Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY
MamiLili si eu i-am facut poze Mariei cu lingurita. Nici cerealele nu-i plac lui Mathias? Inseamna ca lapticul tau trebuie sa fie tare gustos.

Nu-i place nimic. Am incercat asa: suc de mere , cereale in lapte personal , piure de morcovi , piure de mar cu morcov . Cred ca fac pauza doua zile apoi prestez o supica. Wish me luck. Nu vrea biberon, canita, lingurita.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

MamiLili ce nasol!Eu n-am avut probleme cu Matti,doar cu branza calcica prima data,nu i-am mai dat vreo luna si acum cand i-am dat-o mmmmm.Dar tu ai gustat ati place mancarea?Eu mereu incerc daca imi place ai dau daca nu incerc sa mai bag ce-i lipseste (in limita posibilitatilor).Incearca sa-i dai mai multe combinate Cockteiluri,eu asa am intrat direct cu mai multe,ca ale facute doar dintr-una nu-mi placeau ca si gust.Lasa-l sa se joace sa-si bage mainile.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ies si io ca dimineta la 8 suntem la aeroport sa o luam pe nona.
Ste a comandat torturi ptr maine.
Am uitat copilul azi a dormit doar o ora afara si a incercat jumatate la 18 cand s-a sculat super ofticat si nu l-am putut impaca decat in cada.In schimb toata ziua ziceai ca are baterii Duracel,atata a dat din maini si din picioare si am ras si cantat toata ziua.Mie normal ca mi s-au terminat bateriile de mult.

Notte si puici

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Am creat album nou pe prima pagina, "Bucuriile acrobate". CristinaGoji, Sandra, suneti primele invitate! Daca nu va place titlul albumului il schimbam.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Festina - multumim!
Intradevar fiecare bebe are ritmul lui si daca nu face unele chestii acum, fii sigura ca mai devreme sau mai tarziu le va face.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

MamiLili... Dar tu ai gustat ati place mancarea?

Are gust de...borcanel. I-am cumparat piureul de morcovi si pe cel de morcovi cu mar. De aceea ma gandesc sa prestez o supica. As fi vrut sa pape din borcanel ptr ca planuim o "iesire" de cateva zile si n-o sa-i pot gati copilului. Ehhh...vedem noi cum o scoatem la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise - multumesc mult Parca vad ca bebe Vlad va merge pe la 1 an si ceva, ca eu am mers la 1,5 ani
MamiLili - multumim de invitatie. Sper sa nu dureze mult pana pun poze, ca la cat ma stiu eu de amatoare de poze...
Poate intradevar incerci cum zice Sephora - combinatie de mai multe legume.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Sephora si cu Sandra - va propun sa faceti un cconcurs cu pozitii de somn a puiutilor Eu una n-as sti pe cine sa votez.
e acuma daca insisti...promit poze cu acrobatii noi zilnic

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Am creat album nou pe prima pagina, "Bucuriile acrobate". CristinaGoji, Sandra, suneti primele invitate! Daca nu va place titlul albumului il schimbam.
super tareeeee, mie nu mi-a venit ideea...dar nu as pune cam multe poze acolo ?

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Nu am ocupat decat primele 7 pozitii in albumul acrobatilor ...

Avem si 2 la plangaciosi, 2 la masa, 1 in fundulet si 2 cu mami.

Cam atat, NOAPTE BUNA !

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput