Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata

scrisesem ieri un maaare mesaj, dar s-a trezit lipitoarea si s-a dus pe apa sambetii.
nu-l reiau, decat ca am visat-o pe ANDA ca facuse astrograme catorva fete.
stie cineva ceva de ea???

io sunt varza, varza. mi-a dat dr antibiotic pt gat dar nu l-am luat.
i-a dat si piticului antibiotic, dar el daor stranuta si de ieri tuseste cate un pic.
cica nu are rosu in gat, dar fiindca urla cand s-a uitat in gatul lui a vazut niste secretii so, preventin si sa nu pateasca ceva i-a dat amoksiklav.

abia stau in picioare, am fost la piata si mi s-a facut rau. imi curge nasu ca la balamuc, ma ustura gatul de numai pot, frig ochii in cap si ma dor toate cele.
ce naiba pot sa iau ca am luat cate un panadol si DR MOM de gat si cam atat.

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

SI la noi vantul si-a facut efectiv de cap ieri. Pai io-s de acord de scos copilul pe vant cald, dar nici chiar sa nu poata merge din cauza lui, in halul asta a batut ieri dupa masa la noi.
Sanatate multa Ukai, of, poate s-or termina cu bolile astea.
Madutza, super arata Orlando, si pe mine ma bate gandul sa o aranjez pe Maria la cap, dar poate astept vara sa o aranjez nr. 1 direct.

Despre cadouri: am primit mult ravnitul inel (ca io nu am primisem asa ceva de la sot, pana acum) si cea mai mare surpriza, un parfum de la Givenchi pe care scrie pur homme. Dupa punguta imi dau seama de unde e cumparat, George zice sa ma duc sa incerc sa-l schimb azi, cred ca o fac, ca nu am nimic de pierdut. Daca nu, asa cum i-am spus lui: el cu petrecere surpriza, acum si cadou surpriza.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!!
Ioana, super cadouri ! Poate reusesti sa schimbi cadoul, tin pumnii!
Of, Joy, sanatate muuulta!! Oscillococcilum ai luat , sau Homeogene 9 pentru gat (de la Boiron amandoua), astea nu cred ca iti fac rau! Sa te faci bine, mamico!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

[b]IOANA[b/] LA MULTI ANI !!!! si sanatate!!!
cu intarziere ca am zis ca mesajul de ieri l-am pierdut...

CAMELIA oscilo nu am luat. si nici homeogene. si doar am intrat in farma dimineata, dar vroaim sa-mi iau faringosept. si farmacista zise ca cam este cu la
imi fac niste ceai...

ELA e mai bine Uka?? io ziceam ca azi e vremea nasoala si ne socializam iara copii, dar eu lovita, fimiu cu tusea...( nu f rau, dar este).

ma duc iara in pat cat mai doarme lipitoarea mica

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Hidlde ,Joy,Feli ,sanatate multa,aveti grija de voi!
Ela ,sanatate Ukai ,sa se faca bine cat mai repede ,imi pare rau ca treceti prin asta ,noi abia am scapat ,rabdare multa !
Ioana ,sa stapinesti sanatoasa inelusul:)
Feli ,eu ii dau orice fel de incaltaminte acum ,n-am tinut neaparat sa-i iau cu taloneta pentru ca merge foarte bine si fara ,nu vad sa-si fi ,,stricat'' mersul
Dayssy ,La multi ani!
Noki ,deci nu's singura nebuna :))) ,m-am mai linistit ,sper sa nu fi racit din nou ,deocamdata e super bine !

Sint si eu in club-ul bolnavioarelor ,ma doare gatu' foarte tare si tusesc ca un magar ,plec intr-o ora la dr sa vaz ce-mi recomanda ..
Puiul meu e bine ,are pofta de mincare de ma sperie de cind ii dau Pikovit ,face numai prostii deci inseamna ca si-a revenit complet ,zilele trecute a fost tare cumintel ,nu avea chef de nimic ,asta de la boala dar prefer sa darame casa decat sa fie bolnavior !
De ANDA stie cineva ceva ?Ce-o mai face poetul ca n-a mai scris de mult
Cuscra ,tu cum te mai simti ,a trecut virusul ??:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Aici e vreme de kk. E bine asa ca si asa nu puteam iesi afara inca.
Bien ca steff doarme noaptea acum, de la 12 pana la 6.30 dimineata am dormit tunnnnn.

