In Cj.... costa 300 euro....eu o stiu pe dr care are clinica si cochetam oricum cu ideea de vre-un an...mi-a facut si un peeling bonus!
quote:
Originally posted by Angelinne
In Cj.... costa 300 euro....eu o stiu pe dr care are clinica si cochetam oricum cu ideea de vre-un an...mi-a facut si un peeling bonus!
Angelinne

Angelinne, sa ne pui si poze, inainte si dupa, tu oricum esti frumoasa dar sunt curioasa daca se percep diferentele..
Cam cat costa botoxul in bucuresti? Oare e indicat sub 30 de ani? Categoric vreau sa-mi fac pentru ca mi-au aparut niste riduri extrem de enervante pe sub ochi :(
Daca au aparut deja ridurile e bine sa iti faci botox sa nu se adinceasca pt ca mai apoi nu prea mai ai cum sa le scoti de tot, eventual cu bleferoplastie.....
Dupa aproximativ o saptamina ridurile nu se mai vad...sunt incintata! Iar ca urmare a peeling-ului toata fata e mai lumioasa pielea f fina si frumoasa! A meritat!
bravo angelline, felicitari!!! o sa-mi fac si eu :). cum e cu mimica? o mai ai? e pe jumatate sau cum?
angelinne, cum mai esti??? se mai vede efectul de la botox???
si eu sunt hotarita sa fac si imi caut o clinica de incredere!!!
si-a mai facut cineva injectii cu Botox sau acid hialuronic???
Cam dupa 4 luni la mine nu mai se vede...dar e ok daca vrei sa iti faci e ok. Eu momentan nu mai imi fac deoarece mi-am gasit o crema de botox f buna pt mine...si am recomandat-o si la prietenele mele.