Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
Feli ,,esti de belea !!Da de ce tragi sa mori ,impartaseste cu tovarasele tale de suferinta !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Madutza nu stiu cum sunteti voi (cele bolnave) dar eu nu ma pot tine pe picioare, parca as fi anesteziata.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Of Feli, sanatate multa!!!
Deasemenea sanatate si Dimitrie, Madau, Hilde, joy, Madutza, si Noki!!!
Gandacel, iti tinem pumnii sa fie totul bine! Fii barbata!!!
De Corap mai stiti ceva??
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Felicia asa eram si eu duminica...stai linistita ca nu mori..nu vezi ca io-s aici prezenta? Ce credeati ca ati scapat?
Cuscra fii atenta aicishea ca am fost la dr cu tusea mea aia seaca si tampita...cica sa iau TUSSIN. Nu pot sa-ti descriu ce bine e, de 2 ore n-am mai tusit deloc
In seara asta am papat iaurt cu Cheerios
Fug sa spal pupaza si s-o bag la somn, revin dupa aia daca mai am loc de Marius cu Gazeta sportului a lui..c-o citeste pe net
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
simona dragusin spune:
N-am mai intrat de mult,am avut o perioada f aglomerata.
Si n-am citit nimic din urma..si nici nu cred ca voi putea recupera..
Nu stiu daca mai sunt gravidute noi,daca da..felicitari!
Multa sanatate mamicilor bolnavioare
Sper ca nu sint si copii bolnaviori!
PATRICIA e argintul viu!N-am o clipa de respiro!S-a facut mare..si obraznicuta!
Dupa ce a "incasat-o "toata vara de la pietena ei..acum s-a intors roata..si bate si ea alti copii...nu ne mai intelegem deloc!
Sa nu cumva sa-i ia cineva vreo jucarie..ca-i jale mare!
Bineinteles ca nu-mi convine..dar lucram la asta...sper ca-i doar o perioada...
Am botezat-o acum 2 sapt (nu stiu daca va mai amintiti dar ea se pare ca a fost botezata in maternitate..dar nu aveam nici o dovada iar preotul ne-a spus ca ca doua botezuri nu strica)
Aurlat de ziceai ca o taie cineva,a dat cu piciorul in preot..ce sa va spun..circ!
In rest..sanatoasa,mancacioasa ..citeodata,dar nu ma mai stresez ca are 13 kg ,deci..
Va invit sa ne vedeti,ce mare si frumoasa ne-am facut:
http://img112.imageshack.us/img112/3921/p1000681uq2.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/8981/img1300no4.jpg
Va pup si mai trec
meems spune:
Simona, ce mare si frumoasa e Patricia! Ce bine c-ai mai intrat, eu chiar intrebam de voi nu demult.
Sanatate multa, multa mamicilor bolnave
Corap e bine, doar ft. ocupata - am dat de ea pe mess.
addya spune:
multa sanatate fetelor, am citit un pic din urma si vad ca sunt o gramada de mamici bolnavioare!
noi suntem bine, crestem, NU vorbim inca nimik coerent, cred ca fi-miu va trece direct la fraze,alergam, etc etc.
eu sunt mai rau pentru ca sunt rupta de mijloc, seara cad lata.
de ce? pentru ca musiu razvan e genul de cupil kamikaze, nu va zic unde vrea sa se suie si sa misune (la tobogan ma refer), cum alearga de turbat prin parc fix unde n-ar trebui, si ce lupte dau sa-l iau de la locul de joaca la plecare...
in rest, sanatosi, voinici, daca ar mai iesi si niste dinti sa mai scapam si noi de gingii umflate am fi super!
si la incheiere Poze primavara 2007
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Madutza10 spune:
Feli ,eu am probleme decat cu gitul ,in rest ma simt bine ,sper sa-mi treaca si tusea ,sanatate multa ,fa-te bine repejor!
Cuscra ,am luat azi Paxeladine ,mai iau si maine iar daca tot nu trece ,cumpar si io Tussin ,merci pentru pont :)
Simona ,e tare frumusica Patricia ,ce mare s-a facut ,sa va traiasca !!Pune poze de la botez te rog.
Fug la nani ca's terminata ,adormisem linga baiat mai devreme ....
Somn usor!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
catutza spune:
Buna!!!
Sunt super suparata , baiatul mort in accidentul de motocicleta e fiul unei colege de servici.
Pun mai jos un articol din ziar sa vedeti cat de seriosi sunt cei de la salvare :
"Robert Calinoiu care avea numai 20 de ani a fost implicat într-un accident rutier acum o saptamâna.
El a lovit atunci cu motocicleta o femeie care traversa prin loc nepermis. Amândoi au fost raniti grav. Ambulantele chemate la fata locului au ajuns cu o întârziere de 45 de minute. Ceva mai târziu au trecut întâmplator alte doua ambulante care au ridicat rantii. Pentru prietenii lui Robert, aceasta întârziere a facut diferenta dintre viata si moarte.
Robert va fi înmormântat joi la cimitirul Straulesti din Capitala. Trupul sau a fost ridicat de la Institutul de Medicina Legala."
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Of, Cata, ce veste trista! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Simona, ai o minunatie de fata!! E adorabila!
Addya, bine ai revenit!Bravo pentru Razvanel voinicel si voiosel!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)