Si-a facut cineva BOTOX?
Raspunsuri - Pagina 2
danet spune:
Eu imi fac injectii de 2 ani asa ca am ceva experienta.
E o aiureala chestia cu aparutul ridurilor in alta parte .
Pt cei care stiu ceva medicina pot sa le scpun ca de fapt se distruge terminatia nervoasa ( placa motorie ) si muschiul nu se mai contracta( din pacate se reface in timp de aceea e nevoie sa se reia injectiile).
Am inceput cand aveam 35 , si se vede diferenta fata de prietenele de aceeasi varsta care nu au apelat la asta.
Eu mi-am facut cam la 8-9 luni dar si asa e ok.
Un exemplu: datorita injectiilor din frunte nu mai am ridurile de expresie transversale dar mi s-au ridicat si sprancenele ( e ca un lifting pt ca unul din efectele gravitatiei/imbatranirii este caderea pleoapei)
Mie mi se pare de departe mai buna decat o interventie chirurgicala.
Cat despre bani eu am platit 250eu/sedinta
Angelinne spune:
Danet....asa mi s-a explicat si mie...ba mai mult ca cu timpul s-ar putea sa nu mai fie nevoie dupa vreo 5 ani sa iti faci deloc trebuie studiata si ideea cu "injectables"....
ionica spune:
Eu sunt PRO botox,voi merge saptamana viitoare la prima injectie,am sa pun poze ,eu am un rid de expresie zis"leoaica" si vreau sa scap de el!!!
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
SilviaPop spune:
la ce clinica ai facut danet? daca tu esti multumita vreau sa merg si eu la ei, mai reduc din teama ca imi fac injectii cu "apa chioara" si ma tine putin.
tu ai facut doza maxima, adica sa nu mai misti deloc? sau ai optat pt a avea si o usoara mimica?
madalina78 spune:
mi-a facut si eu, aveam intre sprancene un "sentzuletz"!
efectul a fost super, a tinut cam 6-7 luni ( mi-a ridicat si sprancenele putin) dar ce mi-a placut cel mai mult a fost ca nu am mai avut nici o durere de cap in aceasta perioada
!
injectiile sunt foarte ok, se fac cu ace mici ca acelea de insulina!
toate bune!
Angelinne spune:
Si eu am dureri de cap cam tot a doua zi...nu stiu de la ce caci am fost si la Ofta....si la Neuro...e drept am uneori tensiunea mai mica caci nu pot sa beau lichide!!!
Angelinne spune:
Am fost ieri la Botox....sunt putin rosie sub ochi ....inca nu se vede nimic....mi-a zis ca peste vreo 3-4 zile. Ma doare capul...nu stiu daca e consecinta injectiilor si sunt parca racita!Citisem pe internet ca toate pot aparea ca efecte secundare tranzitorii....
mama lia spune:
da mai multe detalii...la ce clinica, cit a costat, cit a durat in total, te-ai dus inainte sa stai de vorba cu vre-un doctor pe acolo sau pur si simplu direct la injectie, etc...???!!!!