Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Da, au venit, mama lor de rusi! ...si am fost deosebit de nervoasa inainte de asta...... cred ca dupa avort am inceput sa am PMS....
Dar acum ma simt bine!

Ioana si Cornelia, drum bun si sa v-ajute DD sa veniti cu samburei sanatosi in burticute!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, sunt in Germania de doua saptamani. Am un test de sarcina foarte pozitiv. Sunt ingrozita. Nu mai e nici o farmacie deschisa la ora asta ca sa iau alt test sa ma conving, nu am unde sa fac analize sau sa merg la eco si abia duminica ajung in Romania la Sibiu si abia marti ajung in Constanta deci pana miercuri cel mai devreme nu am cum sa aflu nimic, nu am la ce medic sa merg. Sunt ingrozita, daca nu e sarcina si e prost testul (desi ma gandesc ca e totusi test nemtesc), daca e extrauterina, daca... daca.... Doamne, tremur toata, nici nu va puteti imagina... Va iubesc mult de tot, inca nici nu am apucat sa citesc ce ati mai scris...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Chis, nu pot sa cred! Te si vad, emotionata, te revad deja! HAi, ca esti intr-o tara civilizata, ei n-au lucruri prost facute, asa ca gandeste pozitiv, nu mai atrage raul asupra ta!

SA dea D-zeu sa fie adevarate si statornice liniutele pe test! DE abia astept sa te revad, sa-ti vad sclipirea din ochi!

HAi, ca rasare soarele in curtea ta!

Eu plec in cateva ore la 'stanbul si pana la intoarcere(dupa 1 Mai) va doresc numai bine si sa fiti inconjurate de dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Fetelor, vad ca toata lumea pleaca sau e deja plecata asa ca aveti grija de voi pe unde sunteti.
AngeliquedeS, Doamne ajuta sa fii ! Si ca sa fiu prima :FELICITARI!!! Nu cred ca un test sa iasa pozitiv degeaba. Negativ, am patit-o dar cred ca esti graviduta si ma bucur pt tine.

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Kriss si eu cred ca n-are cum sa fie gresit testul si ca esti insarcinata! Faptul ca te-ai relaxat si ai uitat de toate problemele cred ca a contat f. mult!
Te-as felicita dar te astept totusi cu confirmarea -mai fa si alte teste si fa si un BHCG! Doamne Ajuta sa fii insarcinata!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Kris, este o veste minunata! Sa fie intr-un ceas bun! Sigur esti insarcinata, a doua liniuta nu iese aiurea, cat de "slabut" ar fi testul de sarcina!
Nu te mai gandi la lucruri negative, totul va fi bine!
Mi-ai inseninat ziua (si incepuse tare trist, cu vestea ca mama Taniei- dady68 a plecat catre ingeri)!!!!!!!!!
Ma bucur foarte, foarte mult pentru tine!!!!!!!!
Multa sanatate si CURAJ, a rasarit soarele si pentru voi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Angelique: Doamne, ce mult ma bucur!!! Acum am citit....eu indraznesc: FELICITARI!!!! Cu relaxare si tratament homeopat ai reusit!!!! Bravo!!! Trebuie sa crezi, sa nu mai tremuri.....ESTI INSARCINATA!!! Vino repede inapoi sa beau si eu ceva dupa tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

angelique.... ma bucur enorm!!!! ASA SA FIE!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d3nissse spune:

ma interesa daca a nascut vreuna cu dna doctor..eu am fost multumita de prestatia ei de pana acum,dar cum acum am ramas insarcinata nu stiu cata experienta are cu gravidutzele,daca vine la spital cand nasti,cat cere ptr o nastere...sunt inca la inceput asa ca nu am intrebat-o inca...poate stiti voi ceva ..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

O da ce-mi citira ochii????In sfarsit ai fost rasplatita pt.rabdarea si perseverenta ta....!!!N-am nici o indoiala ca esti insarcinata!Doamne ajuta sa fie bine!Sarcina usoara!Sa iei legatura cu Tutunaru sau cu Lutestii,nu?Abia astept sa te intorci cu vesti si mai bune!unul pt. tine si 2 pe burtica!

Mergi la inceput