Informatii utile Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 13
AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetelor, am fost prezenta zilnic la apel, v-am citit dar nu am avut ce sa scriu.
Ciclul - asa zisul ciclul - s-a oprit. Am facutsi testul si NEGATIV, of course, era clar de la bun inceput, ca doar stiam ca nu am ovulat luna trecuta. Si de cate ori m-am jurat ca nu mai fac teste de sarcina si iar m-au mancat gherutele. Asa ca merg mai departe cu tratamentul homeopat, cum necum macar am vazut putin rosu, incerc sa fiu optimista, sa imi scot unghia din gat si sa merg mai departe. Am de luat 6 medicamente homeopate diferite dupa o schema foarte complicata de care incerc sa ma tin.
De vineri ma apuc de teste de ovulatie si sper ca macar acolo sa apuc sa vad dublu. Sau poate nu ma mai apuc de teste si las sa vad ce va mai fi ca am cam obosit.
Si mie imi place foarte mult Biserica Sfantul Anton, sper sa nu se supere nimeni pe mine insa eu in bisericile catolice m-am simtit mereu mult mai aproape de divinitate decat in cele ortodoxe, mi se4 par mult mai senine, ca sa spun asa, si ma reculeg mult mai bine.
Mdaluta m-a impresionat enorm povestea ta.
Crixia spre deosebire de eco clasic, la cel vaginal nu trebuie nici o pregatire anume. Vezica poate fi goala fara probleme fiindca in cazul acesta nu mai trebuie sa aiba pe ce se intinde uterul fiindca totul se vede la fata locului. trebuie sa fii relaxata insa nu ai de ce sa iti fie teama de nimic, nu doar decat numai daca e foarte brutal cel care iti face eco, altfel e doar incordarea pe care fara sa vrei o ai oricat te-ai controla. Chestia e ca e mult mai clar decat eco clasic si mai corect. EDIT: incearca la dna dr. CIUFU, vezi detalii pe pagina 1, am inteles ca are program 2 zile pe saptamana si seara tarziu. Sau la Cristurean sau Lutzescu daca vrei ginecolog. PUP DULCE!!! Mesaj pentru tine: offffffff, offffffffff, cjp....... Prietenii stiu de ce.....
Mav: Condoleante!
Maria, multumesc de grija
Pup toate gravidutele, mamicile si viitoarele mamici. Sa ne rugam pentru Ioana si Cornelia si pentru Alecare are probleme cu sarcina.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea
CRIXIA spune:
Pup Angeliquedes, pwntru informatii! DA, la Ciufu m-am programat. As fi vrut la un gineco, dar cred ca nu gasesc vreun loc la cabinete zilele astea. Medicii buni sunt aglomerati.
HAi, putere!
maria08 spune:
Buna!
Nu e nimeni pe aici.....parca in alte vremuri se scria mai mult.....
Cum fac eu sa va scot din ”barlog”????
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor! In primul rand va multumim ca v-ati gandit la noi si v-ati rugat pentru noi sa fie bine!
Eu si Cornelia ne-am intors din Ungaria cu vesti bune, dr. ne-a dat OK-ul pentru FIV, ne-a prescris tratamentul, ne-a facut fiecareia schema de stimulare si in data de 30 aprilie vom fi acolo si vom ramane minim 3 sapt. Vom merge impreuna pentru ca este diferenta intre noi de o sapt.
Acum asteptam sa ne vina CM si vom incepe sa luam AC.
O sa va mai zicem si alte detalii pe parcurs.
Deocamdata avem de recuperat sa vedem ce-ati mai facut si voi.
Va pupam pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
madaluta spune:
ioana, cornelia:bravooooo.Sa va ajute D-zeu in continuare!!!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mav spune:
Ioana, Cornelia, ce vesti bune!!! Sa va ajute D-zeu!
...Eu sunt tot trista si data peste cap. Inceputul acestui an a fost nefast pentru mine... incepand cu pierderea sarcinii si continuand cu altele, lovitura dupa lovitura....
...Realizez ca inca mi se mai pot intampla multe lucruri mai rele si ca am multe lucruri bune si frumoase in viata, pt care sunt recunoscatoare, dar nu reusesc sa ies din starea asta proasta, deloc nu ma pot concentra la munca....
Cu piciorul mi-am revenit, dar azi sunt z26 si astept cu nerabdare rusii... Imi pare asa rau ca am facut radiografia aceea... la care oricum nu s-a vazut nimic aiurea.... (eu banuiam ca n-am patit nimic la oase).....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav:imi pare rau pentru tot ce ti se intampla....dar poate toate astea sunt niste incercari pe care trebuie sa le depasesti pentru a ajunge la o mare bucurie...cine stie?...
Sebi nu mai face nimic pt a te mai inveseli..nu ma scoate perle? nu mai face "giumbuslucuri"? nimic....???
Poate k ar trebui sa va luati o mica vancanta si sa plecati undeva sa va relaxati..sa va distrati.. sa mai uitati..
Uite noi iti dam niste ..poate te ajuta...
Daca te putem ajuta si altfel sa ne spui, da?
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mav spune:
Madaluta, multumesc pentru cuvintele de incurajare si pentru pupici! ...M-ai facut sa plang, nu e prima data. Esti foarte draguta si mereu aproape!
Voi nu puteti face altceva pt mine, decat sa veniti cu vesti bune, frumoase, sa fiti voi bine!
Stiu ca nu sunt singura, nu mi-am pierdut credinta si nici speranta ca totul va fi bine.
...Inca mai pot sa le duc pe toate, doar sunt trista... si suparata pe mine, ca nu reusesc sa ma concentrez suficient la rezolvarea problemelor de serviciu. Bine ca nu depinde, in mod direct, viata altcuiva de mine dpdv profesional.... ca nu sunt dr sau aviator sau mai stiu si eu ce altceva.
Desigur ca Sebi e la fel de nazdravan (vrea sa fie cand pisicut si se alinta si miauna, cand pompier si vorbeste cu "iepurasul" pt un set de pompieri, cand... politai... si "sta la panda" sa nu faca spiridusul -imaginar- vreo prostie sau sa nu gresim noi cu ceva, ca ne "amendeaza" imediat), insa n-am mai avut eu starea sa notez ce face, ce zice. Azi dimineata, in drum spre gradi, ii explica verisoarei sale -cu 2 ani mai mare- (care a dormit cu el peste noapte), ca nu tre' sa faca nu-stiu-ce, "ca asa e regula"! Iar ea, de 'colo: "Lasa Sebi, ca nu faci tu regula, mamele noastre stiu regulile!"
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav: pai eu ma straduiesc sa iti mai alung tristetea si tu imi zici k te fac sa plangi ...(si nici nu e prima data...)!!!!????
Bineeeee....pai dc e asa..aplicam alta regula :uite ia de-aici:.... jap..jap.. k sa iti dau motiv sa plangi..
Aaa am uitat: intai ..so apoi jap jap ...
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
maria08 spune:
Buna, fetele mele dragi!
Eu am ceva in neregula la calculator si nu am reusit sa mai intru.....
Mav: Imi pare rau ca treci prin asta, dar am speranta ca lucrurile vor intra pe fagasul normal! Nici eu nu stau prea bine cu moralul in perioada asta.....incerc insa sa merg inainte.....
Cornelia, Ioana: Se pare ca nu mai e asa putin pana la realizarea visului. Tin pumnii sa fie asa cum va doriti!!! Vreau sa va intreb daca ati cumparat cumva progesteron injectabil de la unguri?? Ma documentez si eu pentru orice eventualitate!
Va pup!