E calr ca e ceva in aer cu bolile astea.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noi merem la Baby Expo simbata ,sa-i caut puiului toale pt cind botezam ,poate mai vine careva ,sa ne vedem si noi ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Raportez una bucata noapte mai mult nedormita...nu din cauza de Miruna care a dormit c valiza in gara de la 22-10..ci din cauza ca am tusit ca un magar toata noaptea. Acum am fost la farmacie si cu chiu cu vai mi-a dat aia 2 pastile de Codeina, am luat una si deja e mult mai bine. Febra nu mai am, doar ca ma racaie gatul asta ordinar.

Feli of, nu si tu. Sanatate multa!

Noki bafta la dr, sa veniti cu rezultate bune si sa puteti pastra bunatate de incaltari. Eu maine tot pe la 11 ajung la BE..o sa fiu cu gaska mare, dar tot ne vedem 10-15 minute sa mai schimbam o vorba...sper sa ne gasim pe acolo.

Cuscra sper sa nu te virusezi si tu, hai fugi la dr si vezi ce zice. sanatate!

Ioana, parfumul de la cine era, de la sotz? Hai ca sigur ti-l schimba.

Joy poti lua fara grija Oscillo iar Homeogene e excelent ptr gat si ptr raguseala..i-am dat si eu Mirunei la 4 luni cand a ramas ragusita dupa laringita aia urata. Ma intrebai de Tantum verde..pe el nu scrie ca e interzis, doar ca nu exista rezultate clare daca e vreun risc..oricum eu mai mult mi-am facut rau cu el, mi-a uscat gatul rau si m-a apucat tusea din cauza asta

Ela bafta la dr cu pitica. Cum faceti cu nasucul, ii cauterizeaza nara, ceva?

Dayssy, sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti!! te asteptam mai des cu vesti

Feli eu cand am fost cu pitica la Jianu mi-a zis ca recomanda incaltaminte mai inalta pe glezna, gen adidasi, pantofiori, nu sandale, pana isi formeaza complet mersul..adica undeva la 2-3 ani. De talonete n-a zis nimic, nu cred ca-s musai, poate doar al cei care au probleme.

Fug la maimutza ca si-a terminat laptele, o schimb si-i dau drumul prin casa..revin mai incolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut la fete!!
Multumesc din inima pentru urari!
Am fost aseara cu Dragos sa-l tund la o frizerie, pentru ca la noi nu exista ciufulici. Cand am intrat acolo si le-a vazut pe tipe in halate albe a inceput sa urle ca din gura de sarpe. Asa ca am fost nevoiti sa iesim si sa cautam o alta solutie pentru a-i taia zulufii.
Azi noapte ne-am prapadit de ras langa el. Dormea foarte linistit si a inceput sa vorbeasca prin somn: tisi(o striga pe pisa), pa, buna, op(buna lui sta la etajul opt), baba, uta(bona il scoate in parc la leagan), mami, tati, nani. Dupa care a tacut pana dimineata.
Va pup!!

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io cum sa-l duc pe steff al tuns ca nu sta?
m-am gandit sa-mi cumpara o masina de tuns cu baterii si il fac io pana creste mai amricel sa putem merge ca oamenii mari la frizer

Ma mir ca ai vostri stau la frizer

voi ce biberoane si tetine folositi pentru lapte??

Noi avem 2 bibe cu tetine tigex de 330 ml amandoua, tetine mai am baby nova care merg la bibe astea. Mai am o sticla de la pur pe care am folosit-o multtt timp. Acuma sta in repaos.In rest are o canita cu cioc din care bea ceai, apa...si 2 bibe mici de 120 primite cadou din care ii place sa bea ceai cald inainte de culcare la amiaza.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput