Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 6
flisa spune:
jojo_miha, am uitat sa-ti spun ca la dr Ciufu are si un monitor in fata ta sa il poti vedea si tu pe bebe fara sa fie nevoie sa te intorci spre monitorul doctorei; de fapt poate si la celelalte exista, dar eu am fost super incantata ca imi explica si il vedeam cand se misca.
madaluta, imi e greu sa ajung in tabacarie. poate la vara cand incep renovarea acasa, ma mut la mama care sta chiar langa zodiac.
pupici multi la mamici si mai ales la viitoarele mamici
AngeliquedeS spune:
Fetelor, de aceasta data pe bune: mi-a venit CM!!!! Dupa trei saptamani de tratament homeopat mi-a venit. Sunt in al noualea cer!
Maria, imi pare bine ca ti-a placut de dna dr, Ioana ti-a raspuns foarte bine, numai daca nu e suficient de matur foliculul te mai cheama si a doua oara.
Andicu, tin pumnii, sa ne tii la curent!
Ziarista de care va spuneam ca a inceput campaniada contra spitalului s-a dus la Colegiul Medicilor si a vorbit acolo cu presedinta, sau cum ii spune. Si respectiva a inceput sa tipe ca nu intelege ce se face atata tam-tam cu spitalul, ca bolnavii sunt niste nesimtiti si ca merita sa ii manance viermii, mai mult nu merita! Ziarista care v-am spus ca e o doamna integra si foarte desteapta, este prea curata sufleteste ca sa o inregistreze pe furis, insa a ramas cocata. recunosc ca eu personal nu as fi avut astfel de scrupule, insa eu sunt mai rea de felul meu!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
andicu spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, de aceasta data pe bune: mi-a venit CM!!!! Dupa trei saptamani de tratament homeopat mi-a venit. Sunt in al noualea cer!
Maria, imi pare bine ca ti-a placut de dna dr, Ioana ti-a raspuns foarte bine, numai daca nu e suficient de matur foliculul te mai cheama si a doua oara.
Andicu, tin pumnii, sa ne tii la curent!
Ziarista de care va spuneam ca a inceput campaniada contra spitalului s-a dus la Colegiul Medicilor si a vorbit acolo cu presedinta, sau cum ii spune. Si respectiva a inceput sa tipe ca nu intelege ce se face atata tam-tam cu spitalul, ca bolnavii sunt niste nesimtiti si ca merita sa ii manance viermii, mai mult nu merita! Ziarista care v-am spus ca e o doamna integra si foarte desteapta, este prea curata sufleteste ca sa o inregistreze pe furis, insa a ramas cocata. recunosc ca eu personal nu as fi avut astfel de scrupule, insa eu sunt mai rea de felul meu!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Merci, Angelique!
Parerea mea e ca in asemenea cazuri si la asemenea oameni nu poti s-o scoti la capat decat procedand cum zici tu! cu vorba buna, n-ai cu cine! asta imi demonstreaza inca o data ca ii doare in cot de ce se intampla acolo si ca prea curand n-or sa rezolve nimic!
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica
madaluta spune:
Citit aici mai multe despre www.spitaluleuroclinic.ro/" target="_blank">euroclinic
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
andicu: ce burtik frumos...m-a apucat nostalgia...mai vreau si eu....
Daca da d-zeu sa fim sanatosi din toamna-iarna incepem sa lucram pt bb2-fetita....Sper sa nu mai treaca inca 6 ani pana sa obtinem...
maria: folicul gras..treci la treaba!
Stii cumva de ce nu mai functioneaza situl lui Tutunaru?sau doar mie nu mi se deschide? Cum a mai ramas cu FIV-ul ? cand incepi demersurile?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
maria08 spune:
Interesant ce spunti voi cu monitorizarea, e prima data cand aud......T. face o monitorizare atenta, din 2 in 2 zile ca sa nu pierzi momentul, dar fiecare cu metodele lui.
Madaluta: Site-ul lui T nu mai merge pentru ca l-au spart unii sau cam asa ceva.....Cat despre FIV, mai astept un pic ....dupa paste ma duc la T si mai vedem....
Andicu: Din ce stiu eu ....acolo e 1500 euro o nastere normala si 3000 euro o cezariana, asa e ? Cred ca faci o alegere buna, nu doar dr. conteaza ci si personalul auxiliar....si aici cotizezi pentru atentie si risti sa nu ai parte sau poate mai rau...
andicu spune:
Maria, e 77 milioane nasterea cu cezariana. Adica vreo 2.300 eur.Dar am inteles ca e super si nici de bagaj n-ai nevoie, ca-ti dau ei tot si pt mama si pt bebe! in pret intra nasterea, onorariile dr si cazare + masa 3 zile .
Pai aici dai si dai degeaba! cel putin la asistente la bebei am vazut cu ochii mei ca primeau si nu faceau nimic mai departe!
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica
maria08 spune:
Andicu:Inteleg ca vei face cezariana? Ai mare dreptate....tu si bb veti fi foarte bine ingrijiti, nu mai stai cu stresul ca s-ar putea sa nu ajunga dr. la nastere, conditiile din spital sunt ca cele din occident si cate si mai cate avantaje!!!
andicu spune:
Da, Maria, m-am hotarat! fac cezariana. Am o istorie prea lunga in privinta asta ca sa ma mai chinui si cu altele ! e mai sigur asa, si in plus, am auzit toate povestirile cu epiziotomia de la mamici, rude, prietene, etc...si m-am lamurit, adica mi-a trecut rau cu nasterea naturala!
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica