Si-a facut cineva BOTOX?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

doar 4 luni...cam putin....ar trebui cite 3 injectii pe an.....e cam scump zic eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Cam dupa 4 luni la mine nu mai se vede...dar e ok daca vrei sa iti faci e ok. Eu momentan nu mai imi fac deoarece mi-am gasit o crema de botox f buna pt mine...si am recomandat-o si la prietenele mele.

Angelinne

Ne spui si noua despre ce fel de crema e vorba si eventual de pe unde o putem lua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nu stiu daca e voie sa spun aici...sunt de la Bruno Vassari gama Kianty!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Dupa cum se vede treaba nu prea sunteti multumite de botox cele care v-ati facut si multe v-ati laudat cu poze before si after..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Chiar nu ii pasa nimanui ca BOTOX este una dintre cele mai otravitoare substante de pe pamant??
Plus cele care fac asta de mult, sa nu imi spuneti ca aveti fata naturala ca am vazut si la multe actrite ca abia pot zambi(nu sa rada) de cat de paralizata le este fata...
Eu nu sunt de acord cu asta.Mi-as face operatii de infrumusetare dar nu asa cu asa substanta nociva.

Cititi aici daca va intereseaza de substanta mult laudata:
http://en.wikipedia.org/wiki/Botox

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

adevarul este ca si eu am citit diverse articole si mi-a trecut cheful de Botox.....dar voi investi in creme indicate femeilor trecute de 40 de ani ....

am pus ochii pe Eluage de la Avene si gama de care a vorbit Angelinne. acum sa vedem si rezultate...

Mergi la inceput