Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Cristina, eu am inceput cu suc de morcov, mar ras si cereale pireutul de cartof nici nu-i place. Lasa-l pe mai tarziu.
Azi i-am dat Mariei pireu de radacini cu 1/2 de galbenus de ou. Mama, ce greu l-a mancat si inca nu pe tot. A trebuit sa-i cant, sa rad la ea...
MamiLili si eu i-am facut poze Mariei cu lingurita. Nici cerealele nu-i plac lui Mathias? Inseamna ca lapticul tau trebuie sa fie tare gustos. Maine se anunta ploaie, sper sa nu fie asa, ca vrem sa iesim afara.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Sephora, Floricel - saru'mana! 
Sephora si cu Sandra - va propun sa faceti un cconcurs cu pozitii de somn a puiutilor
Eu una n-as sti pe cine sa votez.
Gety - nu pare sa nu-i placa pireul anume, doar ca nu stie sa-l inghita si cand ii ajunge adanc in gat i se face greata, la fel cum i se face cand isi baga prea adanc degetelele in gurita. Pireul chiar pare sa-i placa la gust, ca singur ia lingurita de la mine din mana si si-o indeasa in gura. Multumesc oricum de sfat. 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
festina spune:
Si noi am inceput diversificarea de o saptamana, deci la 4 luni jumatate. Vreau sa o luam incet-incet sa-i vad reactiile la fiecare aliment nou ... 4-5 zile pentru fiecare ... am inceput cu o lingurita de suc de morcov, apoi 2,3,4 ... reactia a fost
nu i-a placut deloc. In a 5-a zi am avut inspiratia sa adaug sucului de morcov un varf de lingurita de cereale cu mar si morcov pt 4 luni de la Milupa. Nu mi-a venit sa cred! Deschidea gurita cand vedea lingurita si ar mai fi vrut! Acum am continuat cu mar jumatate facut pireut jumatate suc + suc de morcov+ o lingurita de cereale. Mananca cu o mare placere 120-130 ml, nici nu imi vine sa cred!
GETY spune:
Cristina, eu am patit cu Maria prima oara, ca-i dadeam pireut de fructe, dar il intorcea nu stiu cum cu limba de iesea din guritza si se ducea pe bavetica. Acum s-a invatat, ca inghite mancarica bine. Se invata el, cate un pic, cate un pic.
MamiLili, in principiu de acord cu intalneala, doar sa nu nasca o verisoara de-a sotului al carei baietel din burtica urmeaza sa il botezam. I-a zis ca maine, daca nu-i aglomerat, o duce la sala de operatii, daca nu, poimaine.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Festina, diversificare placuta in continuare.
Eu astept sa ajunga la 6 luni, sa putem servi si alt tip de cereale, ca m-am saturat eu de astea pt. 4 luni. Vreau ceva nou.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, sanatate multa si somn usor.
Sa se faca repede sanatosi si bebeii care mai au probleme de sanatate. Eu, pe luni ar trebui sa merg cu Maria pt. "reinterventie chirurgicala" cum mi-a scris dr.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Noapte buna, mamici! Maica-mea a fost mai desteapta decat mine: dupa baie, a asezat-o pe Maria in patutul ei sa faca nani si i-a dat drumul la carusel.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
festina spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Hai ca in sfarsit am mai facut si eu poze si le-am si pus in album, asa ca avem poze caldute cu exploratorul case 3 buc. si cu bebe care se ridica singur in genunchi 2 bucati.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Extraordinar!!! Felicitari lui Vladut!!!
Stiu ca nu trebuie sa comparam micutii dar Raducu este doar cu o saptamana mai mic si nici vorba ... de abia a reusit sa se rostogoleasca de pe burta pe spate.
Noi folosim lingurita de la Avent care este mai mica ~2,5ml in loc de 5ml cat are o lingurita de copii. Raducu o accepta f bine.
Sephora spune:
MamiLili bratara o tine tot timpul,o are de la nasica (IZa) si o are de la o saptamana de cand s-a nascut.I-a luat-o cu coral rosu (eu am un strugure,iar ste cornul abundentei)sa aiba intotdeauna rosu la el.
Gety sper ca asta sa fie ultima.
Multa sanatate tuturor mamicilor si puiutilor bolnaviori.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
eloise spune:
Cristina felicitari
, Vladic este extrem de precoce, uluitor de-a dreptul! La 7 luni merge in ritmul asta!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...