"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 47
Bulinush spune:
revin cu lamuriri
1. nu lucrez la Kanal D
2. nu stiam despre eliminari cu 10 ore inainte de emisiune....ci cu o zi inante , deoarece emisiunea care este difuzata sambata este inregistrata tocmai de joi...si intre timp se afla
3. am aflat de pe net
szaboali spune:
quote:
Originally posted by Bulinush
revin cu lamuriri
1. nu lucrez la Kanal D
2. nu stiam despre eliminari cu 10 ore inainte de emisiune....ci cu o zi inante , deoarece emisiunea care este difuzata sambata este inregistrata tocmai de joi...si intre timp se afla
3. am aflat de pe net
cum adica este inregistrata de joi si vinerea la pranz (in direct?) cum pot sa se prefaca cele care ies din casa , ca nu ar sti nimic?
Io una nu mai inteleg...
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
mstroie spune:
Emisiunea de vineri la pranz nu este in direct este inregistrata miercurea, este cea in care baietii se intalnesc cu fetele.
belutza spune:
Pfuai , ce chestie, Eu credeam ca toate emisiunile sunt in direct . Pfffffff.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
szaboali spune:
Si eu credeam ca sunt toate in direct
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
lulu_boches spune:
Se termina emisiunea si voi ati crezut ca totul e direct.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
ofe spune:
nu te supara,eu stiu ca emisiunea e inregistrata vineri si simbata, dar eu intrebam de unde stia cu citeva ore inainte de inceperea emisiunii, care a finalul. am fost destul de explicita acum
szaboali spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Liana&Luana(17.09.02)
pai si in direct erau emisiuni...nu?????
Sau numai ziceau aia ca sunt in direct la pranz?????
Chiar asa... stie cineva care e si finalul??? ca poate era inregistrat de la inceperea emisiunii
lulu_boches spune:
quote:Mai conteaza?Atita au lungit_o...
Originally posted by szaboaliquote:
Liana&Luana(17.09.02)
Chiar asa... stie cineva care e si finalul??? ca poate era inregistrat de la inceperea emisiunii
Liana&Luana(17.09.02)
belutza spune:
quote:AHAHAHAHAHA. Ce tare . Cat am putut sa rad. stie cineva care e si finalul??? ca poate era inregistrat de la inceperea emisiunii . :)))))))))))). Da nu m-ar mira , la cat de plini de surprize sunt cei de la kanal D .
Originally posted by szaboaliquote:
Liana&Luana(17.09.02)
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."