Si-a facut cineva BOTOX?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

In Cj.... costa 300 euro....eu o stiu pe dr care are clinica si cochetam oricum cu ideea de vre-un an...mi-a facut si un peeling bonus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

In Cj.... costa 300 euro....eu o stiu pe dr care are clinica si cochetam oricum cu ideea de vre-un an...mi-a facut si un peeling bonus!

Angelinne

La care clinica ti-ai facut,please!!!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Angelinne, sa ne pui si poze, inainte si dupa, tu oricum esti frumoasa dar sunt curioasa daca se percep diferentele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Cam cat costa botoxul in bucuresti? Oare e indicat sub 30 de ani? Categoric vreau sa-mi fac pentru ca mi-au aparut niste riduri extrem de enervante pe sub ochi :(

Mergi la inceput

Daca au aparut deja ridurile e bine sa iti faci botox sa nu se adinceasca pt ca mai apoi nu prea mai ai cum sa le scoti de tot, eventual cu bleferoplastie.....

Mergi la inceput

Dupa aproximativ o saptamina ridurile nu se mai vad...sunt incintata! Iar ca urmare a peeling-ului toata fata e mai lumioasa pielea f fina si frumoasa! A meritat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

bravo angelline, felicitari!!! o sa-mi fac si eu :). cum e cu mimica? o mai ai? e pe jumatate sau cum?

Mergi la inceput

F putin simt ca ma tine cind rid in rest e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

angelinne, cum mai esti??? se mai vede efectul de la botox???

si eu sunt hotarita sa fac si imi caut o clinica de incredere!!!

si-a mai facut cineva injectii cu Botox sau acid hialuronic???

Mergi la inceput

Cam dupa 4 luni la mine nu mai se vede...dar e ok daca vrei sa iti faci e ok. Eu momentan nu mai imi fac deoarece mi-am gasit o crema de botox f buna pt mine...si am recomandat-o si la prietenele mele.

Mergi la inceput