Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 7
jojo_miha spune:
Buna seara fetelor ,am si eu o rugaminte care stiti sa interpretati rezultatul analizei la toxo,eu l-am luat azi si doctora de famile nu a stiut,si tocmai marti mergem la ginecolog si sunt tare curioasa,deci este asa
REZULTAT LIMITA NORMALA
Anti-Toxo.gondii IgG 120.843IU/ml (negativ<9)
Nu am apucat sa citesc ce ati mai postat,acum ma pun pe citit.
Multumim anticipat de raspuns!
Mihaela 10+
AngeliquedeS spune:
Fetelor, nu stiu ce se intampla cu mine. Iar s-a oprit CM. De data asta insa a fost clar sange, sange in toata regula. Pe tamponul zilnic, pe hartia igienica, sange. Asta pe la ora 13. Mi-am pus tampon normal si pana acum nimic. Ce dumnezeu se intampla cu mine? M-am saturaaaaaat!
Jojo Miha , Ig G pozitiv inseamna ca ai anticorpi. insa nu stiu daca trebuie sa faci tratament su nu pentru asta.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
jojo_mihaIGG pozitiv inseamna k ai avut boala si acum ai anticorpi prezenti. trebuie sa faci si IGM-ul pt a vedea daca nu exista (doamne fereste)si boala. IGM trebie sa fie negativ
andicu:parerea mea este k bine ai facut k ai ales ceariana. Eu si acum ma felicit pentru aceeasi alegere. nici nu pot spune k am nascut. afost superusor, chiar si dupa.Sa dea D-zeu sa fie si la tine la fel.Dar cel mai important este k bb sa fie ferit de cat mai multe pericole, si la cezariana este.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mamacita spune:
quote:
Originally posted by madaluta
mamacita:si tu te-ai suparat pe noi? sau ai spus asa doar din spirit de solidaritate cu colegii? ati aflat ce va fi bb? fetita? baiat?iti doresti o fetita? sau tot un flacau?
Nuuuu,nu m-am suparat,iar de spus am spus-o pentru ca niciodata nu mi-au placut generalizarile si nici nu sunt valabile.
sunt doar groaznic de ocupata si surmenata.
N-am aflat ce va fi,pare fetita,ba pare baiat si tot asa....
eu mi-as dori baiat,dar in final ,exact cum spune si sotul meu[care azi face 40 ani]"sanatos sa fie!"
iar voua va spun"si la toata lumea"!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
a_deju spune:
o sa fiu cam off-topic, si imi cer scuze, dar.. nu puteam sa nu zic:
andicu, bravo, foarte buna alegere cu euroclinicu', acolo as fi mers si eu daca nu era iarna, mi-era teama de vreme, de bebe mic transportat prin friguri.... nu mai conteaza! bravo inca o data, o sa fie super super super!
mamacita, cu maaaaaare intarziere, FELICITARI!!!!! sanatate multa, sarcina usoara, nastere usoara si un maaaaaaaaaare puuuuuuuup!!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
jojo_miha spune:
Cred ca nu am scris eu corect deci rezultatul la analiza Anti-Toxo.gondii IgG(elisa) este 120.843IU/ml si la limita normala scrie (negativ<9).
Mihaela 10+
ralu78 spune:
Buna dimineata fetelor! Am intrat doar sa va salut, nu am mai scris pt. ca nu am noutati dar am citit in fiecare zi tot ce ati scris!
Despre ce a patit d-na ziarista nu va pot spune decat ca mediciii sunt solidari si nu se acuza intre ei,pacat pt ca sunt si medici fff buni, dar din cauza unora sunt toti bagati in aceiasi oala! Va pupacesc si sa aveti o zi buna
maria08 spune:
Buna dimineata!
Jojo-Miha: Eu zic ca trebuie sa faci si Ig M care trebuie sa fie negativa. Din analiza pe care ai facut-o se poate spune ca ai avut boala in trecut si acum ai anticorpii.
Mamacita: Desi cu intarziere, spun si eu sotului tau LA MULTI ANI!! Sa fiti fericiti!! Cat despre bb, baiat , fetita, sanatos sa fie!!
Angelique: Doamne cat te mai necajesti cu situatia asta!! Pana la urma se va rezolva, ai sa vezi! Ai renuntat la in jectiile cu aloe?
Va doresc tuturor o zi frumoasa!
ioana_p76 spune:
Fetelor, am intrat sa va spun ca maine plecam la munte si apoi spre Szeged.
Eu si Cornelia va pupam pe toateSa ne tineti pumnii sa fie totul in regula sa putem incepe tratamentul pt. FIV!
Ioana
Vreau si eu un
mav spune:
Ioana si Cornelia, multa bafta!!!!! Va asteptam cu vesti bune!
Mamacita, LMA, sa-ti traiasca sotul si sa fiti amandoi sanatosi, sa va cresteti copilasii cu multa dragoste!!!
Kristina, sper ca... sangerezi!
Jojo_miha, IgM-ul l-ai facut? Acesta conteaza mult in situatia de fata. Daca nu l-ai facut, ar fi bine sa repeti IgG+IgM pt toxo-...plasma/cara... burtika!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)