"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 39
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Si Cristi pe cine a chemat????
==========
Corina
Albumul meu
Pe CLAUDIA.
Si Dragos tot pe Claudia a invitat-o
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Pe CLAUDIA.
Si Dragos tot pe Claudia a invitat-o.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Si sunt toti 3 pe un vas?

==========
Corina
Albumul meu
szaboali spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
A spus aseara si i-a transmis si mamei luiFiecare baiat a trebuit sa invite cite o fata ca sa-si petreaca un week-end pe un alt vas, iar Razvan a invitat-o pe Monica ptr ca si ea iubeste pe cineva...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Pai stiu ca Ana i-a spus ca vrea o relatie inafara casei dar putea si Razvan sa ii spuna mamei lui sa o cheme pe ea daca tot si-a dat seama ca pe ea o vrea
Cat despre emisiunea noua stiu ca se face reclama dar cand Gabriela a facut primul anunt intr-o emisiune de la pranz a spus ca se fac inscrieri pentru editia a doua a emisiunii si apere facand reclama la o emisiune cu alta denumire
...acum noi ce sa incelegem ???Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
BraveGirl spune:
Pai ce sa intelegem...la cat o lungesc acum, de fapt avem 2 in 1. Asistam la editia a doua de cand cu noile fete. S-au gandit ei ca asa ies mai ieftin...
==========
Corina
Albumul meu
belutza spune:
Heh.Emisiunea mai tzine ca doar e in interesul lor.
Ma bucur ca, Cristi n-a chemat-o pe lacramioara,dar nu-mi vine sa cred ca Razvan a recunoscut ca o iubeste pe ana. ce tantalau. avea sansa sa fie cu ea pe vas.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
szaboali spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Pai ce sa intelegem...la cat o lungesc acum, de fapt avem 2 in 1. Asistam la editia a doua de cand cu noile fete. S-au gandit ei ca asa ies mai ieftin...
==========
Corina
Albumul meu

io nu cred ca asta este editia a doua ...eu ma gandeam ca vor fi alti 5 baieti si alte 10 fete

Nu asta s-ar numi editia a doua?????
Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
Pai la cat o lungesc si la cate surprize sunt o sa bage baietii si fetele pt editia a doua peste astia din casa :))![]()
![]()
![]()
szaboali spune:
quote:
Originally posted by belutza
Pai la cat o lungesc si la cate surprize sunt o sa bage baietii si fetele pt editia a doua peste astia din casa :))

or sa fie claie peste gramada

Ali si
belutza spune:
Da, clar. claie peste gramada :))).vai da` ce gura are alexandra asta ..pana la urechi ![]()
![]()

szaboali spune:
Chiar asa..pana la urechi
...
Cica fetele care nu au fost chemate de baieti au primit bani si au plecat la cumparaturi
...sa le treaca supararea
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)