SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Larissa, LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA SI A PITICILOR MEI!! Sa fi sanatoasa, iubita si intotdeauna impreuna cu cei dragi!
Lidia, multumesc frumos pentru lamuriri. Chiar o sa incerc azi varianta ta si sper sa-mi iasa sucul.
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari, sunteti niste dragute.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Madachan

Lidia,ti-am vazut pozele! Superba,sa stii ca se vede mare diferenta,la taliuta!!!!Parerea mea,nu mai trebuie sa slabesti!Felicitari!

Babee,la fel.....se cunoaste mult ca ai slabit!!! Ce as vrea sa se vada si la mine asa diferenta!

EDWARD 29.11.2004
poze->

MULTUMESC ...ASTEPTAM POZICI PROASPETE SI DE LA TINE

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Multumesc fetele de urari!. Uf si ce zi mohorata mai am....eu m-am nascut intr-o zi frumoasa...cu soare de primavara!
Cornelia_laura, condoleante!
Legat de superdieta eu am papat ieri cam asa:
- masline
- 2 rosii
- salata cu de toate
- 2 mere
- multa apa
- o cafea cu indulcitor ( naspha rau)

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

La multi ani Larissa!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei pe care ii iubesti!
Cornelia, condoleante si de la mine! Dumnezeu sa o odihneasca!
Azi e vreme urata si la noi, dar mie imi place, dintotdeauna mi-a placut ploaia, eu m-am nascut primavara pe o poaie torentiala. In schimb iubesc la nebunie toamna si ploile alea mocanesti!
Pacat insa, ca trebuie sa stam in casa, si ni s-au naruit si planurile pt we, azi trebuia sa plecam la munte, dar nu ma indur sa platesc camera la hotel ca sa stau acolo inchisa, probabil o sa mergem maine prin Valcea, pe la manastiri (noi plecam destul de des asa).
Azi am papat deja o salata, si ceva legume fierte langa, si o tin tot asa toata ziua.
Am experimentat o chestie: ieri am baut 2 l de ceai verde, plus apa si bors, si azi dimineata am avut mai putin cu 600 g la cantar, cred ca de la ceai, e destul de bun pt eliminare, si o data cu apa se duc si grasimea si ceva toxine. Eu am mai folosit ceaiuri, in special de flori de soc (proaspete atunci), pt ca eu nu transpir deloc, si socul este un bun diuretic si sudoripar si cu un meniu usor de vara, am slabit 6 kg intr-o luna. Bine, eram mai tanara atunci, important este ca nu le-am mai pus la loc, vreo 7 ani.
Cred ca organismul poate fi ajutat mult sa elimine toxine, grasimi si apa excedentare, cu diferite feluri de extracte, ceaiuri sau tincturi din plante.
Lidia, chiar spirulina ii ajuta pe multi sa tina o dieta satatoasa fara ca organismul sa sufere sau sa dezvolte blocaje.
Poate ne mai documentam cu privire la metodele naturale de a sprijini organismul in lupta cu kilogramele, ce spuneti?
In alta ordine de idei, abia astept sa vina ai mei din vacanta ca sa-mi returneze aparatul foto, azi sotul mi-a zis ca sunt mai slaba decat eram in anul dinaintea nuntii noastre (am fost in Spania la mare, am mancat paella, si o gramada de fructe de mare proaspete dupa care sunt topita, si m-am intors acasa deja cat un )
Abia astept sa imi spuneti daca se vede diferenta fata de ultimele poze, ca deh, Marius ma vede zilnic si nu stiu daca e tocmai reala si obiectiva observatia lui.
Va doresc o zi linistita, si revin mai tarziu.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

LA MULTI ANI LARISSA SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!!

Cornelia condoleante ptr. prietena ta.
Mai mamico, dar tie nu iti e greu cu 2 copii si mai vrei unul.....? Mai tu ma incurajezi sa mai fac si eu unul ........

In alta ordine de idei la mine stagneaza cantarul . Bine eu sunt si cu rushii la purtator si stiu ca in perioada asta organismul retine apa sau caut eu scuza?
In legatura cu papica am cumparat si eu ieri branza dietetica din carefour si am papat azi dimineata cu iaurt si cateva masline si resturi de fructe de la bebe si a fost buna ca parca am gustat si altceva.
La mine slabirea se vede la burtica ca nu mai e asa mare colacelul de grasime ca eu ma gandeam ca raman cu asta atarnat de mine toata viata dar vad ca de acolo au inceput sa se duca primele kg.
Pe mine sotul ma sustine dar se uita un pic invidios ca si el vrea sa slabesca ca doar inainte practica de placere culturismul si acum nu are nici o sansa ca tot pleaca in delegatii si pe acolo gusta din mancarurile locurilor respective si mai e si gurmand .
Nu imi place deloc vremea asta ca ma cam doare capul de la presiunea asta mica si nu pot sa fac sport asa ca ma duc sa imi fac si eu o cafea sau ness sa vad ce imi face cu ochiul.
Aoleu s-a sculat strumfii si ma duc sa il adorm din nou ca n-a dormit decat o ora si el doarme la ora asta cam 2-3 ore, cam de la 11,11.30-14.30 .....

