Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 12
lulu77 spune:
anaeliza ,desi eu am fost pacienta doctoritei Lutescu ani de zile ,iti recomand cu caldura doctorul la care merg acum si care imi urmareste sarcina : Cristurean Viorel - nota 10!
Tel .580.370 ptr. programari ,programi Marti ,Vineri si Sambata.Suni Luni ptr programare insaptamana in curs.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
annaeliza spune:
maria08Vreau sa merg pt ca am probleme cu CM. De ceva timp imi vine la 40-45 zile.Am asteptat luna asta sa vad daca tot la fel vine si mi-a venit la 45 de zile. cred ca e o dereglare hormonala sau nu stiu ce sa cred stau cu o frica in mine de nu mai pot.Cred ca asta e si cauza pt care nu raman insarcinata. lulu Mersi. O sa sun sa-mi fac o programare.poate nu o sa ma programeze asa tarziu.
mav spune:
......fetelor, taaare trista sunt.... tocmai am aflat ca mi-a mai murit un unchi.....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
annaeliza spune:
Am reusit sa ma programez pt sambata la Dr.Cristurean.Acum nu-mi ramane decat sa astept. mav imi pare rau.Te inteleg prin ce treci pt ca acelasi lucru mi sa intamplat si mie cu 4 luni in urma.
lulu77 spune:
condoleante mav
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
maria08 spune:
Lulu: Poti sa-mi spui unde e biserica?? Cum se face ca marti il poti gasi pe parintele la altar?? E o biserica ortodoxa sau catolica?
Ma bucur ca esti bine!!!!! Care au fost problemele de v-au spus ca nu aveti sanse natural?? Poate mai prind si eu sperante!!!
lulu77 spune:
maria , biserica este in piata ovidiu ,pe o straduta mai retrasa ,din pacate chiar nu stiu cum se numeste .este simplu de ajuns ,mergi spre catedrala si chiar inainte de catedrala se face o straduta mica la dreapta si imediat iar dreapta si iei chiar in biserica.este catolica dar f plina de ortodoxi ( ca si mine !).eu mergeam mereu dupa amaiza ,pe la 17.00-17.30 si era parintele ...si f multe femei la spovedit!
Cat despre cauzele si nesansele noastre ,spuse de medici ,spermograma proasta la sot ( multi dar puturosi ) si eu dereglari la CM si fara ovulatie !
Nu am facut nici un tratament ,decat intr-o singura luna sotul injectii cu Pregnyl ,si apoi iar 1 luna tratamentul naturist de pe DC al Liviei .Apoi a intrerupt in octombrie ,ne gandeam sa reia tratamentul dupa sarbatorile de iarna. Eu nici un tratament.Si in noimebrie pe 23 am avut ultima menstruatie .Deci se poate ,exista minuni!
Intr-adevar ,CM il aveam cand la 28 de zile cand la 22-23 ,niciodata regulat .
In schimb ,ne-am indreptat atentia spre alte activitati ,am incercat sa eliminam stresul ,gandurile negative ,multa veselie ,odihna si rugaciune .
CRIXIA spune:
Flisa ai fost la endocrinolog?
Mav, conodoleante!
Cine a facut eco transvaginal, vreau si eu niste sfaturi! Trebuie sa te pregatesti intr-un anume fel! Nemancat, vezica plina, goala, ...?
Rezultatul eco-ului transvaginal tot pt endocrinolog imi trebuie, ideal ar fi sa-l faca un dr. ginecolog, cu mana lui.
LA ce medic ma pot programa seara, dupa ora 19?
ralina spune:
Mav condoleante!
v-am spus cu ceva timp in urma de sertarul bebelusului(e un subiect postat pe discutii generale),au facut fetele un filmulet pe care il puteti vedea aici:
http://www.youtube.com/watch?v=irbrTQ0GvbI
si a fost publicat un articol pe ele.ro
http://www.ele.ro/Proiect_pentru_salvarea_bebelusilor_abandonati_--a6426.html
Sa aveti o noapte buna!