"Nora pentru mama"

Raspunsuri - Pagina 66

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by szaboali

quote:
Originally posted by wonderful

dar daca tot se lasa cu nunta, ar fi fost normal sa primeasca astia premiul de care au tot trambitat atata.Neamuri proaste,astia de la kanal.

Pai eu cred ca pana la urma faza ca se da un premiu atat de mare....era o simpla vrajeala...poate nici macar nu au banii aia

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Da, poate era o simpla vrajeala si poate o sa fie o vrajeala si la "un nou inceput"... ca sa-i atraga pe prosti sa se inscrie si sa le faca lor rating ca de ... lumea se uita. mai ales babele la cafea ..

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

prosti ca noi care despicam firul in 4 pe forum.Dar nu-mi pare rau ca mai vorbesc si eu cu voi.

Mergi la inceput

ce sa mai despicam ca emisiunea asta deja s-a dus. o sa despicam la urmatoarea :))

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by belutza

Da, poate era o simpla vrajeala si poate o sa fie o vrajeala si la "un nou inceput"... ca sa-i atraga pe prosti sa se inscrie si sa le faca lor rating ca de ... lumea se uita. mai ales babele la cafea ..

belutza

Bey, si eu ma uit cand imi doarme bebelina...si nu-s baba

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by szaboali

quote:
Originally posted by belutza

belutza

Bey, si eu ma uit cand imi doarme bebelina...si nu-s baba

[/quote]:)))))). ce tare ai fost . eu ma refeream la babele alea pensionare care se strang cate 4-5 la una din ele la cafea , se uita la emisiune si incep sa barfeasca . Cred ca nu ai 50 de ani

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

...nuuuuuuuuuu doar jumatate

Ca a sunat o data o baba si zicea ca e cu prietenele la o cafea si ca toate-s FAN Lacrimogena

Mergi la inceput

pai vezi . de asta spuneam . si nu te mai simti baba daca ai doar jumate ca nu esti

belutza

Mergi la inceput

Deci v-ati lamurit:niciuna nu-i baba.Dar o sa fim babe pana termina astia cate o emisiune.Oare '1nou inceput' tot asa tine, ca 'tanar si nelinistit'?

Mergi la inceput

Un nou inceput cica tine mai putin . Doar pe perioada verii , asa a spus Gabriela. Acum ramane de vazut . Daca tine si asta 4-5 luni , se mai uita naiba la ei .

belutza

Mergi la inceput

naiba si noi!

Mergi la inceput