Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
eleņia spune:
buna dimineata
am facut
pt toata lumea
cupilu aasta atomic nu ma lasa sa dorm si pace parca are desteptator
nu mai zic ca nici ziua nu prea doarme cine stie ce
dar gata ca imi cam plang de mila s nu e bine![]()
-mamilili imi pare rau c nu prea merge diversificarea,borcanasele de obicei au un miros s un gust care mie numi plac de aia cred ca nici fiumiu nu le vrea
Alexandru-Andrei(Nicolstoy),David-Stefan(Mirabelac),Matteo(Sephora),Robert-Alexandru(Cata_dr),Tomas(Ilona_m),Andreia-Narcisa(Xandrutza_76)
sa fiti fericiti si sa va bucurati parintii

pupam toate bucuriile
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Am apucat sa citesc doar ultimele 2 pagini.vazut gargarita de Microbu mare acrobata si pe Vladutul Cristinei cum se ridica in genunchi. Cred ca faza asta o urmareste si fimea.....mai are un pic.![]()
Am pus si noi niste pozitci pe la diferite teme, zilele trecute. Mai am de trimis la bucurii
asta tot nu am reusit sa fac.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
eleņia spune:
cristina hai la cafea c tu erai cea care dadea desteptarea la cafea cat am fost eu plecata![]()
sau te lasa vlad sa dormi mai mult acum ca sa ridicat in genunchi?
hai ca mii urat sa beau cafeaua singura ca fiumiu casca casca s iar casa da sa doarma nici gand
poze Darius
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Am pus si eu 2 pozici in albumul cu bucuriile acrobate. Cu Maria plangand am, am una dar e intunecata, facuta fara blitz, iar acum cand plange, daca vreau sa-i fac poza, ii trece supararea si incepe sa zambeasca la camera foto.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eleņia spune:
au inceput sa se trezeasca mamicile bucuriilor s bucuriile cred

buna dimineata
poze Darius
GETY spune:
Monique_new si Elenia ati fost cele mai harnice in dimineata asta.
Maria a dormit in patut, pana la 5,3o cand se trezeste pt. prima oara. Alaptat, ca de obicei, la oo,oo si la 3,15. Asta e!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Monique_new spune:
MamiLili si Cristina...eu am inteles ca inceperea tirzie a diversificarii dupa 6 luni de ex poate produce neacceptarea alimentelor cu atita usurinta. Asa am citit nu cred ca este regula.
A mea este fosmista e drept si am inceput pe la 4 luni dar tot nu a vrut sa pape de la inceput. Am mai lasat-o o perioada si cind i-am dat intr-o buna zi mar cu biscuiti ziceai ca e alt copil . A mincat tot stia sa si inghita nu mi-a venit sa cred. Deci rabdare.Mamilili mai incearca sa ii dai mar combinat cu biscuiti sau piure de mai multe legume(fierte) ca morcovul ala chior nu cred sa ii placa.
Zic si eu o parere.
Mai am de citit![]()
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
LA MULTI ANI! 

ALEXANDRU ANDREI, DAVID STEFAN, MATTEO, ROBERT ALEXANDRU, THOMAS, ANDREEA NARCISA, CARINA ELISA.
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Monique_new, eu i-am amestecat pastarnac radacina, cu patrunjel radacina, morcov si cartof si nu-i place. Au ei ce au cu legumele astea. In schimb, alimentele dulcutze, gen cereale si fructe par sa le accepte mai bine.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA