Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara fetelor.

Mamacita, felicitari pt fetita! oau, ce super, o sa ai pereche! sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
Lulu, ma bucur ca esti bine! sarcina usoara in continuare!
Ralina, merci!
Creem, bine-ai venit si felicitari pt sarcina! ai grija de tine si stai cat mai mult in pat pana trece riscul! e f important acum, la inceput, chiar daca e mai greu sa nu faci nimic! dupa ce scapi de primul trimestru o sa te poti bucura in liniste! sa ai un bebe sanatos si o sarcina la termen!

Noi avem rezultate bune la morfo-fetala, totul e in regula cu bebe, e in tipare,placenta gr 0, sus, lichid cat trebuie, col 3.2; singura problema e ca suntem cam mari si eu si el (are 870 gr), am glicemia destul de ridicata (91) si am pus cam multe kg pana acum (11 kg in 6 luni), de aceea dna dr m-a trimis sa fac testul pt diabet gestational, cu glucoza, ca sa vedem exact daca sunt in risc sau nu. Aaa...si restrictii alimentare! mai ales la dulciuri si fainoase ( cum e mai rau!).
Ma bucur ca sunteti de acord cu hotararea mea cu nasterea, ma convingeti mai mult ca am facut sau fac ce trebuie, singurul regret e ca nu nasc cu dna dr Lutescu si sper sa nu se supere cand o sa-i spun!
pe toate!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Mamacita: FELICITARI!! Sa aveti o bebelina sanatoasa! Cum e posibil sa nu te ingrasi? Da-mi si mie reteta , te rog......eu si fara bb si se prinde tot ce mananc!
Ralu: Multumesc pentru gandurile bune! Dar nu cred.....minuni se intampla doar celor ce le merita!
Angelique: Ce rezultat ai? Stii tu la ce ma refer!! Am mai tras cu ochiul si in alta parte!
Andicu: Nu-ti face griji!! Eu cred ca totul e in regula!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu:felicitari pt echo morfo. mie nu mi se par multe cele 11 kg ala tale.eu am luat 16 in toata sarcina, dar in ultimile luni a luat mai mult bebicul in greutate decat eu.D-na Lutescu nu m-a cantarit niciodata k nu mergea bine cantarul dansei, desi eu eram tentata sa ma urc pe el de cate ori il vedeam. Nici macar nu m-a intrebat cate kg luasem...dar oricum e bine totusi sa faci si analizele astea k sa stai linistita.

Astazi au plecat Cornelia si Ioana la Szeged.....sa ne rugam pentru ele...O sa aprind candela in fiecare zi si o sa ma rog sa le implineasca d-zeu visul...si voua la fel

Acum 3 zile(pe 23) s-a implinit un an de cand am ramas eu insarcinata.....cred k n-am sa uit niciodata...Stiu k s-a intamplat cand a vrut d-zeu...mi-a trimis semn..desi eu nu credeam asa de mult in ele... In seara de 22 martie a venit o prietena la mine sa imi povesteasca ce a facut la manastire(merge in fiecare post la Sihastria pt a se spovedi). Mi-a spus k a vb cu duhovnicul ei si despre mine si i-a spus k sa mai am putina rabdare k nu peste mult se va intampla . Mi-a adus de acolo o iconita si un pliant-"primele zile din viata unui bebelus"- care incepea asa: " astazi este prima zi din viata mea..mama nu stie k exist , dar eu azi am luat fiinta"...si continua pe saptamani pana la 12..cand respectiva mama facea avort.Era un monolog foarte impresionant al copilului din burtica despre cum se dezvolta el despre dragostea lui fata de mama..etc...Eu am ramas impresionata insa de primele cuvinte.."astazi este prima zi din viata mea...".....Mai mult in gluma..ii spun sotului k in seara aceea nu mai scapa..tb sa face bebicul.El imi aminteste k nu avem voie pt k in primul rand aveam interdictie de la medic( cu o sapt inainte facusem histeroscopie), apoi era si miercuri si postul pastelui....si in ultimul rand fusesem la monitorizare si nici urma de folicul... Eu totusi ma incapatanez si ii spun k oricum nu scapa in seara respectiva si sa nu mai incerce sa gaseasca scuze...I-am zis k astept pana dupa 12 noaptea k macar sa treaca ziua de miercuri si de post..si dupa aia sa vada el...tot in gluma i-am rugat si pe prietenii nostri sa stea la noi pana la 12 k altfel sotul meu adoarme si nu mai facem nimic...Bineinteles k toata lumea se amuza pe chestia asta..si eu cu ei...dar in sufletul meu aparuse un bob de incredere...M-am tinut de planul meu bineinteles...
A trecut seara...aveam o liniste sufleteasca rar inalnita mie mai ales in ultimii ani...Nu pot spune k stiam k am ramas insarcinata..der ceva in interiorul meu se linistise...parca era o impacare a mea cu mine...
De obicei CM la mine era de 33-35 de zile....cand a venit ziua 30, la intoarcere dintr-o vizita, mi se pune pata instantaneu sa cumpar un test de sarcina...Bineintele k sotul meu satul de luni de zile de teste si dezamagiri este impotriva..eu insist..il cumpar si il fac (desi era dupa amiaza). Nu am avut rabdare sa vad rezultatul si ies din baie plangand....Bineinteles k al meu crede k iarasi este negativ....Ma ia in brate..ma consoleaza ....Cand reusesc sa ma linistesc ii spun k n-am vazut rezultatul si il trimit pe el in baie...A durat ceva pana a iesit...Avea lacrimi in ochi....M-a luat iar in brate si m-a strans cat de tare a putut...Eram sigura k inca o data visul meu se naruise...Am stat asa ceva timp..il auzeam cum suspina....Ma durea suferinata lui(asa credeam atunci)....
Imi arata testul...Se vedeau palid cele II liniute.....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Madaluta frumoasa povestea voastra.m-a emotionat tare,atit de tare ca am uitat ce voiam sa va spun.Cred ca si din cauza ca sint super zapacita saptamina asta imi vine sotul acasa (dupa 9 luni)si nu stiu ce sa fac mai intii.
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Madaluta: Frumos.....emotionant....” astazi e prima zi din viata mea.....”.....nu-mi mai pot stapani lacrimile.....
Ralina: O intalnire speciala va doresc!! Cred ca va e asa dor!!! Eu nu stiu cum as rezista sa nu-mi vad sotul atata timp!!!
Angelique: ???????????? Ce s-a mai intamplat??

Mergi la inceput

Madaluta: La care Sihastria merge prietena ta? Cea din Moldova, jud Neamt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

maria: da la Sihastria de Neamt...

ralina:9luni?????Si eu as fi emotionata dupa atata timp..cred k nici n-as mai sti cum ma cheama....Acum 8 ani a fost si cip plecat pt 10 Luni cu o bursa in State, dar nu eram casatoriti..eu eram studenta..era altceva..acum cred k nu as mai rezista..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Madaluta: Se pare ca e un parinte cu har!! Cer prea mult daca te rog sa-mi spui si numele? Eu as putea sa merg mai des avand in vedere ca suntem din Iasi.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nu s-a intamplat nimic, nu am facut test. CM tot n a venit ca lumea si tot maro.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Fetelor.....azi putina activitate aici...
Angelique: Eu zic sa-l faci, asa mai elimini o cauza a lipsei de CM !
Lulu77: Am ramas cu impresia ca tu ai spus candva ca faci gimnastica pentru gravidutze....poti sa-mi spui unde??? Asta in cazul in care nu bat eu campii rau!!!
Mav: Fac o strigare pentru tine!!!!! Ce mai faci?? Nu ai mai trecut pe aici!!
Eu plec acasa fetelor, o seara placuta!!

Mergi la inceput