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Am venit de la scoala si sunt inghetata,e un frig afara de iti vine sa stai numai in casa.

Cornelia condolente.

Larissa la multi ani.

Lidia felicitari de cantar.Si vroiam sa iti zic ca se vede super diferenta in poze.

Marilena eu de cand consum ceaiul vreau sa zic ca am scapat de constipatie si ma simt super.Eu nu am nici fiere si e super naspa dar vad ca cu ceaiul m-am reglat super.

Mada bun sot mai ai si ce te mai ajuta.

Babee se vede in poze diferenta.

Debea astept maine la raport sa vad ce si cum.Azi niste colege rautacioase de la scoala m-au suparat ca de asa ma pune pe mine gura asta sa zic ca am tinut dieta si mi-au sarit in cap ca nu e sanatos si am plecat suparata acasa.Am zis ca numai zic nimic nimanui si imi vad de treaba mea.Nici nu stiu ce am sa mananc ca sunt suparata si nu am chef de nimic.Cred ca imi fac o cafea ca imi e si frig rau si dupa poate vad viata mai roz.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Marilena12

Eu sunt fan SPIRULINA ( HOFIGAL ) de mult timp ..
si sunt convinsa ca m-a ajutat mult ..
si ma refer si la sistem imunitar ..si la lactatie..
si la invatat ...ca eu gravidutza fiind am dat si luat
vreo 3 examene de ACCA destul de grele..

Si mai nou ..sunt fan ULEI DE SOMON capsule ..
pe mamicile de piersicutze ..
le-am zapacit cu beneficiile lui ..
dar mie chiar mi-a facut bine.

Asteptam nerabdatoare pozicile tale proaspete

Rezultate SUPERDIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

emiliapop

Daca esti cu rusii pe cap ..nu te ingrijora ..
sa vezi ce fericire va fi pe capul tau ...cind pleaca ..se duce cintarul in jos cu viteza

gusta

Merci mult pentru aprecieri ..
Ne e la toate ..cred ..din ce in ce mai bine in pielea noastra

Tu ma ingrijorezi ..de ce ti-e frig ..asa des ...e chiar asa urita vremea pe acolo ??
Poate ceva ceaiuri calde ..te-ar ajuta ..ma gindesc si eu

Poate colegele tale erau bine intentionate ..mai ales daca nu stiu despre ce e vorba ..
In general ..sunt o mie si una de DIETE ..
care nu prea respecta minime principii de sanatate ..si de necesar al organismului ..
si de aia conotatia negativa a cuvintului DIETA .

Eu am tinut multe diete la viata mea ..dar pina pe la 25 de ani ..
dupa care mi-am promis ca nu o sa mai tin niciodata ..ca nu fac decit sa iti distruga sanatatea..si am inceput sa ma documentez mai mult despre alimentatia sanatoasa ..si sa mai schimb cite ceva in obiceiurile mele alimentare ..

Si nici dupa sarcina ..nu prea imi suridea ideea de DIETA ..
dar eram deschisa la sugestii ..care ar mai ajuta pierderea de sunculitze ..
iar "reteta asta " de SUPERDIETA gasita la LUANA ..
mi s-a parut mai degraba o dezintoxicare a organismului ...
decit o dieta de slabire ..
de aia am si decis sa o urmez ..
ca dupa atitea bunatati mincate in sarcina si dupa sarcina ..
parca era cazul sa mai fac ceva CURATENIE DE PRIMAVARA in singele meu.

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

CORNELIA sincere condoleante, nu este corect dar asa este pe lumea asta,te inteleg dar nu poti sa faci nimic.

LARISA -La multi ani si la multi bani,fericire,sanatate si multe kg. jos date!

GUSTA nu te lua dupa toata lumea,fate ca nu-i auzi,sau auzi doar ce-ti convine si de mine au ras ca merg la sala,au facut tot felul de aluzii care mai de care,dar nu mi-a pasat de ele.

LIDIOARA eu sunt deja in scadere,dar nu cred acest lucru.M-am cantarit pe un cantar medicinal la servici dar o sa merg si la alta sectie sa ma cantaresc.Nu cred ca este posibil ca in 4 zile sa dau jos aproape 2kg.cu toata dieta,sala,sauna si ceaiul diuretic,nu cred.
Sunt Toma Necredinciosul.

BYSKO ce bunatati ai mai consumat astazi la dieta?Esti o dulce am ras pe seama meniului tau aseara,ma dar ai si o printesa super Busra,intotdeauna mi-au placut copii creoli si cu ochii negri,eu sunt blonda cu ochii albastri.Este o frumoasa.

Va pup pe toate si fac o mica pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata si pe ziua de azi.Mai trebuie sa bag niste apa si sunt multumita per ansamblu.Sa vedem maine la raport ce este.

Tornada nu ma iau dupa lume dar sincer asa rau iti cade cand sunt oameni care vorbesc cu gura fara ei.

Va astept sa mai scrieti cate ceva.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput