Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
GETY spune:
LA MULTI ANI! MARIA CORNELIA si RARES NICOLAS. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
mexxa mai treci pe la noi macar din cand in cand. Iti raspund la ce ma pricep, spanacul i-l pun in supa deocamdata, apoi o sa si pasez putin in piure. Vezi ca in cartea de bucate trimisa de xandrutza sunt retete cu spanac. Suport caut si eu.
Eloise vazut Vladut pregatit de diversificare si fara caciulitza, ce curajoasa esti, mie mi se spune asa prin parc ca-l imbrac mai subtire pe David si-i dau o caciulitza subtire de bbc, ieri pe 19 gr eram copilasi cu fular gros la gura si imbracati pana-n dinti... bravo tie!
elenia ma bucr ca ai revenit, trimite datele pt site pe bucurii2006@yahoo.com, intra la semnatura mea si gasesti mai multe detalii.
sandra nici grasu meu nu doarme pe burta deloc, am incercat eu sa-l fentez de cateva ori dar nu merge. E comica tare gargarita ta cu pozitiile ei... si are niste ochi superbi... tot timpul mi-au placut ochii verzi sau albastri, de mica visam sa am un bebe cu asa ochi, David ii are negri, negri...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Sa va povestesc ce a facut piticul meu duminica: l-am lasat in camera pe patul mare cu muzica pe tv si am plecat pana la bucatarie, a cautat melomanul meu telecomanda (nu era chiar langa el) si a dat tv-ul la maxim, am auzit eu ca muzica se aude din ce in ce mai tare, dar nu m-am gandit ca e el... cand am venit mushtruluia la telecomanda si radea cu gura pana la urechi satisfacut (este foarte incantat de ea dar nu o primeste deloc si se supara de obicei...), mentionez ca mai am un meloman in casa... sotu'... de acum am doi...
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
pufymic spune:
bucuriile!
Mi-a fost dor de voi!
Am revenit si noi de la tara....suparati.....e tare greu!
In rest: Nicolas a facut ceva eruptie sapt trecuta, asa ca azi l-am dus sa-i recolteze sange pentru Ig de rubeola si rujeola sa vedem daca a fost una dintre ele sau nu....
Mi s-a stricat cantarul si nu am avut cu ce sa-l cantaresc la 6 luni
....dar la 5 luni jumate avea 8 kg....acum cred ca are vreo 8300 gr...
In rest....papa supa de legume, piure de legume+carne de pui(piept), suc de fructe+/- pulpa....si cam atat!
Dinti inca nu are...
Eu
microbu spune:
quote:
Originally posted by GETY
Sper si eu. Voiam sa ajungem la o intelegere cu Mathias al MameiLili, ca se rostogolea si inainte si inapoi si Maria ii arata cum sta treaba cu linguritza, dar de cand face cuceriri la Mall, nu cred ca mai are timp de noi.

Hai ca nu va uita de tot, asa sunt barbatii...Sandra
gargaritza
eleņia spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
elenia ma bucr ca ai revenit, trimite datele pt site pe bucurii2006@yahoo.com, intra la semnatura mea si gasesti mai multe detalii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?[/b][/purple][/font=Book Antiqua]
eu am citit informatiile dar spuneam ca nu pot trimite din cauza de autlook

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
microbu spune:
Mirabela, esti tu o draguta. Mie mi-ar fi placut ca eu sa am ochii negri
.
Pufy, pupam grasunelul
.
Sandra
gargaritza
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eleņia
eu am citit informatiile dar spuneam ca nu pot trimite din cauza de autlookc imi da eroare cand du trimitere la mesaj
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
Dar nu poti trimite de pe yahoo sau de pe site-ul unde ai tu adresa de mail? Sper ca m-am facut inteleasa.
pufymic spune:
Sandra ti-am admirat gargarita!Frumoasa foc!Si ce ochi superbi are!
Avem si noi poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=33" target="_blank">AICI
Eu
Mirabelac spune:
Pufy bine ai revenit, te asteptam mai des.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni ca am decupat pozele si am pus doar fatzucile la bebei pe www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">SITE. Se vad mult mai bine asa, astept pareri.