Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 12
canuta-om-sucit spune:
Madau spuneam ca daca de ex JoY descopera ca are nu stiu ce giardia, nu ar fi corect sa o anunte si pe Ela, tinand cont de faptul ca Dariuca si Vlad se joaca impreuna, ling aceeasi cutie de bere. Despre asta vorbeam.(Joy si Ela, v-am luat pe voi doua pentru ca stiu ca piticii se joaca des impreuna, e un pur exemplu, sa nu va suparati)
Voi ce ati face? Ati tace malc si v-ati trata in tacere sau ati anunta?
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Madutza10 spune:
Cuscra ,felicitari pentru fetita cuminte care doarme singurica ,noi mai avem cale lunga pina acolo ...
Mai eu am innebunit ,ascult de azi dimineata melodia din Zorro de pe acasa ,se uita careva ??E tare misto ,am tras-o de pe net
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Madau, wooow, felicitari! Uite, in sfarsit, good news!Maine ne vedem sigur, ca am io grija sa te sun.
Gandacel- of of of si iar of. Grea perioada. dar poate chiar ai noroc si scapi fara spital. unde nasti, apropo? Hai, capul sus, stii ca esti o persoana puternica, asa ca TREBUIE sa treci si peste asta.
Canutza- intrebare inutila la o gasca de mamici normale. Spre deoaebire de persoana care nu te-a anuntzat.
Stiti cum e aia: de ce ti-e frica nu scapi...e, adaptarea mea in cazul concret e : de ce ti-e greatza nu scapi. Si uite asa stau io cu cursurile de civil in fatza la ASE.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
alexandrina spune:
Gandacico, mai rezista putintel, si incearca sa te menajezi, poate scapi de internare, sau macar va fi durata mai scurta.
Mare lucru groapa de nisip, s-au schimbat lucrurile radical la programul nostru de iesit afara. Apai cat avem de lucru, clientii asteapta camioane intregi de nisip si alte pietre deosebite de prin curte. Lucreaza fi-miu non-stop cate 3 ore legate. Azi au fost conditii meteo mai nefavorabile asa ca ne-am intors de-afara noroiti pana-n brau si-n coate. Insa in goana dupa acumulare de noi si noi experiente Mihai a facut ieri o boroboata de-a inghetat inima mamei mele. L-a scapat o clipa din vedere, in casa fiind, el a tasnit spre usa de la intrare si apoi pe scari in jos cu burta inainte, 5 trepte, s-a impiedicat pe ultima care e mai mica decat celelalte, a cazut usor in maini, s-a ridicat si-a plecat mai departe aruncand si o privire in urma. Nu pot sa-l conving sa invete sa se tina de balustrada cand coboara, ca de urcat urca de-a busilea. Am incremenit eu cand am auzit, dar saraca mama care are putintica ischemie prin ce-a trecut.
Madau, si eu sunt extrem de uimita, azi mi-a venit ideea sa-l las pe Mihai singur sa adoarma de amiaza, si-a adormit chiar mai repede ca de obicei.
Cand imi amintesc ca acum 2 luni adormea doar in carucior plimbat in aer liber parca nu realizez. Cele mai mari semne de intrebare pe care le-am avut au fost cum o sa trecem din carucior in pat si cum o sa renunte la san. Si iata ca s-au oranduit toate asa de frumos.
Ce inseamna ca o sa iesiti si voi seara pentru ca adoarme Miruna singura? Ca o lasati singura in casa? Presupun ca nu.
Seara si eu ii dau exemplu lui Mihai si ma bag la mine in pat, si de multe ori adorm inaintea lui . Taica-sau il inveleste apoi.
Multa sanatate tuturor si sa gasiti la BE lucruri interesante si ieftine!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
madau spune:
Alexandrina cum s-o lasam singura, Doamne fereste. Ziceam ca pana acum nu adormea decat cu mine, acum ca adoarme singurica putem pleca si noi pe undeva si sa-i dea mama laptele si s-o puna in pat. Pupam piticul nazdravan, bine ca nu s-a lovit rau
S-a trezit pupaza, incepe show-ul de seara
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Salut fetele!
Hai ca a mers tratamentul meu-soc, deja ma simt inviorata, dar gatul tot ma doare II dau cu Tantum, dar ma lasa temporar.
Multa sanatate lui Dimitrie, Madau, Hilde, joy, madutza, si mai nou Noki (Of, si tu?)
Multumesc si pentru raspunsurile despre incaltaminte, mai ales lui roxi - bun articol!
Noki Doru i-a facut ceva netului de nu mai trebuiesa te conectezi, dar nu stiu il voi intreba cand ajunge acasa. Sper sa vina repede, dar avand in vedere vremea de afara, nu stiu....
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Haideti sa va spun cel mai nou cuvant al Mirunei.."bateiiia" - bateria..si-l repeta obsesiv de vreo 30 minute in timp se arunca cu bateriile din telecomanda prin casa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Heloooooooo...uuuuu....nu mai zice chiar nimeni nimik????
Io pigulesc cursurile de civil.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Noki ,io's pe metereze :)) ,un ochi la forum si unu la fi'miu ...
Daca esti on ,zi-mi si mie niscai remedii pentru constipatie ,ca dupa diareea aia s-a constipat rau ,ieri a facut dupa un sup cu glicerina
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
eu trag sa mor si vreau ca ultimele clipe sa le petrec tot pe DC
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)