SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 21
Marilena12 spune:
Buna dragalaselor, m-am amuzat si eu la faza cu dieta la Bisko
, apoi mama draga, tu vrei sa te ingrasi in loc sa slabesti? Mi-ai mai facut si pofta de tort, n-am mai mancat ceva dulce de...haaat! 
E greu sa te apuci de dieta si sa o tai cu toate cele dintr-o data, dar...cine vrea sa fie frumoasa, rabda!
Azi am papat cam pe fuga pt ca am avut pitica treaza de la 5,30 si a stat calare pe mine toata ziua, am papat legume congelate combinate, fierte, mi s-a acrit de ele, 2 oua fierte, salata verde si mere.
Maine nici nu stiu ce sa mananc, e post, deci nu pot decat legume si fructe, salata nu mai am si afara ploua zdravan, deci pauza cu piata, iar legumele congelate imi vine sa le arunc.
Eu va marturisesc ca daca nu era post, nu reuseam sa tin superdieta, pt ca eu nu prea pap fructe, iar legume, doar salata verde, rosii si castraveti, ridichi si ceapa in salata cu ulei si suc de lamaie, atat imi place, restul mananc asa, acum, ca nu am incotro.
O seara placuta fetele!
MARILENA SI ANNA
gusta spune:
Gata si ziua de azi.
Meniul
cafea
1 mar
salata de ton cu porumb
ciupercute cu ceapa
1 portocala.
Maine ne auzim dupa ce vin de la scoala.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Babee spune:
Astazi la mic dejun nimic ca n-am vrut, la pranz legume fara ulei si putina sare seara o salata de primavara care mi-a mers la sufletel.Am strecurat si un mar si 3 mandarine si vreo 5 capsuni cred.
Poza dupa 3 saptamani de dieta
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Madachan spune:
Buna dimineata!
Ieri am lipsit,nu mi-a mers net-ul.Nu am citit din urma,dar recuperez azi.
De maine incep a 3-a saptamana,tot maine dau si raportul,sper sa mai fie macar o floricica .
Miercuri seara mi-a facut sotul o surpriza.A venit acasa cu o masa de abdomene.Tot vedea ca ma chinui sa fac cu picioarele bagate pe sub pat.Asa ca ,ieri am facut o ora pe bicicleta si vreao 40 de abdomene.Cam asa vreau sa fac zilnic.
Azi fiind vineri,vreau sa tin post asa ca o sa mananc doar fructe si salate.
Tocmai mi-a tras Edy un pumnisor in ochi(fara sa vrea,normal).Ma doare,poate se invineteste......
Aici e o vreme,vant si ploaie,sa tot dormi....m-a trezit piciul la 6 juma.
Revin dupa ce recuperez de citit!
Spor la slabit!
EDWARD 29.11.2004
poze->
mamidestefan spune:
Buna dimineata la 
E foarte urit afara ..dar in sufletzelul meu e soare si frumos ..
Dimineata asta cintarul a fost prietenos cu mine ..din nou ..
s-au mai topit 400gr ..prilej de mare bucurie ..
dupa poticnelile ..de pina acum ..
Asa ca iata-ma la greutatea dinainte de bb ..
tin minte ca ma duceam la un salon ..
si s-a blocat cintarul pe la 68.5-68.6 ..
si timp de trei saptamini nu s-a dus in jos deloc ..
desi faceam electrostimulare cu niste intensitati foarte mari...
dupa vreo citeva luni ..urma sa aflu ca eram deja gravidutza atunci ..
desi toate testele mele de sarcina era negative ..pina de Craciun.
In sfirsit ..chiar daca atunci nu am mai slabit ..mi-a prins bine ..
ca am avut un tonus bun in sarcina .
Meniul de ieri ..l-am scris de aseara ...iar azi ..cred ca trec pe oua si ciupercutze ..pe la prinz .
Vreau sa va spun ..mai ales celor din Bucuresti ..
ca mi-a gasit sotul ..aseara ..in Auchan ..niste morcovi super dulci ..
e iesit un suc dulce..dulce..nici nu zici ca e suc de morcov..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
Astazi la mic dejun nimic ca n-am vrut, la pranz legume fara ulei si putina sare seara o salata de primavara care mi-a mers la sufletel.Am strecurat si un mar si 3 mandarine si vreo 5 capsuni cred.
Poza dupa 3 saptamani de dieta
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Dupa cum va scriam pe la inceput ...
ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca o sa devenim niste
..Iti sade foarte bine ..dupa 3 saptamini de SUPERDIETA...
si se vede si in privire ...nu numai in dimensiuni..
Stiam eu ca o sa mai pozezi ..pina la sfirsitul SUPERDIETEI
de acum inainte ..o sa pozam din ce in ce mai des ..meritam din plin sa ne admiram progresele

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Miercuri seara mi-a facut sotul o surpriza.A venit acasa cu o masa de abdomene.Tot vedea ca ma chinui sa fac cu picioarele bagate pe sub pat.Asa ca ,ieri am facut o ora pe bicicleta si vreao 40 de abdomene.Cam asa vreau sa fac zilnic.
Azi fiind vineri,vreau sa tin post asa ca o sa mananc doar fructe si salate.
Tocmai mi-a tras Edy un pumnisor in ochi(fara sa vrea,normal).Ma doare,poate se invineteste......
Aici e o vreme,vant si ploaie,sa tot dormi....m-a trezit piciul la 6 juma.
Revin dupa ce recuperez de citit!
Spor la slabit!
EDWARD 29.11.2004
poze->
sotiorului tau ...ca iti sare in ajutor cu surprize 
Daca esti asa harnicutza
cu sportul ..sigur vor fi floricele
...LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor! Chiar ca e urat si mohorat afara si tare e rau ca stam numai in casa. Mohorat e si sufletul meu
, prietena noastra a murit ieri. Dumnezeu sa o odihneasca
!
Lidia, BRAVOOOO!
Ma bucur sa vad ca ai trecut de faza de stagnare si ca ai avut ambitia sa nu renunti. Vroiam sa te intreb cu ce faci tu sucul de morcov? Ca eu pt pitic(ca nu-i fac mult) il fac ras si stors in tifon. Am si un storcator de fructe dar cand am bagat morcov s-a incins rau si mirosea a ars.
In alta ordine de idei, mie nici acum nu mi-a venit bucuria, trebuia sa vina de sambata. Ma dor sanii si atat. Constiincioasa eu am facut si un test dar e negativ. Eu mai vreau un bebe dar mai incolo un pic ca abia am 8 luni de la a 2a cezariana.
Sa nu va suparati pe mine ca mai scriu si off-topic dar asa sunt eu, nu pot sa dau doar raportul. Si ma simt bine printre voi
.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
cornelia_laura spune:
Pentru azi mi-am facut ciorba din:morcov, telina, ceapa, pastarnac, varza, rosii, verdeata multa si putin bors. Fara ulei. Sper ca e in regula borsul. Sotului oricum trebuie sa-i fac si cate o ciorbita asa ca m-am gandit ca o sa mancam toti din ea.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

va pup pe toate si vb. maine seara