Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hai ca in sfarsit am mai facut si eu poze si le-am si pus in album, asa ca avem poze caldute cu exploratorul case 3 buc. si cu bebe care se ridica singur in genunchi 2 bucati.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Woooooooooooow Cristina, ce puternic e Vlad! Zici ca-i bebelus de 8 luni, nu de 5! Merge bine diversificarea?

Am admirat BUCURII fumoase si haioase de Eloise, Gety, Microbu, Pufy in poze si filmulete.

Sandra, multumim pentru imensul buchet de flori.

Ignatica, sa treaca usor zilele cu musafiri!

Eu-s cam trista cu diversificarea asta. Mathias nu accepta nimic. Nici suc de mar (delicios de altfel), nici piure de morcovi, nici morcov cu mar, nici cereale. Ma felicit totusi ca am inceput diversificarea la 5 luni, cred ca la 6 luni ar fi fost cam tarziu, tinand cont de apetitul puiului meu. Cred ca va dura cel putin o luna pana cand va accepta de bunavoie ceva nou de papa. Eu perseverez. Ahhh mi-am amintit...azi i s-a facut atat de greata de la gustul de morcov c-a vomat.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

MamiLili - multzam fain Diversificarea merge, dar tot nu chiar simplu. Prima zi a mancat ok, dar nici nu i-am dat mult. Nu reuseste inca sa-si dea seama cum se inghite pireutul si da mult afara din gurita, azi a fost cam obosit cand i-am dat mancare si nu a avut rabdare, in consecinta a mancat foarte putin ca a inceput sa planga dupa biberonul cu lapte. Imediat dupa ce si-a baut lapticul a si adormit, asa ca nu-i trebuia lui diversificare la ora aia. Perseveram. Si eu ma gandesc ca pe de o parte bine ca am inceput a 5 luni diversificarea, ca nu stiu cum ne-am fi descurcat atunci, la 6 luni. Dar poate de aia si nu ne reuseste asa bine sa-i diversificam, ca-i prea devreme? Habar n-am.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cristina, ce mai..., am ramas muta! Sigur nu are Vladut 8, 9 luni?

Mira, Eloise, va rog sa o treceti si pe Maruca ca sta in fundulet, ca nu mai astept pana s-o ridica singura in fund ca ne apuca vara...Treceti acolo de la 5 luni. Acum sta si cate 10 minute in fundulet destul de dreapta si se joaca cu jucarii, dar incet, incet, se curbeaza.

Si aici e cald, dar vant. Am auzit ca vin ploile...

Eu vad ca nu am mai facut febra, dar...mai e timp Foarte aiurea cu virozele astea, eu nu am nimic deosebit, nu ma doare gatul (poate, asa, o jena), nu imi curge nasul, doar sunt ca babtuta si fac temperatura. Cine stie ce boala lui Calache (scuze pt ortografie) am!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Marina - tin minte foarte bine ziua in care l-am nascut Era 17 octombrie siguuur. Bine ca nu mai ai febra macar.
Sandra - saru'mana de flori!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am revenit

Vazui poze,tare frumoas de Pufysori de Gety,dar la Cristina M-am inchinat ce poa-sa faca voinicul.Bravo!
Noi am fost doar o tura afara,era cald dar vaaaaant si am batisonat copilul bine,pana a adormit (normal in brate)si apoi l-am pus in carut si a fost ok ca avem copertina de ploaie.A doua tura nu m-am mai riscat.Mancat branza calcica cu piersica (am gasit piersici 18 ron)si cereale.Papat tooot,daca mai era!
Asta cred ca si sarmale daca i-as da ar manca ,tot.Numai ca titi e pe primul loc.
Pun pozici cu masuta Mancam ca omu si Hal de somn .Perna aia pe care doarme gen fluture e antisufocare cica si mai am salteluta de la carut si inca o pernuta ,oricum el doarme numai pe burta si nu mi-e frica ca se descurca.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Ce cautam pe pagina 2 ??? Unde-s fetele?

Marina, felicitari pentru statul in fundic al Marucai. O trec eu pe prima pagina daca n-au facut-o fetele inca.

Despre intalneala...teoretic eu sunt disponibila in orice zi pana pe 28-29 martie, mai putin sambata asta (pe 24). Vorbisem cu Andra sa mancam si la KFC intr-o zi.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Sephora, super poze! Ii lasi lui Matti permanent bratala la manuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Foarte frumoase bucurii am vazut!!!
Mie imi plac tare mult pozele cu copii care dorm, arata ca niste ingerasi adevarati.
Noi(adica eu) diversifacam copilu' cu suc si pireu de fructe - ii place tare mult, neasteptat de mult; zic "neasteptat" pt ca am incercat si eu pe la 5 luni sa-i dau lapte cu lingurita, sa vad daca se descurca cu lingurita si a fost jale mare ca nu vroia sa bea cu lingurita nici in ruptul capului, si nu accepta nici biberon, drept urmare aveam emotii in privinta diversificarii dar se pare ca acum e pregatita si plange cand se termina papa! Sper sa o tinem tot asa.
Am o intrebare pt mamaicile care fac pireu de legume: ce proportii puneti din fiecare leguma? Se pun aproximativ cantitati egale? Sau sa-l fac dupa gustul meu, cum ar veni???

CristinaGoji e "foarte tare" Vladic al tau si seamana cu tine foarte bine!!!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Ce parere aveti de aparatul asta pt bebe: fierbe in abur, paseaza, sterilizeaza etc??? http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=PT04(am pus un spatiu)
Azi am primit un pliant de la Cora si acolo era la 229Ron acelasi aparat.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput