Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 9
creem spune:
Am venit de la control. Dr e super...la prima vedere, foarte calm. Dar am o mica pb ca nu e lipita sarcina bine si am risc de avort, asa ca mi-a dat utrogestan. O sa ne vedem abia dupa o luna...offf ce mult mi se pare. Sper sa fie totul bine...
5
mamacita spune:
E FETITA!
Asta -seara,dupa ce-am terminat programul la cabinet,am rugat-o pe dr.sa-mi faca si mie un 3 D,ca se pricepe tare bine si aparatul este performant.si e fetita si e o scumpa,are 192 g si,desi abia maine face 17 sapt,pare mai matura cu 3 zile
eu ma simt mai bine fizic,nu m-am ingrasat deloc[dar aveam vreo 5 kg ramase amintire de la sarcina precedenta]si sunt ffff fericita!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
creem,multumesc;la dr.Lutescu,unde am mers si prima data.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Anne_Ma spune:
Mamacita, scuza-ma ca te intreb: ai facut si stimulare cu dr. Lutescu? Ce parare ai despre dansa?
http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png
ralina spune:
Buna dimineata!
Felicitari mamacita!Ce fericita trebuie sa fii!Si eu mi-am dorit sa am baietel si fetita,dar dupa patania mea ,acum imi doresc sa am un copil sanatos....nu-mi permit sa mai am preferinte.Felicitari inca o data ,sarcina usoara!
andicu cum a fost la eco?Esti o graviduta tare frumoasa!
Maria poate luna asta se va intimpla "minunea" si ne vei anunta in curind ca esti graviduta.
Ioana si Cornelia mult succes la Szeget.
Angelique ma bucur ca tratamentul homeopat a dat rezultate.
In ce priveste initiativa prietenei tale merita felicitari,este un proiect care ii va solicita nervi de otel sa suporte manifestari ca cea a doamnei de la Colegiul medicilor{nu ma indoiesc ca vor mai fi si altii care vor reactiona asa}.Am incercat sa iau legatura cu fata careia i-au scos chisturile cu tot cu ovare,i-am spus despre ziarista si proiectul ei dar fata nu are puterea sa mai faca nimic ,nu vrea sa povesteasca despre ce a patit si cred ca s-a resemnat.Spune ca ii vede dumnezeu pe toti,si ca isi vor primi pedeapsa...
Ma bucur ca sint tot mai multe gravidute care intra aici :cream ,jojo miha,lulu77 sa aveti sarcini usoare!
ralina: multumim....da cum deti-ai amintit??
Va urmaresc Madaluta
Va imbratisez pe toate cu mult drag
Marusea spune:
Buna fetelor! Eu sunt din Tulcea si v-as ruga daca poate sa-mi spuna si mie cineva unde as putea sa-mi fac luni un betaHCG in Constanta, fara programare si cu rezultatul cat mai rapid. Aici in Tulcea analiza o fac luni, iar rezultatul vine joi.
Va multumesc mult.
madaluta spune:
mamacita:bravooooooo!!!!! sa fiti sanatoase si sa ne dati si noua reteta de facut fetite...de la toamna ne apucam si noi iarasi de lucru...dar vreau neaparat fetita....
marusea: la Synevo poti face in orice dimineata, iar rezultatul se ia in aceeasi zi dupa ora 14.doar dc faci sambata iei rezultatu luni.programul de recoltari este intre 8 si 10 din cate stiu eu, dar intra pe situl lor si vezi mai sigur.
ralina
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
Fetelor, buna dimineata, cer iertare pentru absenta! Am vazut rosu, insa un rosu tare ciudat, in sensul ca asta e a apatra zi in care imi curge dar in felul urmator: un rosu maro, uneori spre negru, curge putin de tot pana spre vreo ora 4 dupa amiaza apoi se opreste COMPLET noaptea pana dimineata cand o iau de la capat. Si ceea ce curge pana la ora 4 sa nu va imaginati ca e ceva de genul WOW, fiindca nici macar nu pot folosi tampon decat sa imi tina de cald , imi ajunge unul din ala zilnic! Am fost la doctor (homeopat) si a fost foarte fericita ca venit totusi, zice ea ca e un semn bun ca ovarele incep sa functioneze! Dar din cat m-am documentat eu pana acum, la treaba cu cursul de sange nu au treaba domnisoarele ovare, ci uterul si endometrul. Asa ca sunt in ceata. oricum iau in continuare tratament homeopat si cred ca azi merg sa fac si un test de sracina!
MAmacitaaaa!!!! sa iti traiasca puiutza, sa fiti sanatosi cu totii!!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea