Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Elenia - saru'mana de . Azi Vladic s-a trezit la 5, dar barbatu'meu l-a luat din patut si l-a pus la noi in pat. A stat el cat a stat treaz si a adormit. si a dormit pana la 7.30!!!!!!!!!!!! Asa ca sunt odihnita!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Elenia - saru'mana de . Azi Vladic s-a trezit la 5, dar barbatu'meu l-a luat din patut si l-a pus la noi in pat. A stat el cat a stat treaz si a adormit. si a dormit pana la 7.30!!!!!!!!!!!! Asa ca sunt odihnita!

Poze

bravo la mine nici o sansa in timpul sapt din motive de sot plecat la lucru in alta localitate,dar nici la sf c doarme caun urs s abia il aude pe dudumici cand plange
asa ca nci o sansa pt mine sa ma trezesc mai tarziu

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si dela noi!
Harnicute ca de obicei, vad ca este si cafea d edata asta m-am trezit la timp sa mai capat si eu o cescuta!

Am admirat acrobatele bucuriilor, dar asteptam baietii...Mathias acrobatu'...Matti innotatorul...vrem poze..., oricum de la grasanu meu cred ca mai avem de asteptat pana incepe sa se contorsioneze...

Am vazut pe Vladut aseara...incredibil cum se poate ridica, inseamna ca are ceva forta de se poate tine asa de patut, in genunchi fiind...super tare, cred ca deja pe la 10- 11 luni va merge fara probleme...

MamiLili - cred ca nu acepta piureul de la borcanase din cauza gustului, e groaznic gustul, nici eu nu as manca asa ceva...Incearca poate sa combini morcovul cu putin dovlecel, albitura (cat un varf de unghie)..macar sa-i dea alta aroma....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, cu torturile m-ai dat gata! Maria are bratara primita de la nana ei si un medalion cu chipul Maicii Domnului agatata de ea, de la matusa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cristina, ai un baietel tare vrednic.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza, incearca "Mix de fructe" de la Hero. Mie-mi place, e bunut.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina ce baiat mare ai! i-am aratat si lui David ce fac alti bebei, nu ca el numai cu vorba... si cu cine seamana, cu tine cred, cu tati nu prea.

Lili nu mai fi suparata, trebuie sa te inarmezi cu rabdare, o sa pape el, nu-ti fa probleme. Noi abia dupa o luna deschidem gura si suntem nerabdatori cand vedem castronelul cu papa. Incearca sa-l lasi sa-i fie foame ca sa ai succes. Eu zic ca Mathias inca nu e pregatit, adica trebuie sa se obisnuiasca cu gusturile total noi pt. el si nu stiu cat de bine este sa-i dai prea multe alimente noi, parerea mea ar fi sa-i dai cate un aliment doua pana se obisnuieste, asa am patit noi cu portocala, nu o voia si gata, acum e preferata lui.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata; elenia tare buna ai facut.
multumim pentr urari; le dorim si noi sarbatoritilor zilei sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

David Stefan , Matteo, Robert Alexandru, Thomas si Carina Elisa, la multe lunite!

floricel, eu pun la o portie de piure un pastarnac, doi morcovei, un cartofel, o ceapa mica si frunze de telina (adica eu il fac dupa gustul meu); le pasez pe toate, in afara de ceapa si mananca tot.
mamilili, poate ar fi mai bine sa incerci un singur aliment cateva zile si sa te tii de el, eu asa am facut; dupa aceea poti sa le combini; acum depinde si ce vrea mathias...
wow, cristina, ma tot uit la pozele lui vlad, ce baiat mare ai! indata fugi dupa el prin casa.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multe luni si ani pentru - Alexandru Andrei, David Stefan, Matteo, Robert Alexandru, Thomas, Andreea Narcisa, Carina Elisa!
Mirabelac, Alexutza, Xandrutza, Gety - multumim!Intradevar are ceva putere in maini.
ieri era in 4 labe si eu l-am apucat de picioare si i le-am ridicat. Asa bine se tinea doar in manute, dar nu a incercat sa se miste in maini. Cred ca prea multe vreau de la el
Monique - m-am uitat la poze si ... Mai fetelor, inclusiv Andra, Lakioana - pai cum puteti arata atat de bine? Of, ca ma enervati ...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetele - ce ma fac eu cu grasanu...doarme de aproape 12 ore bustean....am intrat le el de nu stiu cate ori, nici macar nu a schitat vreun gest de trezire....o fi normal atata somn, ca si ieri a dormit vreo 3 reprize de aproape 2 ore fiecare...
Alta intrebare: fierul HAUSSMAN - cand sa i-l dau, dimineata inainte de primul biberon? Si poate da somnolenta???Si poate da ca efect advers scaune moi?
Eu inca il mai astept sa se trezeasca....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput