Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Noki , abia astept sa ne intanlim maine la BE. Eu o sa ma uit dupa voi, vad ca ajunge si Mada. Eu o sa vin cu Bianca si cu Mihai, i-mi pare rau ca voi nu veniti cu fetele sa se revada si ele.

Felicia si Madu , multa sanatate si refacere rapida

Joy , refacere rapida si tie si lui Vladut! Tu ai grija de tine si de bebe din burtica,

Ioana , sa stapanesti sanatoasa inelul, frumos cadou! Si dragut sotul tau

Mie nu-mi vine sa cred ce vreme e afara, iar stam in casa si azi.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gaca..venit de la doctor: i-a dat lui Sarah unguent TRAVOCORT, de dat dimineatza si seara. e cu spectru fff larg si mergem cu el 2 sapt, pana iese rezultatul definitiv la analiza.
Si daca tot am fost acolo la geniala idee a lui Adila l-a intrebat pe doctor ce pot s aam si eu pe mana dreapta - din anul 2 de facultate mi-a aparut o forma de alergie care cand siunt stresata se vede tare si ma amanca rau. Cand nu, nici nu se observa. Dupa facultate mi-a trecut, dar de cand cu bb si acum si facultatea nr 2, a revenit. Asa ca iau si io tratament cu Aerius pastile- Feli, la tine ma gandeamsi Elocom!

Sanatate infinita mamicilor bolnave si bebelacilor!!!!

Sunt plina de s[ume. Urasc polaia ca nu pot iesi cu Sarah si face ca toti in casa... Fug la ea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

mada-nu stiu dar nu cred,sangele curge de la polipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!!!

Iaca poposesc si eu un pic pe aici sa va spun cate ceva de noi.

Tot spuneam eu ca a trecut iarna asta fara raceli sau alte boli, de 2 zile am in dotare un baietel cu muci. Prima zi a fost nasoala rau ca noaptea nu a dormit ca avea multi si cum el nu a mai fost racit de un car de vreme nu mai stia ce sa faca, nu stia ca se poate respira si pe gura. Asa ca a dormit mai mult in brate decat in pat, caci in pozitia vertical il ajuta si forta gravitationala si curgeau secretiile. Asa ca Dimitrie a doua zi e mai bine, muci foarte putini si inchegati, fara febra, fara tuse, in schimb a luat-o maica-sa. Am febra, am secretii peste tot, imi curg lacrimi de zci ca plang, am nasul infundat, ce mai...sunt terminata. Dimitrie e ca o floricica acum si eu....

Mai fetelor voi daca, puisorii vostri ar avea viermisori, nu ati anunta si familia a carui copil a intrat in contact prelungit cu al vostru copil sa se duca sa se caute si ei?!

Ela multa sanatate Ukai si voua putere sa treceti peste toate.

Ioana cu intarziere iti spun si eu La multi ani! si tot ce iti doresti

Sanatate tuturor bebeilor bolnavi!si nu in ultimul rand gravidutelor

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Va multumesc mult inca o data pentru urari!
Dayssy, multi ani si tie!

A fost unchiu-meu afara cu Maria, a batut-o iar vantul de-a zapacait-o, sper sa fie ok.

Mada, parfumul e de la un amic bun al nostru.
Canutza, sanatate si voua!
Joy, sa te faci bine repede!

Abia astept sa veniti cu stiri de la BE.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

N-am mai ajuns la dr . ca am avut de umblat ,am luat Paxeladine si propolis cu vit C ,sper sa-mi treaca tusea ,daca nu voi merge la dr pina la urma!
Piti doarme iar eu gatesc :supa cu galusti si pilaf ,de-ar fi gatapina se trezeste ca-i rupt de foame ..
Hilde ,eu ieri am fost la frizer ,n-a stat ,a urlat de s-a strins tot coaforul sa vada cine tipa ,eu zic sa-ti iei masina sa-l tunzi acasa ,noi prima data dupa mot asa am facut ,am imprumutat-o de la sormea si a stat cuminte ,ca-i tot dadeam jucarii ,pacaleli d'astea
Canuta.sanatate lui Dimitrie !
Madau ,nici io n-am dormit deloc ,am tusit la fel ca tine ,de trebuia sa ies din camera ,mi-era frica sa nu trezesc piticu' ,asa ca am bintuit prin casa toata noaptea ,sa-mi zici te rog daca-ti trece cu Codeina
Noki ,hai ca o sa-i treaca piticutei cu unguentu' asta sper ,nu-i ceva grav oricum ,pupici !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

E clara treaba: io m-am hotarat sa infiintez mamicilor bolnavioare: de azi ma inscriu si io, dar numai partial, cu o durere enervanta in gat...Sa vedem cine mai intregeste randurile...

