Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Pufy, sunt absolut superbi si dulci pufisorii! Si ce bine seamana unul cu celalalt . Cel mai mult imi plac cele in care se tin in brate si dorm...

Dupa ce s-a agitat bine, mi-a furat biberonul din mana si s-a intors cu spatele la mine. Priviti pozitie de somn-mancat

PS: e clar, azi m-am pus cu aparatul pe ea

Alexutza, nu ti-e frica sa-l lasi toata noaptea pe burtica? Mie mi-e teama ca se intoarce cumva si nu mai poate respira . Am vazut ca exista niste perne anti-sufocare, oare or fi bune? A mea nu vrea nimic sub cap, nush daca ar accepta o astfel de perna.

Mirabela, abia azi am citit mail-ul. BINEINTELES ca poti folosi poza, multumesc.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza- sar'na ...chiar imi prinde tare bine
Marina- deci asa cu doctoru'...nasol..., iar iaurt pot sa-i dau si Napolact? dar are grasime 3,5% - e bun asta?ca mai fara grasime de la Napolact nu am vazut...o s ama reorientez...offf, treaba grea cu iaurturile astea...

Mirabela - si mie imi place asa cum arata acum bucuriile

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Sandra- superba pozitia de somnic si mancare, cred ca vroia sa mai traga cate un gat de lapte..asa pana ii vine somnu'....
Cu somnu' noaptea...el adoarme imediat dupa baie, de multe ori fara s atermine tot biberonu' iar in secunda urmatoare se intoarce automat singurel pe burtica...daca incerc cumva sa-l intorc pe spate...se foieste cu ochii inchisi pana ajunge tot pe burtica...In primele nopti cand facea asa, am fost terifiata numai de gandu sufocarii, dar cand am vazut ca doarme bustean si isi poate intoarce capu singur...m-am mai linistit, ca el doarme si singurel la el in camera cu usa inchisa,,deci iti dai seama ca am stat si eu cu teama!!!
PRINTZUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Sandra- superba pozitia de somnic si mancare, cred ca vroia sa mai traga cate un gat de lapte..asa pana ii vine somnu'....
Chiar dormea si a papat tot biberonul

Te-am intrebat ceva mai sus, pls.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

SandraCu somnu' noaptea...el adoarme imediat dupa baie, de multe ori fara s atermine tot biberonu' iar in secunda urmatoare se intoarce automat singurel pe burtica...daca incerc cumva sa-l intorc pe spate...se foieste cu ochii inchisi pana ajunge tot pe burtica...In primele nopti cand facea asa, am fost terifiata numai de gandu sufocarii, dar cand am vazut ca doarme bustean si isi poate intoarce capu singur...m-am mai linistit, ca el doarme si singurel la el in camera cu usa inchisa,,deci iti dai seama ca am stat si eu cu teama!!!
Mi-e teama rauuuu mai ales acum cu nasucul infundat.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

sandra frumosa gargarita s fff dulce vazut s video e superrrr
mirabela sper ca a ajuns mail=ul meu
s din partea mea poti sa faci ce vrei tu la poze
pufy bine ai revenit s ca de obicei sunt superbi pufisorii tai
vroiam sa mai spun ceva dar am uitat

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Sandra- cu perna anti-sufocare - am auzit si eu..dar totusi mi-e cam frica, nu stiu cum arata..dar e totusi perna, nu stiu, poate mai incolo o vom folosi!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Of, vazand pozele si filmuletele vostre.... imi vine sa fac in jur de 67 de copii...32 baieti si 35 fete... Sunt ADORABILI bebelusii!

Sandra, ce ingeras scump... cat de amuzante sunt pozitiile de somn... si ce dragut se agita ea... si ce picioruse grasulii, delicioase...

Pufy...cei mai dragalasi fratiori vazuti de mine...

Lili, l-am vazut si eu pe Mathias cel pistruiat... Grozava poza!

Acesta a fost un mesaj inimos... Sunt incredibil de frumosi copiii, toti...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Eloise, multumim. Sie u ma simt exagerat de inimoasa zilele astea, cred ca de la primavara asta ni se trage...

Uite pt toate mamicile de bucurii, dar si pt bucurii

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru urari xandruta, Gety si Sephora!

Pufy, bine ai revenit!

La multi ani, Rares Nicolas!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput