Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multi ani Maria-Cornelia si Rares-Nicolas.

Gety tare dulce zambareatza lui mami.

eloise super pozele cu Vladutz, si mie imi place cea in care doarme in scaunel. Eu am vrut sa il scot afara ieri fara caciulitza, dar bine ca nu am facut-o pentru ca oricum a batut vantul chiar daca a fost cald.
pufy ma bucur ca ati revenit, v-am admirat pufusorii, sper ca ei sa va insenineze in zilele astea triste.
microbu ai o fetitza superba si niste poze buclucase.

Mira e frumos siteul, o sa fie si mai frumos numai cu fetzisoare de bucurii acolo.

Noi suntem bine, ne pregatim de vizite, saptamana asta mama si saptamana viitoare soacra, cumnata si nepotzelul de 2 anisori, sunt tare curioasa cum va fi cu 2 pitici in casa .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA Multi ANi!!! MAria-Cornelia si Rares-Nicolas

Eloise vazut Valdutz dragut si ce frumos doarme el in carucior afara. Si ce slabuta mamica are Vladutz...vreau si eu, ha h

Sandra
e super gargaritza cum doarme ea pe burtica, am vazut si filmuletele, super frumoase...sa stii ca si Ada mea se intoarce asa intr-o parte sa manance ..super super frumusica...eu inca nu o las nici in casa in body cu maneca scurta...e cald la voi??? Pupici gargaritzei si mamicii ei

Pufy superbi fratiorii, iti vine sa-i mananci cand ii vezi impreuna e foarte frumoasa camera lor.

Xandruta[/i] mersi pentru reteta..o sa o fac si eu cat de curand.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Venit si eu de pe drumuri. Cald afara, dar bate vantul.
Pufy, bine ai revenit! Am vazut doi pufisori care se iubesc taaare mult.
Eloise, jucarie la carutz cum ai la Vladutz am cumparat si Mariei. Si inca ceva: mi-ai facut pofta de cumparaturi pentru Maria cu scaunelul ala. Sa-l foloseasca cu placere!
Ignatica, cred ca se va juca verisorul cu David. O sa ai casa plina.
Sandra, eu am zis ca doarme si pana la urma i-ai luat bibe. Dar sa pape tot, in pozitia aia, nu ma gandeam.
Multumim mamicilor care ne-au apreciat filmuletzul. Ne incurajati sa mai facem si altele.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Tare harnicuta m-am trezit azi.

+ calcat

Astept sa se trezeasca sa-i dau laptic si plecam sa-l luam pe tati de la otopeni si apoi in vizita la ai mei.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mai fetelor puiutii vostri se rasucesc in patut cum se rasuceste darius al meu?
ca numai cum il las eu nul gasesc,ba dea latul,ba in diagonala s chiar invers nu mai pun la socoteala ca il gasesc s cu fata in jos s incepe sa ma stige ca din anumite pozitii impinge cu picioarele in gratiile de la patut s se loveste la caps cand se pune pe urlat sa te tii c nul pot impaca decat in vreo 5-10 minute

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

sandra trimite s la mine un pic de harnicie ca eu azi is la pamant nu am chef denimik

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sandra - superba si foarte haioasa puiuta!
Elenia - stai linistita ca si Vladic face la fel - il pu in pat si numai cum l-am pus nu-l gasesc.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare la toata lumea!

Abia acum am reusit si eu sa intru un pic pe net.
Dragos e un pic mai bine dar azi nu a mancat decat 2 biscuiti si o jumatate de banana. Important e ca nu a mai vomat si ca nu mai are diaree. Dr nu ne-a spus nici un motiv despre motivele bolii, totusi pare a fi ceva viral.

Lui Victor este a doua zi in care am incercat sa-i dau supica de legume si morcovel fiert . Reactia lui a fost de . Sper ca dupa ce o sa-i dau si carnita sa fie mai bine.

Ma duc sa citesc din urma daca imi permit puiutii.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Tocmai ne-am intors de la plimbarica. Temperatura a fost minunata, in schimb vantul era groaaaaaznic. Cred ca nu ma enerveaza nimic mai tare ca vantul. Am ajuns iar acoperiti de praf, ca niste hornari.

Mai avem doar 10 zile de stat la Iasi, apoi ne mutam. Asa ca, daca vreti sa facem o fotografie primavaratica de grup cu bebelusii, va stau la dispozitie. Cu alte cuvinte, punem de-o-ntalneala?

quote:
Originally posted by GETY

Sper si eu. Voiam sa ajungem la o intelegere cu Mathias al MameiLili, ca se rostogolea si inainte si inapoi si Maria ii arata cum sta treaba cu linguritza, dar de cand face cuceriri la Mall, nu cred ca mai are timp de noi.

Gety, daca zici ca Maria il invata pe Mathias cum sta treaba cu lingurita, el ii arata cu placere tehnicile de rostogolore spate-burta-spate si mai nou stat in cap. O sa pun poza pentru exemplificare.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

elenia pus Darius la www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">loc de cinste.

Marina multa sanatate, offf cate mai ai de tras...

Lili de maine se cam strica vremea, eu vreau sa ne intalnim, unde? cand?

Am vrut sa mai raspund cuiva dar nu mai stiu... neuronu...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput