Informatii utile Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari, pe toate, toate, constantencele mele dragi

Azi la orele 14m ajuns in tara, sunt la Sibiu, maine dimineata am tren spre Constanta. Vineri dimineata am mai facut un test in Germania, dimineata la ora 6, ma mancau degetele sa il fac de cu seara numai eu stiu cum m/am stapanit pana dimineata. vreau sa va spun ca s/a pozitivat cu viteza luminii, cand stateam eu randurile trecute si ma rugam de teste sa se pozitiveze nici nu stiam cum arata cand se pozitiveaza. A doua liniuta a aparut instantaneu odata cu prima. Acum vreau sa dau o fuga sa iau si un test barza, parca tot imi e frica, Am sunat/o din germania pe doctorita homeopata ca sa o intreb daca nu cumva putea sa mi se pozitiveze testul de la altceva, de la medicamentele homeopate, desi luna trecuta luam homeopate si am facut test si nu s/a pozitivat nimic. Inca imi e tare teama nu imi vine sa cred. Nu am facut nimic, nimic la proiectul bebe, am luat doar pilulele homeopate, m/am apucat de cura de slabire, m/am dat cu rolele si la momentul cand s/a prins sarcina, daca intr/adevar e sarcina, nu am stat in pat deloc deloc, dupa, ci am mers si m/am spalat... Offf, vreau sa fiu sigura.

Va multumesc inca odata pentru incurajari!!

EDIT: am mai facut acum inca un test Sure Check si s/a pozitivat instantaneu. Imi e si frica sa ma bucur.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by d3nissse

ma interesa daca a nascut vreuna cu dna doctor..eu am fost multumita de prestatia ei de pana acum,dar cum acum am ramas insarcinata nu stiu cata experienta are cu gravidutzele,daca vine la spital cand nasti,cat cere ptr o nastere...sunt inca la inceput asa ca nu am intrebat-o inca...poate stiti voi ceva ..multumesc

Bine ai venit printre noi. Banuiesc ca vorbesti de doamna dr. Lutzescu, nu? madaluta a nascut cu dansa prin cezariana si parca imi amintesc ca dna dr. ar fi preferat mai degraba sa nasca natural, din asta deduc ca vine la nasteri. Mai multe iti va putea spune chiar Madaluta. Pupici.

Pupici
Angelique
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

angeliquedeS ma bucur din suflet pentru tine si iti doresc sarcina usoara. Ai dreptate, dupa atatea teste care se incapatanau sa ramana doar cu o liniuta si la care ne uitam cu lupa doar doar o aparea si a doua, atunci cand se intampla cu adevarat ramai masca de uimire si abia astepti sa-ti confirme cineva. Ei bine....este, felicitari si sarcina usoara.

gabi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Angelique: Vreau sa te mai felicit inca o data!!!!! Sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bb sanatos si la termen!!! Trebuie sa crezi!!! Esti gravidutza!!!!

Mergi la inceput

Fetelor, unde sunteti? Acum ca m-am intors eu acasa, ati fugit voi? M-ati lasat singurica? Va iert daca imi spuneti ca sunteti la 1 mai!

Pupici
Angelique
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

angeliquedes,felicitari! sarcina usoara si un bb sanatos!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

AngeliquedeS,urmaresc de mult forumul,nu am intrat sa scriu,pt ca momentan nu astept si nici nu aspir la un bebe,sotul meu e plecat.Am stat de fiecare data cu emotii pt tine...nici nu stii cat ma bucur!Sper sa fie totul bine,sa ai un bebe sanatos si frumos,sa va bucurati din plin de el!Multa bafta,sarcina usoara si..inca o data...ma bucur din suflet pentru tine!Te pup!Si pe bebe!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angelique, ce surpriza frumoasa!!! felicitari din tot sufletul!sarcina usoara si bebe sanatos! am dat de tine pe la Mamici de nov-dec si tare m-am bucurat cand am citit si-acolO! inca o data felicitari si tot binele din lume pt tine si bebelusul tau!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Angelique: E clar ca esti gravidutza!! Ai reusit sa faci programare la dr? La cine mergi pana la urma/
Fetelor, stie cineva cu cine face dr. Lutescu inseminari???? Ma refer la embriolog?? Ma bate un gand sa incerc....stiu ca nu prea sunt sanse de reusita.....dar e pentru psihicul meu....
pup !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Angelique felicitari!!!
M-am bucurat enorm pt. tine, esti dovada vie ca se poate, mi-ai dat putere sa sper si eu la o minune. te pup si te imbratisez

Mergi la inceput