Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Noi suntem mai binisor,Matti insa se chinuie inca cu mucisorii care nu vor sa ne paraseasca,eu am si io dar cel putin nu m-a mai doare in gat.E bine ca noptile le reusim sa le dormim.NE culcam la 20.30-21 ne trezim la 00-00.30 apoi la 3-3.50 si de dimi la 6-6.30 dar nici nu deschidem ochii,mufam si apoi fiecare la locul lui.Azinoapte s-a facut patron pe tot patul,a dormit pe jumatatea de parte a lui Ste.(oricum el e expulzat in sufragerie)
Iesim mult afara si azi sunt 21 de grade si dormim cate o ora doua.
Bucuriilor de 20
Maine vine nona Elsa din Italia sa sarbatorim cele 6 lunisoare ale lui Matti,Doamne nici nu-mi vine sa cred ca baiat mare avem.Am pus si noi scaunelul in functiune,facem poze si va aratam.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Intru in graba, ca bine nu ma simt
Aseara am facut 39,1 credeam ca ....gata
Am luat o fiola de algocalmin (nu am voie decat una la 12 ore) si in vreo ora si ceva a inceput sa imi scada. In fine, peste noapte nu am mai facut febra mare, dar tot ma simt ca
Am citit rapid ce ati mai scris de ieri. Multumesc mult pentru urarile de sanatate. Nu stiu, zau, ce sa mai fac. iau si tratament homeopat. Vit C nu am luat, fiindca mamanc zilnic MULTE fructe. Dar o sa iau de acum. Ma rog sa nu ii fi dat Marucai viruselul...Si sper sa imi revin in cateva zile.
Gety, imi pare rau de treziri...cred ca sunt de rasfat, la mine cel putin. Sanatate multa sotului!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi...la amiaza!!!
Cafea presupun ca nu mai e...
Am vazut cateva poze superbe...
Maria - o zambareata dulce
Gargarita - care in sfarsit a adormit pe burtik...asa doarme si grasanu meu toata noaptea!
Vladut- care se pare e tare incantat de noua achizitie...si ce frumos doarme el...
Mirabela - super tare faza cu telecomanda...de-acu sa te tii!!!
Marina - imi pare tare rau ca iar te-a intors viroza...dar ceva cred ca nu e in ordine, parca d eprea multe ori ai racit in iarna asta.Doctorul ce zice?
Beatrix - ce nasol ca trebuie sa il duceti pe Eric la cresa...dar nu e prea mic totusi...???Poate o bona nu ar fi mai indicata??
Pufy - imi pare bine ca ai revenit, stiu ca durerea e mare..dar noroc cu pufisorii ca va mai fac sa zambiti
Elenia- bine ai revenit..credeam ca te-au acaparat de tot rudele...

Mexxa- am citit la piersicute ca cica ar fi bun Campina, eu am luat unu mic sa vad daca ii place, pt ca am cautat de am innebunit Covalact

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Gety scumpa fetita razareata,la mine Matti rade mai tot timpul plus ca are fata solara,la fel ca Ste,ce bine ca aprins asta de la el si nu expresia fetei mele care tot timpul zici ca vreau sa bat.
Mexxa si eu tot iaurt de la Campina amauzit ca ar fi cel mai natural,ieri i-am dat prima data amestecat cu piersica si cereale,MMM tare bun.Spanac si mazare inca nu i-am dat.Nu stiu acolo dar in Bucuresti da,daca vrei ati cumpar si pun la posta.
MArina sanatate
Andra tare dulce Vladut
Xandruza,multumim.
Sandra felicitari

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Am vazut si pozici!
Andra, si eu o tin pe Maruca fara caciulita de cateva zile, fiindca e f f f clad, sunt vreo 18, 20 de grade aici!
Sandra, ai o scumpete de fetitza! Ce frumos doarme ea pe burtica...Sa stii ca nici a mea nu doarme pe burtica si sunt tare trista, fiindca a facut-o de cateva ori cand era mititica si a dormit foarte bine. Acum nu mai vrea. Speram ca dupa ce o incepe sa se rasuceasca (fiindca nici asta nu face ) o sa doarma si pe burtica.
Pufy, am vazut si pufisorii, cum se joaca ei in camerutza lor vesela. Am eu impresia sau nu ai dulap la ei in camera? Si as fi vrut asa pentru camera Anei, ca sa fie loc pt joaca, dar, deh, eu cu 2 domnisoare...am deja 2 dulapuri la ele in camera

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26
Marina - imi pare tare rau ca iar te-a intors viroza...dar ceva cred ca nu e in ordine, parca d eprea multe ori ai racit in iarna asta.Doctorul ce zice?

Care doctor?
Dr cu care tin eu legatura are o teorie, daca febra nu scade dupa 3 zile, abia atunci are rost sa vin sa ma vada. La viroze organismul lupta 3, 4 zile cu virusii pana isi formeaza anticorpii, dupa care scade si temperatura. Iar starea de rau tine...7 zile

Mergi la inceput

Iaurturi bune pt bebei:
Covalact, Monor, Napolact (sursa Dr Chirila de la Naturalia, o dr ffff buna, homeopata, dar la origine....alopata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

pufy, ai niste poze super!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

mirabela, mie imi place cum ai facut pagina bucuriilor! sunt toti niste scumpei! pozele decupate vad ca dau mult mai bine! parerea mea...

poze cu noi

Mergi la inceput

pentru alexutza!

poze cu noi

Mergi la inceput