"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 62
szaboali spune:
Andreea multam'...acum ma pun sa studiez
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:Poate se scapa pe ea!Ce vrei,sa faca pishu in direct?
Originally posted by szaboali
Aoleouuuu ca am uitata sa povestim si despre mironosita de Monica , care s-a cerut afara din concurs ...acum la final...de ce naiba nu s-a cerut mai repede oare?
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
...tu nu ai priceput ce am zis eu ? Sau ai vrut sa faci o gluma?
wonderful spune:
quote:
Originally posted by andreea0919
http://forum.port.ro/index.php?id=1338&ncid=508778&forumid=10333#508778
aici este celalalt forum..unde intra si concurentzii si acum 2 zile injura ionica de nu mai putea ...:))
Frate,mare plictis in tara asta,de s-au incins spiritele de la un kk de emisiune.Cred ca'se' rad turcaletii de noi si cu
wonderful spune:
quote:
Originally posted by szaboaliquote:
Originally posted by wonderfulquote:Poate se scapa pe ea!Ce vrei,sa faca pishu in direct?
Originally posted by szaboali
Aoleouuuu ca am uitata sa povestim si despre mironosita de Monica , care s-a cerut afara din concurs ...acum la final...de ce naiba nu s-a cerut mai repede oare?
Ha,ha,dar tu ce zici?
...tu nu ai priceput ce am zis eu ? Sau ai vrut sa faci o gluma?
belutza spune:
MMMMMmmm...acum intru si eu pe celalalt forum . Da` si cristi spunea ca a raspuns pe un forum unde s a scris ca are o fetita. Tot forumul asta este?
belutza
belutza spune:
Ah , da` e grele , eu nu am rabdare sa citesc pe forumul ala . daca gaseste cineva comentariile sa le posteze si aici. Pliz..
belutza
wonderful spune:
quote:Vad ca v-ati saturat de ei;acum sariti sa nu pierdeti nici o vorba de duh scuipata d eIonica sau bunica agramata.Aveti nervi buni,fetelor!
Originally posted by belutza
MMMMMmmm...acum intru si eu pe celalalt forum . Da` si cristi spunea ca a raspuns pe un forum unde s a scris ca are o fetita. Tot forumul asta este?
belutza
belutza spune:
Pai da normal. Cat au fost in casa n-au avut tupeu sa zica nimic ca sa nu-i dea afara , le era frica ca nu mai sunt votati .acum si-au aratat adevaratele caractere.
belutza
szaboali spune:
wonderful pai vrem sa vedem ce injuraturi a tras...in ce stil ...
Si Razvan a zis ca a raspuns multor forumisti...dar eu sunt tare curioasa ce a raspuns Lacrimogena...daca a raspuns.
wonderful spune:
quote:Am vrut si eu sa ma uit dar cand am vazut ce-i acolo mi-a venit sa
Originally posted by belutza
Ah , da` e grele , eu nu am rabdare sa citesc pe forumul ala . daca gaseste cineva comentariile sa le posteze si aici. Pliz..
belutza