N-am inspiratie la referate...as aca frec menta pe aici.

Ceva haios: mi-am schimbat net-ul pe RDS fiberlink. Nu ca am vrut, cai ca trebuie, ca vor renunta la vechiul sistem d ecablu. Amu ma enerveaza la culme ca trebuie mereu sa bag conexiunea, ca la dial-up. Si mereu uit si ma intreb apoi de ce draq nu merge netul. Dar ciudat e ca totusi retine o pagina, dar care nu s emodifica. Si uite asa stateam io de la 12 si ceva si ma intrebam de ce nu mai posteaza nimeni....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu ajung la BE in cursul diminetii, dar nu bag mana in foc pentru ora; pt ca ianinte de aia ma duc cu dosarul pentru supliment pe Oltenitei.
Asa ca Noki cred ca te sun eu cand ajung.

Multa sanatate bebicilor si mamicilor bolnavioare!

Un special lui Simonel si Rachelinei care par cei mai bolnaviori.

Joy mai bine iei un antibiotic permis in sarcina decat faringosepturi si alte cele care nu se stie cat de inofensive sunt pt bb.
De antibiotic pt Vlad la ce descrii tu... nu mai am ce comenta, ca nu-s doctor, dar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Vad ca e multa lume bolnavioara zilele astea. Eu am avut dureri in gat doua zile, dar vad ca am supt aseara un strepsils si am baut ceai de echinaceea si azi nu mai am nimic. Bogdan este bine. Ieri am fost la control sa vedem cum merge sarcina si e ok. Mie mi-au iesit analizele si mai prost ca inainte, asa ca este posibil ca in urmatoarele saptamani sa ma internez in spital si sa intru la tratament. Sper sa nu fie cazul, mai astept cateva opinii medicale, insa.. poate in cel mai bun caz sa ma interneze doar doua saptamani. Imi vine sa urlu de disperare si neputinta. Ce fac eu cu saracul Bogdan, care si asa imi duce lipsa? Cine il hraneste seara, cine il scoate la joaca, cine il culca? Imi vine deja sa plang. Ca sa nu mai spun ca gradinita are concediu saptamana de dupa Pasti si va sta acasa... cu cine??? OF!

In rest, toate sunt in regula. Oboseala e cuvantul de ordine la mine in ultima vreme.

Tot nici o veste despre Corap, ori despre Anda. Sper ca sunt bine amandoua. Mai sunt fete care nu au mai aparut, dar care nu erau prea active... insa Anda era, iar la Cora ma gandesc... sa fii nascut?! Sper ca nu.

Imi cer scuze de mesajul dezlanat, insa nu sunt deloc in forma astazi si nu stiu de ce totusi m-am incapatanat sa postez. Ma simt la fel ca vremea de afara.

Va pup. Ma duc sa ma culc!

Gandacel 35+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am reusit sa hranesc pitica..acum doarme. Mi-am dat seama de ce nu mananca decat ciorba si iaurt si alte nebunii de genul asta...de lene sa mestece, i-am dat azi putin ciorba cu perisoare, a papat super ok, cand i-am dat dovlecel umplut a luat 2 lingurite, l-a tinut nitel in gura si l-am scuipat asa intreg..apoi a continuat sa manance ciorba inca un castron.

Mare realizare mare..ca tot uit sa va spun...de 4 zile se culca singurica la ea in pat si seara si la pranz..conditia e sa ma bag si eu in pat sa ma vada, imediat ce adoarme insa pot pleca fara probleme, putem iesi si noi seara pe undeva, ca pana acum nu dormea decat daca ma cauta pe mine in par

Canuta care e treaba cu viermisorii ca n-am inteles?

Cuscra mi-a trecut cu codeina, dar ma tem ca nu-ti dau astia la farmacie fara reteta..insa poti incerca cu Ambroxol e la fel de bun, eventual iei numai seara ca sa poti dormi, in rest nu e bine sa opresti tusea.

Gandacel hai ca mai ai nitel, fi optimista, io zic ca va fi totul bine. Si cine o sa fie mamica fericita de fetita?. Las' ca se descurca tati cu Bogdanel, tu ai grija de cea mica, depinde numai de tine

Noki sanatate, vad ca toata lumea are ceva cu gatul

Fug sa mai bantui pe Redoute

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput