Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 11
lulu77 spune:
maria ,eu fac gimnastica de gravide ,pilates mai exact , acasa .
mi-am cumparat de pe net o carte cu ex. pilates special de gravide si intentionez sa merg la cursurile Lamaze ...am intels ca se fac la PROVITA!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madlen spune:
madaluta, minunata povestea ta. Mai citisem postarile tale si anul trecut dupa ce ai aflat minunata veste, dar intotdeauna e placut sa recitesti o poveste de succes si atat de emotionanta. Mult succes si pe mai departe!
mamacita, felicitari pentru printesa!
delix spune:
MADALUTA iti multumesc din suflet pentru tot ce ai scris. Fara sa-ti dai seama ai reaprins in mine o noua flacara a sperantei.
Chiar de Buna Vestire am primit cea mai rea veste. Nu am sa fiu mama!
Am sperat pana in ultima clipa ca nu voi mai simti durerile crunte ale dezamagirii.Am plans, am urlat, am blestemat...,o parte din mine a murit, speranta.
Acum,datorita celor scrise de tine am recapatat forta de a spera.
Voi fi mama ! Poate peste un an, doi...dar voi fi
Multumesc din tot sufletul!
madaluta spune:
maria: Prietena mea merge la parintele Ciprian. Intr-adevart am auzit si eu k are har..si chiar mi-a demonstrat-o transmitandu-mi atunci sa mai am 'putintica rabdare'
Delix: NICIODATA sa nu iti moara speranta, indiferent de ce vei mai citi sau afla in viata...Atat timp cat nu speri, inseamna k nici nu lupti....Eu cred k speranta eta prima lupta dintr-o mare batalie...Daca nu o ai..nu poti continua batalia... Ma bucur k am contribuit si eu putin la recapatarea ei si daca te-as putea ajuta si cu altceva as face-o cu cea mai mare placere.
Si apoi de ce ai spus: "Chiar de Buna Vestire am primit cea mai rea veste. Nu am sa fiu mama!"???nu vei fi luna asta..dar poate luna viitoare sau cealalta..Nimeni nu are de unde sa stie cand...si cred k nimeni ,adica niciun medic nu poate da verdictul: "nu vei fi mama niciodata" Cu atata tehnologie cred k aceste cuvinte ar trebui sa iasa din vocabularul nostru si al medicilor...
Cornelia ,Ioana: nu v-am uitat:pt voi....
fetelor v-ati gandit k mamacita nu va mai poate face anestezia la nastere? (aviz amatoarelor....).Doar andicu mai putea profita ..dar dc merge la euroclinic...
Asa e cu socoteala de acasa si cu cea din targ...
dar sa fiti voi sanatoase si sa ramaneti cat mai repede si ele ( nu mai pot vb la singular de mamacita) la fel
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mav spune:
Maria, am mai trecut pe aici (m-am bucurat pt mamacita, sa fie sanatoasa si ea si copiii! si am lacrimat de emotie la povestea madalutei!), dar n-am avut chef de scris...
M-am pricopsit cu o entorsa la piciorul drept... ma misc mai greu (ar fi trebuit sa-mi iau 10 zile de concediu medical, dar nu pot lasa munca de-o parte) si... pt ca am facut o radiografie ieri, ma rog sa-mi vina uratzii... sa nu dau apoi de alte belele....
Toate cele bune!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maria08 spune:
Lulu: Multumesc pentru detalii! La Provita, unde acolo langa electrica, pe langa stadion? Tu esti bine, bb la fel?? Ai mai angajat pe cineva la manichiura??
Madaluta: Multumesc! Daca ajung la Sihastria voi intrba de parintele Ciprian. si pentru Darius care cred ca e si mai frumos acum!
Mav: Doamne.....toate vin pe capul tau!? Te rog sa te faci bine repejor si sa treci mai des pe aici.....imi este dor de istorioarele cu Sebi si de postarile tale!
Angelique: Te srig si pe tine la apel!!!!!!Pai tu care erai prezenta in fiecare zi???
Eu sunt in ziua 19 si spre mirarea mea nu ma dor deloc sanii, dar deloc......se pare ca-i altfel luna asta....
Va pup!
mav spune:
Ei, Maria, eu n-o iau chiar asa in tragic, doar ca pur si simplu nu am avut deloc chef de conversatie. Uite, am gasit ceva dragut la "Zona artelor" si vreau sa va impartasesc si voua:
quote:
Originally posted by ariel_7000
"Doi gemeni in 'burtica':
- Si tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva.
Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce
urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar
putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici.
Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
- Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura,
chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa
ia sa iti spun eu
ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea
scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai
altfel decat ne-am obisnuit aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se
termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o
permanenta inghesuiala, in intuneric.
- Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o
vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara
ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama,
asa
ca e evident ca nu exista.
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim
cum
mangaie lumea din jurul nostru.
Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!"
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
annaeliza spune:
Buna fetelor!Va rog spuneti-mi si mie un Dr.ginecolog bun inafara de Lutescu pt ca am sunat sa-mi fac programare si a spus ca tocmai in luna mai se poate.Dar eu nu pot sa astept pana atunci.poate stiti voi un Doctor bun.
maria08 spune:
Mav: Frumos........
Annaeliza: Eu chiar nu pot sa te ajut, in Constanta am fost o singura data si atunci la dr. Lutescu, le las pe fetele care stiu .....Pentru ce vrei s amergi la dr.?
lulu77 spune:
maria ,multumesc de intrebare .Noi ( eu si "nasturelul" meu) suntem bine ,multumim lui Dumnezeu, suntem in gtafic ,atat el cat si eu ,cu kg nu am depasit masura ,ma simt bine ,cu chef de viata.
Da , am inteles ca la Provita de pe Primaverii , langa stadion ,inca nu m-am interesat personal ......
Cat despre manichiura de la salon ....am renuntat ,cu noile norme UE ,preturile ptr o manichiura "sareau" fff mult si nu vreau sa fac o manichiura mai mult decat o sedinta de masaj sau impachetari , nu mi se pare normal ....asa ca am mai investit in aparatura ptr remodelare !
Pupicei ptr toate fetele.....
Nu stiu daca am mai scris ,poate da ,poate nu .....Atunci cand medicii ne-au zis ca nu avem nici o sansa decat cu FIV , nu am disperat ,ci ne-am rugat zilnic la Dumnezeu ,si in fiecare marti mergeam la SF.Anton .Noi consideram ca rugile catre Sf Anton ne-au indeplinit dorinta!
Stiu ca f multe mamici sau viitoare mamici erau la biserica si se rugau ptr daruirea unui bebe.
Se merge 13 marti la rand , in fiecare marti cu acatist ,si cu cate o paine si o lumanare care se lasa la altar.
Noi am repetat de 3 ori ...si acum mergem in continuare ,a patra oara , dar ptr multumire!
Poate reusiti sa mergeti si voi , biserica este deschisa destul de dimineatza si pana tarziu .........
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"