"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 43
belutza spune:
Pana se termina emisiunea mai dureaza. Gabriela tot spune de ceva timp ca emisiunea se apropie de final , dar de terminat nu s emai termina, nu inteleg de ce o lungesc atat , ca nici nu mai au ce sa dea . sapt trecuta cand erau concurentii plecatii au dat imagini din croaziera , sapt asta cand au venit in casa la fel, au dat numai din croaziera .sa treaca timpul , daca nu au ce sa dea ... audienta oricum fac , asta-i clar.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
szaboali spune:
Oare in seara asta se fac eliminari?????????
Oare ce schimbari si surprize mari mai pregatesc astia????
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Anderra spune:
Mi'a palcut de ionutz cand a spus,ofuscat din cale afara si plictisit dupa 4 luni :"emisiunea asta o sa dureze pana cand cristi o sa se hotarasca sa o ia pe lacrima de nevasta "
szaboali spune:
Ce naiba se intampla in emisiune ca la noi nu merge Kanal D...care sunt schimbarile ??????? Se fac eliminari?
Sunt plina de draci
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Bine ca am apucat sa vad macar sfarsitul a plecat Marilena ,saracuta ce trista era ca o lasa pe sora-sa singura in casa...mai bine mergea Alexandra aia acasa...moama ce gura avea cat toata fatza si si-a mai dat pe buze si cu rosul ala turbat
belutza spune:
Pffff. saracutza de ea , imi pare rau ca a plecat. Alexandra aia ma enerveaza la culme cu gura aia a ei. pfff. Fetelor eu zic sa nu ne mai gandim la final ca cine stie cand se termina emisiunea. Vorba lu1 ionutz.. cand se hotaraste cristi . Tre sa mai dea din fete afara din casa , heh ... mai dureaza.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
ofe spune:
NICI EU NU AM VAZUT EMISIUNEA DE SIMBATACHIAR ASA CIND SE TERMINA? CRED CA MI SE TERMINA MIE CONCEDIUL PINA SE HOTARASC ASTIA
szaboali spune:
Ceva interesant? Nimic?
Ca eu iar am saltat emisiunea de astazi
OanaAlina spune:
eu cred ca o sa o prelungeasca asa pana la Craciun! Incet, incet il mai baga si pe Bris si pe d-na Felicia, mai baga inca vreo doua fete si tot asa...
Imi pare rau ca e asa acum, intr-o perioada ma uitam cu placere la emisiune, acum insa parca e cam sec totul!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png