Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mirabelac - ai baiat cu personalitate! Bravo lui ca nu se lasa intimidat de Vladic!
Alexutza - eu zic ca Gabriel se multumeste cu ce are si de aia nu se grabeste sa faca tot felul de lucruri. Sa stii ca e bine sa ai un bebe fara mari pretentii, bravo lui! ca va face viata mai usoara.
L-am pus pe Vladic in patut sa doarma si stau pe forum. Acuma m-am dus sa vad ce face, ca prea linistit era - in genunchi, rodicat si se uita pe geam. Cum Dumnezeule sa-l mai fac sa adoarma pe copilul asta. Nu mai detin controlul!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - imi doresc si eu sa vad asa miscare la el, cum zici ca fac Vladut...sa fie asa energic,adica sa semene cu mine, dar cred seamana din ce in ce mai mult cu tac'su (si la caracter- ca fizic e leit) - e asa molcom, lent....asta e..data viitoare o sa-mi fac o fata sa fie 100% numai a mea!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumim tuturor pt urarile adresate puiutului meu!

La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi Matteo, Robert Alexandru, Thomas si Carina Elisa! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, mancaciosi si la cat mai multe progrese...sa-i bucurati pe parinti!!!!

Ramonar - unde esti, nu ne mai zici nimic de Patri?
Scumpik- Luca, sunteti bine?

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
Marina- deci asa cu doctoru'...nasol..., iar iaurt pot sa-i dau si Napolact? dar are grasime 3,5% - e bun asta?ca mai fara grasime de la Napolact nu am vazut...o s ama reorientez...offf, treaba grea cu iaurturile astea...

Nu stiu ce sa iti spun de grasime, dupa ce o voi intreba pe dr la vaccin o sa iti raspund. Stiu doar din rev Mami ca o nutritionista a spus ca bebeilor e bine sa li se dea lapte cu grasime mare, fiindca ei au nevoie de asta. Banuiesc ca acelasi lucru ar fi valabil si pentru iaurt. Eu nu i-am dat Anei cu grasime asa de multa, dar asta fiindca asa m-am gandit eu ca e mai bine. O sa intreb saptamana viitoare si sper sa nu uit sa scriu. Mai trage-ma de maneca daca uit!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Floricel ti-am trimis mail.

Tasia pus Mario pe www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">site.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

ca de obicei, nu am fost atenta la toti sarbatoritii zilei: Alexandru Andrei, la multe lunite! sa cresti mare si sanatos!

alexutza, eu ii dau fierul narcisei, dimineata, inainte de masa de la ora 11; acum m-am uitat in prospect, ocazional poate cauza diaree... daca gabriel doarme, lasa-l sa doarma; probabil cand se va trezi va papa vreo trei mese o data sa recupereze ; se spune ca atunci cand copilul doarme, creste...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

mirabela, arata foarte bine site-ul bucuriilor, felicitari! sa-ti traiasca david!

poze cu noi

Mergi la inceput

uff, noi ne revenim dupa vaccin, doua nopti compromise, febra... trebuie sa-i maresc doza de vigantol...
mirabela, nu am ce date sa-ti dau despre narcisa (greutate...), pentru ca, erau foarte aglomerate (!) asistentele si nu mi-au cantarit-o (am mai spus si ieri, parca, m-a cam suparat chestia asta, eu nu deranjez decat o data la doua luni, puteau sa gaseasca timp...)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

tuturor sarbatoritilor de astazi si multi, multi -ici

Noi am avut o noapte mai buna. De fapt, pentru prima oara in aproape 6 luni Maruca a dormit 5 ore legat Dupa aia a mai bagat 3, dar somnul i-a fost aspru intrerupt de Ana, care, evident, a facut mare galagie cand sa se scoale pt gradi. Asta e, cu asta defilam!
EU insa am o banuiala....ca Maruca a avut ceva temperatura azi nopate si de asta a dormit saracuta asa bustean. Nici suzi nu i-a trebuit. Acum parca e si un pic calduta, dar nu cred sa aiba mai mult de 37,5, 37,7. Nu i-am luat inca temperatura, fiindca ba a facut kk, ba a papat, ba nu mi se mai parea deloc calduta, acum doarme din nou. Om vedea cand s-o scula. Oricum pana dupa 38,5 (Doamne fereste, batem in lemn sa nu fie cazul) nu e cazul sa dam medicamente (asa ne-a zis pediatra..."spartana"), ci doar eventual compresute sau o baita mai calaie.
Cam asta despre noi. De cand am fost bolnavioara si nu m-am prea dat jos din pat am avut un spor la citit!!! Citesc o carte superba, "O lume disparuta", care contine un fel de minijurnale ale catorva autori tineri (care acum au in jur de 35-40 de ani) despre anii copilariei in comunism. Cartea am inceput-o cand s-a nascut Ana dupa care a...disparut, am crezut ca am pierdut-o prin vreun parc, dar....acum 2 zile a gasit-o Vlad pe cand scotea cartile din biblioteca.
ma duc la cartea mea, fiindca nu pot citi decat cand doarme Maruca si nu stiu daca azi va mai fi la fel de generoasa cum a fost ieri (a dormit vreo 3 ore in casa!!!)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput