Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Madalina, fata buna si frumoasa, nu ma bate, "ca n-am facut eu" (ar zice Sebi)!
"M-ai facut sa plang" de emotie, de bucurie (sa zicem), ca nu sunt singura. Era un "plans" de bine, nu de rau.
Acum chiar ai reusit sa-mi aduci zambetul pe buze!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor stie cineva daca doctorita Jitaru,medic cardiolog are cabinet particular,daca da cam pe unde si ce numar de telefon are,doctorul ginecolog mi-a recomandat-o,si nu mai strica o parere.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo_miha

Fetelor stie cineva daca doctorita Jitaru,medic cardiolog are cabinet particular,daca da cam pe unde si ce numar de telefon are,doctorul ginecolog mi-a recomandat-o,si nu mai strica o parere.

Mihaela 11+

Miha, am in fata o "Pagi Aurii"- noua, dar ar trebui sa stiu numele cabinetului medical, sa te pot ajuta.... Am gasit la "Medicina -Cardiologie", nr de tel pt urmatorii doctori: dr Raica Adriana, dr Banu Marian, dr Craiu Elvira, dr Voiculetz Cristina, dr Vidican Daniel, dr Gheorghe Mihaela, dr Horovitz-Odorhean Monica (la dansa merge fosta bona a lui Sebi si a scapat-o de multe ori din mari necazuri- o gasesti la Policlinica II, tel: 661950), dr Ianula Ion, dr Jitari violeta, Matei Luminita, dr Salim Belgim, dr Vizireanu Fulvia.
Imi pare rau ca nu l-am gasit si pe dr Jitaru..... Dar daca vrei nr de tel unde poti gasi alt medic cardiolog din lista, te ajut cu placere!
....Sau.. mai poti incerca sa intri pe www.pa.ro si sa cauti nr de tel in Pagini Aurii sau in Pagini Albe, eu nu am acum nici timp si nici rabdare sa mai caut.

In alta ordine de idei, sunt fericita (am scapat de-un mare stres), azi=z1!!!

Va pup pe toate!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Jojo-Miha: Imi pare rau, eu nu pot sa te ajut! Nu prea cunosc..... Sa ai credinta ca totul va fi bine!
Angelique: Tu ce mai faci?? Vad ca postez mai rar acum.....esti bine?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Va doresc un veek end placut!!! Pe luni!!!
Va pup!!

Mergi la inceput

Mav,Maria multumesc mult,cred ca Jitari este, ca mi-a zis ca este femeie si nu cred ca sunt doi cardiologi la fel,mi-a zis ca este la policlinica 1 dar eu cred ca mai multe importanta ti se da la cabinet decat in policlinica,pana una alta,luni ma internez in spital asa ca va ramane dupa Paste.Multumesc mult orisicum!

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

jojo_miha, am descoperit reteta cu pastilutele pt tensiune - se numeau Dopegyt iar doza am tot modificat-o de la 1/2 pastiluta de 2 ori pe zi la 1 si apoi iar la 1/2.
ioana si cornelia, felicitari si fiti optimiste pt ca totul va fi bine!
mav, imi pare f rau pt o noua lovitura pe care ai primit-o, insa nu vreau sa fiu insensibila dar dupa atatea necazuri cred ca va veni o mare bucurie. Nu stiu mie cam asa mi se intampla, si de ce nu, un .
crixia, am fost la dr voinea si acum incep tratamentul cu euthyrox; in rest toate bune si ma pregatesc cu spor de botez.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mihaela, iti scriu pt orice eventualitate:
dr Jitari Violeta
tel. 0241-550888
Constanta, Str Mihai Viteazu, Nr. 97

De ce te internezi? Nu te simti bine? Sper ca totul sa fie bine cu tine!

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Flisa merci mult,intradevar dopegyt mi-au recomandat si mie dar deocamdata nu am luat ca nu a fost cazul.
Mav ma internez pt concediu medical si doctora mi-a zis ca-mi va prinde bine internarea.Am notat adresa,multumesc mult!
Va si va urez La multi ani! daca sunt sarbatorite maine.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaeliza spune:

Buna fetelor!Am fost sambata la Dr Cristurean si mi-a gasit ovare micropolichistice.Dar sincer va spun ca nu ma ajutat absolut cu nimic.Am intrebat daca e grav si mi-a spus ca nu e asa grav.Mi-a spus ca asta poate fi cauza pt am ciclu de 40-45 de zile si asta poate fi si cauza pt care nu raman insarcinata.dar sa-mi dea un tratament sau sa-mi spuna ceva despre asta nimic.Sincer va spun ca am plecat de acolo doar cu ecografia in mana pe care mi-a facuto.In rest nu ma lamurit absolut cu nimic.Nici tratament nimic.I-am spus ca am auzit ca ciclurile mai lungi de 35 de zile sunt anovulatorii si mi-a spus ca e posibil.De monitorizare a ovulatiei cand iam spus sa vin sa fac macar sa stiu daca am ovulatie mi-a spus ca nu e nevoie.Mai fetelor sincer va spun ca nici nu mai stiu ce sa mai fac.A avut vreuna dinte voi probleme de genul asta?Ma refer la ovare micropolichistice?Ati urmat vreun tratament?Spuneti-mi va rog daca stiti ceva despre asta.Ca Doctorul dupa cum vam spus nu prea ma ajutat aproape cu nimic.Doar ca am aflat ce am.

Mergi la inceput