SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salutare,imi pare bine ca v/am gasit,va mai studiez un pic si incep dieta de luni.
sa va povestesc cat sunt de mare; inainte de sarcina am avut 60 kg la sf sarcini 81kg dupa nastere 71 kg intr-o luna am mai slabit pana la 67kg,iar acum m-am facut de 71 kg...
idealul meu e sa scap macar de burta care mi-a ramas mare ,si sa ajung macar la 65 sau la 60 dar cel mai bine as arata la 55 kg cu inaltima mea de 1.60
cam atat o sa mai studiez ce-ati mai facut in paginile din spate o sa ma aprovizionez bine cu legume si fructe, o sa incep de luni.
pupici si bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Buna dimineata fetelor! Chiar ca e urat si mohorat afara si tare e rau ca stam numai in casa. Mohorat e si sufletul meu, prietena noastra a murit ieri. Dumnezeu sa o odihneasca!
Lidia, BRAVOOOO! Ma bucur sa vad ca ai trecut de faza de stagnare si ca ai avut ambitia sa nu renunti. Vroiam sa te intreb cu ce faci tu sucul de morcov? Ca eu pt pitic(ca nu-i fac mult) il fac ras si stors in tifon. Am si un storcator de fructe dar cand am bagat morcov s-a incins rau si mirosea a ars.
In alta ordine de idei, mie nici acum nu mi-a venit bucuria, trebuia sa vina de sambata. Ma dor sanii si atat. Constiincioasa eu am facut si un test dar e negativ. Eu mai vreau un bebe dar mai incolo un pic ca abia am 8 luni de la a 2a cezariana.
Sa nu va suparati pe mine ca mai scriu si off-topic dar asa sunt eu, nu pot sa dau doar raportul. Si ma simt bine printre voi.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

CONDOLEANTE pentru prietena ta

Multumesc mult pentru incurajari

La mine nu mai e nici un semn ..ca ar veni rusii ..dar nici test nu imi fac ..atita timp cit scad in greutate ..stiu sigur ca nu sunt ..doar am experimentat asta odata

Borsul e OK .

Sa stii ca nu ne nici o suparare ..sa mai stam la taclale ..si despre alte lucruri decit SUPERDIETA ..eu cred ca am facut-o de multe ori ..dar asa am simtit ..si nu cred ca am gresit facind asta ..

Morcovii ..eu incerc sa ii aleg mai lungi ..si nu foarte grosi ..
cind ii bag in storcator ..ii bag intregi ..nu apas foarte tare ..ii tin asa in picioare ..si perpendicular pe sita storcatorului ..
daca apesi foarte tare blochezi motorul si poti sa il distrugi ..
Eu am avut un storcator no-name..de vreo 10 ani ..si inca e bun..si mai mult morcovi ..faceam la el ..
dar anul asta mi-am luat un robot Philips si e un pic mai bunicel ..
E greu ..pina te obisnuiesti ..cum sa tii morcovul ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Buna dimineata fetelor! Chiar ca e urat si mohorat afara si tare e rau ca stam numai in casa. Mohorat e si sufletul meu, prietena noastra a murit ieri. Dumnezeu sa o odihneasca!
Lidia, BRAVOOOO! Ma bucur sa vad ca ai trecut de faza de stagnare si ca ai avut ambitia sa nu renunti. Vroiam sa te intreb cu ce faci tu sucul de morcov? Ca eu pt pitic(ca nu-i fac mult) il fac ras si stors in tifon. Am si un storcator de fructe dar cand am bagat morcov s-a incins rau si mirosea a ars.
In alta ordine de idei, mie nici acum nu mi-a venit bucuria, trebuia sa vina de sambata. Ma dor sanii si atat. Constiincioasa eu am facut si un test dar e negativ. Eu mai vreau un bebe dar mai incolo un pic ca abia am 8 luni de la a 2a cezariana.
Sa nu va suparati pe mine ca mai scriu si off-topic dar asa sunt eu, nu pot sa dau doar raportul. Si ma simt bine printre voi.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Cornelia,imi pare rau pentru prietena ta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

LA MUUUUUUUULTI ANI LARISSA

SA FII IUBITA,IMPLINITA SI FERICITA

Rezultate SUPERDIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Lidia,felicitari!!! Stiu ce bine te simti cand vezi cantarul scazand!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

LARISA,LA MULTI ANI!!!! SANATATE SI LA CAT MAI MULTE KG JOS!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikolett2445

Salutare,imi pare bine ca v/am gasit,va mai studiez un pic si incep dieta de luni.
sa va povestesc cat sunt de mare; inainte de sarcina am avut 60 kg la sf sarcini 81kg dupa nastere 71 kg intr-o luna am mai slabit pana la 67kg,iar acum m-am facut de 71 kg...
idealul meu e sa scap macar de burta care mi-a ramas mare ,si sa ajung macar la 65 sau la 60 dar cel mai bine as arata la 55 kg cu inaltima mea de 1.60
cam atat o sa mai studiez ce-ati mai facut in paginile din spate o sa ma aprovizionez bine cu legume si fructe, o sa incep de luni.
pupici si bafta in continuare.

BINE AI VENIT
Esti in listutza.
LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madachan

Lidia,felicitari!!! Stiu ce bine te simti cand vezi cantarul scazand!

EDWARD 29.11.2004
poze->

MULTUMESC MULT ..

Cel mai bine e ca se duce burtica ..asta cel mai greu cedeaza

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Lidia,ti-am vazut pozele! Superba,sa stii ca se vede mare diferenta,la taliuta!!!!Parerea mea,nu mai trebuie sa slabesti!Felicitari!

Babee,la fel.....se cunoaste mult ca ai slabit!!! Ce as vrea sa se vada si la mine asa diferenta!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Nu mai stiu nimic de 25miky

O rog sa dea un semn de viata ...

A renuntat ???
Sau e pe baricade ????

Daca nu apare pina LUNI ..
cred ca o pastram la PRIETENE ..
voi ce ZICETI ??

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput