ca daca ramaneam acasa cu el la bloc era nasol de tot.

Vorbeati de pantofiori, si la noi e o problema, nu ii gasesc pantofi care sa ii fie buni, are piciorusul mai garsunel si trebuie sa ii iau cel putin un nr. mai mare ca altfel nu ii intra piciorul. I-am gasit in sfarsit sambata la Leonardo niste pantofiori sport mai inalti si niste pantofiori mai decupati un pic tot mai inalti. 170 RON cele doua perechi, ca i-am cumparat in promotia aceea ca a doua pereche de produse cumparate se ia la juma' de pret.

Cam atat deocamdata.Daca nu va fi din nou o zi super-aglomerata mai incerc sa va citesc macar. Va dores o zi superba...aici la noi este deja o zi minunata cu soare mult.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Eu sunt ceva mai bine, pot sta in picioare dar tot ma doare gatul si imi curge nasul. Eh trece, dar cel mai greu e s-o vad pe chiti cum intinde mainile dupa mine strigand "mama-mama" Of, de n-ar lua si ea, ca tare rau e virusul asta Acum a luat-o bunicul de cum s-a trezit, probabil va dormi de pranz la ei.

Simona vai ce frumoasa s-a facut Patricia! Nu ca nu era si inainte dar acum e superba, sa va traiasca

Despre Tussin - tin minte ca la mine n-a avut efect, mai bun era Paxeladin pastile. Dar stiti voi ca nu reactioneaza medicam. la fel la fiecare om.

Madau dar ACUM te mai supara ceva in afara de tuse? Ca sa stiu si eu cum voi fi peste 4 zile

Catutza condoleante colegei tale! Mama, ca cauta idioata aia pe strada prin loc nepermis? Eu am oftica pe astia care traverseaza cu ochii inchisi, parca ar fi singuri pe drum

BB_alinus despre ce caz e vorba, despre Mihai al lui Ingres cumva?

Noki spoer sa treceti cu bine peste raceala, macar voi

Mandy Leonardo s-a tampit de tot, si eu am fost sa-i iau ceva Ilincai si erau numai uratenii sau nu aveau nr ei. Plus ca de data asta aveau putine modele, in timp ce anul trecut aveai de unde sa alegi nene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Feli, intr-adevar pt fetite erau putine modele la Leonardo, pt baietei am gasit vreo 5-6 modele. Si mie mi-au placut. Nasol e ca la noi in oras sunt doar vreo 3 locuri de unde poti cumpara incaltari pt copilasi asa mici, si in astea trei locuri sunt doar din imitatie de piele in care le transpira piciorul. Asa ca singura varianta viabila ramane pt noi Leonardo. Asta e, dezavantajele orasului mic.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy nuu, eu nu am pretentii d-astea, ba chiar Ilinca are mai mult lucruri de baieti (de tavaleala), dar probabil ca urmau sa faca aprovizionarea. Mai trebuie sa ma duc pe la ei, ca n0am mai fost din 8 martie, oho, demult!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

sunt muuult mai bine. sper ca azi sa fiu intreaga. ieri abia am stat dupa vlad. ma mai tranteam in cate un pat dar venea sa ma dea jos.
abia i-am facut suculetul ca nu puteam sta in picioare.
so FELI, stiu cum este.
o sa treaca in cateva zile.
io-s cam de sambata, dar duminica parea ca-mi trece dar a fost de pacaleala ca luni m-a luat bine de tot.

DAR cine credeti ca o fura de la mine???
ii curge nasul deja si a inceput sa stranute din ce in ce mai rau, bate si toba noaptea....ati ghiciti!!! VLAD.

bag panadol in el, ii dau cu ophtamesone in urechi si nasuc (cand este prea infundat). in urechi ii dau ca a reinceput sa umble cu degetele asa de rau ca si-a dat sangele.

am fost is eu la leonardo in unirea si nu am gasit nimic ce sa-mi placa pt pitic.
im schimb nasa i-a luat piticei in toamna niste sandalute superbe.

vazut pozele, SUPERBE.
O FRUMUSETE DE FETITA SI UN BAIAT CU SUPER GENE.

amu sa va zic ca am simtit piticotu' mic ieri.
am stat vreo 1,5 ore in pat dar nu am putut adormi si cand am simtit buf buf ceva.
dar cam dureros. adica parca mi-ar fi dat in col. cam cum lovea vlad in ultimele 2 luni dde sarcina, asa de jos am simtit "loviturile"- erau mai mult niste fluturasi, dar nu asa finuti.
peste vreo 5- minute inca o tura.
dar m-am speriat ca prea jos am simtit, si cam in col.
adica la vlad cam tot la varsta asta l-am simtit dar muuult mai sus si fara dureri.
o fi ceva rau??? ca apoi ma durut burtica vreo 10 minute.

s-a trezit gogoasa mica

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata !!

Fetele ,cu ce sa-i dau puiului in gurita ca are stomatita ,de la antibiotic cica ,are limba incarcata ,alba ,i-am tot dat cu glicerina c nistatin dar nu trece ,stiti voi altceva mai bun?

Joy ,ma bucur ca te simti mai bine !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput