Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna
Sunt o gravidutza din constanta. (am aflat luni) si m-am programat la dr. Cristureanu. Imi poate da cineva amanunte despre el. E buna alegerea...sau sa ma mai gandesc?

4+
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

ioana, multa bafta si iti tinem pumnii!!! Acelasi mesaj e valabil si pentru cornelia.

creem, bine ai venit! Felicitari pentru sarcina si pot sa-ti spun ca dr Cristurean e super ok. Ai incredere in el!

Fetelor, mai stie cineva ceva de crixia?

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru incurajari. Abia astept controlul! O sa va tin la curent.
Va doresc sa deveniti si voi
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by flisa
Fetelor, mai stie cineva ceva de crixia?

Buna dimineata!
Crixia are un nou job si presupun ca acolo n-are acces la internet, iar cand ajunge acasa... e obosita.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Creem felicitari pentru sarcina,eu sunt pacienta d-lui doctor.

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Ma bucur jojo_miha ca mergem la acelasi medic. Tu ai fost cand era sarcina mica? Eu am acum 4+ apropae 5 cred, sper sa nu ma dea afara ca merg prea devreme. Dar sunt nerabdatoare, pentru ca nu am prea multe simptome.
O sa va zic diseara ce ama facut!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

mav, multumesc. eram curioasa ce a facut la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Eu nu am mai scris de mult pentru ca nu am prea avut noutati. Am facut laparo, rezultatul a fost "sanatoasa tun", dar totusi voi incepe in scurt timp pregatirile de FIV.
Vreau sa le urez mult succes unguroaicelor: cornelianeli si ioana p_76! Sa fie fructuoasa vizita si sa incepeti cat mai curand tratamentul.
andicu, felicitari pentru morfo-fetala. Vroiam sa te intreb despre nasterea la Euroclinic (pentru o prietena de-a mea graviduta in 10 sapt) cum ai ajuns acolo, ai vorbit despre nastere sau urmeaza dupa ce mergi in mai la Herghelegiu? si sarcina usoara in continuare si sa-ti iasa analizele bune!
maria08,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare la toata gasca !

creem ,si eu sunt pacienta doctorului Cristurean de care sunt ffffffff multumita si incantata ! Mergi cu incredere .Daca vrei detalii imi poti scrie pe pm .

Nu am reusit sa mai postez nimik din lipsa de timp ,in schimb v-am citit mereu si tin pumnii tuturor si astept cu nerabdare sa mai apara o "burticoasa" noua pe lista .

Noi suntem bine sanatosi ,am facut saptamana trecuta si TT si este ok ,adik negativ .Pe 11 Aprilie sunt programata la morfo-fetala ,la Iosup .
La ultimul echo ,din pacate , copkilu' meu m-a sfidat , a stat numai picior peste picior ,apoi a pus mainile sub cap si in final ,dupa lungi asteptari din partea mea si a sotului ,s-a intors cu spatele..deci nu ne-a aratat sexul .

De ingrasat ,ce sa zic ,abia acum am 2 kg in plus ,cu indulgenta .Nu mananc decat fff multe legume (iarba cum zice sotul ) ,fructe multeeeeeeeee , supe si f multe compoturi . Nu ne plak dulciurile ,carnea , paste le absolut deloc.
In general sunt f ok ,vioaie ,cu chef de munca , f activa si fericita.

Va pup si tin pumnii

17+ si 4 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Creem iubita nu te da afara ca are echo intravaginal si acolo vede,si eu de abea astept marti sa ma duc.

Mihaela 10+

Mergi la inceput